شما بهتره با صنعتی خوزستان یا ذوب اهن یا قعرنشینان لیگ کل کل کنید که 2تا 2تا بهتون میزنن:smilies-azardl (113
گفتین استقلال 68 ساله شد ؟؟؟ :smiliess (15):
دیگه سنش زیاد شده به نظر من باید بکشه کنار راه رو برای جوونا باز کنه :5:
والا ما هرچقدر کشیدیم کنار تیمیو ندیدیم یعنی به سختی یه چیزایی دیدیم نقطه بودین اون عقب مقبا...
حالا غصه نخور ... شما کنار نکشیده هم فولاد خودش اومد :4d564ad6:
شماره چشمتم فکر کنم رفته بالاها مواظبش باش :1dco2x0p1lilzhfpg1t
بازم میگم قرمزته
از فرشاد و سپیده خیلی تشکر می کنم.چون با پستاشون هی این تاپیک رو آواردند بالا .... مرسی. حالا تولد پرسپلیس چه روزیه؟ یه تاپیک بزارید ما استقلالی ها بیایم پست بزاریم تا تاپیکتون بیاد بالا ما از شرمندگیتون در بیایم. :bunnyearsmiley:
جدا از همه ی این کل کل ها پرسپلیس هم تیم خوبیه و من به خاطر هواداراش دوس دارم نتیجه بگیره :a2d3:
:4d564ad6:داداش فوتبال که قابل پیش بینی نیست ازالان میگی به همین خیال باشستاره سوم؟؟؟؟؟؟ با اف سی سئول؟؟؟؟؟؟ فینال؟؟؟؟؟ به همین خیال باش:smiliess (8):
:4d564ad6:داداش فوتبال که قابل پیش بینی نیست ازالان میگی به همین خیال باش
من دلم روشنه که فردا استقلال ,سئول رو میزنه
تازه اگرم استقلال به فینال صعود نکنه باز ما هوادارانش بهش افتخار میکنیم که تا اینجا اومده
حالا صد رحمت به استقلال که هرساله جام باشگاههای آسیا هست و پرافتخارترین تیم ایرانه
پرسپولیس که هر 5سال یک بار میره جام باشگاهها اونم اول کاری حذف میشه
از فرشاد و سپیده خیلی تشکر می کنم.چون با پستاشون هی این تاپیک رو آواردند بالا .... مرسی. حالا تولد پرسپلیس چه روزیه؟ یه تاپیک بزارید ما استقلالی ها بیایم پست بزاریم تا تاپیکتون بیاد بالا ما از شرمندگیتون در بیایم. :bunnyearsmiley:
جدا از همه ی این کل کل ها پرسپلیس هم تیم خوبیه و من به خاطر هواداراش دوس دارم نتیجه بگیره :a2d3:
حالا زیاد خودتونو درگیر بازی فردای استقلال نکنید .. فردا یه بازی مهمتر در پیش داریم !!!!!
والیبال ایران ... کره :21: ایشاله که ببریم :4d564ad6: