از کی بیشتر از همه متنفری؟

baran71

New member
در این لحظه تو زندگیت از کی بیشتر از همه متنفری ؟؟

profsor

New member
در همین لحظه از کسی که مجبورم بخاطرش 3 ساعت راه رو برم وبیام ...واقعا که ملاحظه ندارن بعضیا ...

mw.ashel

New member

از هیچ کس ، اینجوری کینه ای هم به دل ندارم و آرامش به خصوصی در زندگیم حاکمه.
:thanks:

Nr1

Well-known member
در این لحظه تو زندگیت از کی بیشتر از همه متنفری ؟؟

بهتر میبود میپرسیدی کیا... از خیلیا متنفررررررررررررررررررررررمممممممممممممممممممم... یعنی خیلییییییییییییییییییی هههههههههههههههههههههااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

ROJO

New member
:25r30wi:من کلا متنفرم دووز ندالم مگه اینکه خلافش ثابت بشه

shiva3322

New member
کلا آدم کینه ای نیستم اما از یه نفر تا سرحد جنون نفرت دارم

M@RY@M

New member
دراين لحظه ازهيچكس متنفرنيستم ولي تا چندروز پيش ازچندنفرخيلي بدم ميومد!

mahii

New member
خوشبختانه یکی از نعمتای خوبی ک خدا بهم داده اینه ک زود فراموش میکنم......از هیچکی کینه ندارم خدارو شکر

shayeste12

New member
آشل راست میگه اگه از کسی متنفر نباشیم و کینه ایی نداشته باشیم آرامش خواهیم داشت ولی من از وقتی اومدم ارشد معنی تنفر رو فهمیدم:p7977cujr38iyymsu8:

biosta

Well-known member
بیشترین ظلم را در دنیا خود انسان هست که به خودش می کند .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: zErOOn3

Taraa

Well-known member
متنفر که نه ولی سر صب یه پسره تو کتابخونه اعصابمو خط حطی کرد دلم میخواس ماواشی بزنم کله اش یه دور بچرخه ... ولی چون جلو خودمو گرفتم نزدم کل روزم خراب شد

رونـاک

New member
تا دو هفته پیش ار هیچکس کینه ای نداشتم اما الان کسی هست که هر روز از خدا میخوام خواریشو ببینم هر چند بیشتر از اون از خدا میخوام که این روزا زودتر بگذره و آرامشمو دوباره به دست بیارم

swan20

New member
من کلا آدم متنفرییم!
آدمایی که دوسشون ندارم زیااااااااااااااااااادن(با همین شدت)!ولی از معلم 5ابتداییم متنفرررررررررررررررررم:p7977cujr38iyymsu8:اگه یه روز از عمرم مونده باشه پیداش میکنم و خفش میکنم

آخرین ویرایش:

ROJO

New member
من کلا آدم متنفرییم!
آدمایی که دوسشون ندارم زیااااااااااااااااااادن(با همین شدت)!ولی از معلم 5ابتداییم متنفرررررررررررررررررم:p7977cujr38iyymsu8:اگه یه روز از عمرم مونده باشه پیداش میکنم و خفش میکنم

الهیییی، پیداش کردی خبر بده بیام کمک
susel.gif

بالا