از ادمای مغرور به نظر من هرکس هرچه قدرم مقامش بالا باشه نباید مغرور باشه
bioshimi@ Well-known member 2013-12-28 #21 از ادمای مغرور به نظر من هرکس هرچه قدرم مقامش بالا باشه نباید مغرور باشه
نوتر New member 2013-12-28 #22 shiva3322 گفت: کلا آدم کینه ای نیستم اما از یه نفر تا سرحد جنون نفرت دارم کلیک کنید تا باز شود... واقعا چه خوب که آدم کینه ای نیستی شیوا!:tsimuzpzwoap1t9y3o7:tsimuzpzwoap1t9y3o7 حالا کینه ای نیستی تا حد جنون متنفری! اگه کینه ای بودی طرف فک کنم باید کلا محو میشد
shiva3322 گفت: کلا آدم کینه ای نیستم اما از یه نفر تا سرحد جنون نفرت دارم کلیک کنید تا باز شود... واقعا چه خوب که آدم کینه ای نیستی شیوا!:tsimuzpzwoap1t9y3o7:tsimuzpzwoap1t9y3o7 حالا کینه ای نیستی تا حد جنون متنفری! اگه کینه ای بودی طرف فک کنم باید کلا محو میشد
shiva3322 New member 2013-12-28 #24 نوتر گفت: واقعا چه خوب که آدم کینه ای نیستی شیوا!:tsimuzpzwoap1t9y3o7:tsimuzpzwoap1t9y3o7 حالا کینه ای نیستی تا حد جنون متنفری! اگه کینه ای بودی طرف فک کنم باید کلا محو میشد کلیک کنید تا باز شود... خب اینجا میتونی به شدت نفرت انگیز بدون طرف بفکری خخخخ ببین دیگه اون کیه و چه کار کرده که یه آدم خنثی ازش نفرت داره کینه ای نبودنمم باعث شده که ببخشمش خخخ
نوتر گفت: واقعا چه خوب که آدم کینه ای نیستی شیوا!:tsimuzpzwoap1t9y3o7:tsimuzpzwoap1t9y3o7 حالا کینه ای نیستی تا حد جنون متنفری! اگه کینه ای بودی طرف فک کنم باید کلا محو میشد کلیک کنید تا باز شود... خب اینجا میتونی به شدت نفرت انگیز بدون طرف بفکری خخخخ ببین دیگه اون کیه و چه کار کرده که یه آدم خنثی ازش نفرت داره کینه ای نبودنمم باعث شده که ببخشمش خخخ