وااا.عاطفه؟؟کلی جوهر مصرف کردم ازت تعریف کردم،حالا فقط میگی احتیاج به تعریف ندارم؟؟:65d6a5d6s:عجباا.وااااي..چقد خوش بحالم شده الان من
مهسا كه ديگه احتياج به تعريف نداره..فقط ميتونم بگم: حرف نداره :smilies-azardl (113
ميخاستم تو مصرف جوهر صرفه جويي كنم ولي از اونجاييكه خاطرت خيلي عزيزه چشم..پس خودتو آماده كن..يه پارچ آب قند بذار بغل دستت..خب،ميريم كه داشته باشيم: 1.اولين نفر كه تو اين سايت چشممو گرفت و دوسش ميداشتم..چون خيلي مهربون،مودب، بااخلاق و خلاصه خيلي گلي. هنوز هم از بهترين دوستاي مجازيمه2.كسي كه هنوز كه هنوزه مشكلات فني مربوط به سايت رو كه ميترسم جلو بقيه لو بدم ضايع شم رو ازش ميپرسم3.باحال مث خودم(اينجاش تقلب بود!)4.بااراده و به فكر آينده...اما از زير درس در رو مث خودم(مگه نه؟؟؟هاااان؟؟؟)5.آواتارشو از ابتدا تا اين ساعت كه چندين بار تغيير فرمودن همه رو دوس ميداشتم6.....(ادامه در برنامه آينده!! شايدم يه تاپيك جدا باز كردم فقط از تو تعريف كردم)وااا.عاطفه؟؟کلی جوهر مصرف کردم ازت تعریف کردم،حالا فقط میگی احتیاج به تعریف ندارم؟؟:65d6a5d6s:عجباا.البته حقم داری،در مورد خوبیای من بخوای بگی که اینجا جا نمیشه.ولی خب به دو نمونش اشاره میکردی بد نبود:tonguesmiley:
عاطفه الان یکی مارو ببینه چی میگه؟؟چه نونی به هم قرض میدیم ما(نون بود یا هندونه؟؟نونه فک کنم:smiliess (11)ميخاستم تو مصرف جوهر صرفه جويي كنم ولي از اونجاييكه خاطرت خيلي عزيزه چشم..پس خودتو آماده كن..يه پارچ آب قند بذار بغل دستت..خب،ميريم كه داشته باشيم: 1.اولين نفر كه تو اين سايت چشممو گرفت و دوسش ميداشتم..چون خيلي مهربون،مودب، بااخلاق و خلاصه خيلي گلي. هنوز هم از بهترين دوستاي مجازيمه2.كسي كه هنوز كه هنوزه مشكلات فني مربوط به سايت رو كه ميترسم جلو بقيه لو بدم ضايع شم رو ازش ميپرسم3.باحال مث خودم(اينجاش تقلب بود!)4.بااراده و به فكر آينده...اما از زير درس در رو مث خودم(مگه نه؟؟؟هاااان؟؟؟)5.آواتارشو از ابتدا تا اين ساعت كه چندين بار تغيير فرمودن همه رو دوس ميداشتم6.....(ادامه در برنامه آينده!! شايدم يه تاپيك جدا باز كردم فقط از تو تعريف كردم)
وااا؟خب چرا آه میکشی سارا؟؟:sad:باحالیش
اومدم هورسا...نیستی که...
خب.از رشتش خیلی خوشم میاد.تو زندگی آدمم به درد میخوره:tonguesmiley:...از اسم کاربریش،که نمیدونم معنیش چیه...تعداد ارسالاش=69 که تاریخ تولد منه...ودر آخر سوغاتیه محل زندگیش...:thumbsupsmileyanim:
روناک من رو وردنم حساسم...بهش نیگا نکنااااا...فقط خودم باید ازش خوشم بیاد:tonguesmiley:
آره بیهوشی واقعا به درد می خوره تو زندگی...البته هنوز قسمت نشده ازش استفاده کنم:j58r36j3gcr4suxymup
راستی دقت کردی من تنها هوشبر تاحدودی فعال سایت هستم؟این هوشبرا اینقد بیهوش کردن خودشون بیهوش شدن
اسم کاربیریم یه جورایی شبیه اسم تو اه...هورسا یعنی به سان هور
کدوم سوغاتی عزیزم ؟نان برنجی ؟نان خرمایی ؟ کاک ؟روغن حیوانی ؟کدومشون؟
باشه خب اگه روش حساسی خب ازش خوشم نمیاد...به جاش از اسم کاربریت خوشم میاد
از ولایت تونم که شمال هست خوشم میاد(امیدوارم اشتباه نکرده باشم و شمالی باشی )
چون نفر قبلیم تو نیستی از همه ی بچه های این تاپیک عذرخواهی می کنم
اما باید بگم که از اسم نیلو خوشم میاد
اها.مرسی از توضیحاتت.حالا بیشتر از اسم هورسا خوشم اومد.اومدم هورسا...نیستی که...
خب.از رشتش خیلی خوشم میاد.تو زندگی آدمم به درد میخوره...از اسم کاربریش،که نمیدونم معنیش چیه...تعداد ارسالاش=69 که تاریخ تولد منه...ودر آخر سوغاتیه محل زندگیش...
روناک من رو وردنم حساسم...بهش نیگا نکنااااا...فقط خودم باید ازش خوشم بیاد
آره بیهوشی واقعا به درد می خوره تو زندگی...البته هنوز قسمت نشده ازش استفاده کنم:j58r36j3gcr4suxymup
راستی دقت کردی من تنها هوشبر تاحدودی فعال سایت هستم؟این هوشبرا اینقد بیهوش کردن خودشون بیهوش شدن
اسم کاربیریم یه جورایی شبیه اسم تو اه...هورسا یعنی به سان هور
کدوم سوغاتی عزیزم ؟نان برنجی ؟نان خرمایی ؟ کاک ؟روغن حیوانی ؟کدومشون؟
باشه خب اگه روش حساسی خب ازش خوشم نمیاد...به جاش از اسم کاربریت خوشم میاد
از ولایت تونم که شمال هست خوشم میاد(امیدوارم اشتباه نکرده باشم و شمالی باشی )
چون نفر قبلیم تو نیستی از همه ی بچه های این تاپیک عذرخواهی می کنم
اما باید بگم که از اسم نیلو خوشم میاد
قطعا روغن حیوانی رو منظورم بود:25r30wi:منظورم نون برنجیه....
اره کار خوبی میکنی.روش حساسم شدید.:rolleyessmileyanim:
بله بله شمال هستم.
من از طرف همه ی بچه های تاپیک میگم اشکال نداره عزیزم...:heart: