از نفر بعدیت بپرس,شده تا حالا...؟؟

yara

New member
خب یه کم سطح سئوالا داره سخت میشه ، (درضمن کلمه بعدی رو با یه تاپیک دیگه اشتباه گرفتین :riz513:)
بله شده ، الانم خیلی پشیمونم ، خیلی ولی پشیمونی فایده نداره
شده تا حالا ، بری یه اداره کارتو راه نندازن ، شروع کنی به داد و بیداد ؟

نه اصلا صدا م درنمیاد........حرص میخورم فقط

شده تا حالا حق خودتون باشه اما راهی برای اثبات نداشته باشین؟

diseases

Well-known member
نه اصلا صدا م درنمیاد........حرص میخورم فقط

شده تا حالا حق خودتون باشه اما راهی برای اثبات نداشته باشین؟

راهی برای اثبات که چه عرض کنم ، هزار تا راه برای اثبات هم داشتم ولی آخرش حقمون رو خوردن یه آب معدنی هم روش ...

شده تا حالا نیاز مبرم به چای داشته باشی ، بری چای دم کنی بعد هرچی بگردی کبریت و فندک رو پیدا نکنی بیخیال چای بشی ؟

yara

New member
راهی برای اثبات که چه عرض کنم ، هزار تا راه برای اثبات هم داشتم ولی آخرش حقمون رو خوردن یه آب معدنی هم روش ...

شده تا حالا نیاز مبرم به چای داشته باشی ، بری چای دم کنی بعد هرچی بگردی کبریت و فندک رو پیدا نکنی بیخیال چای بشی ؟

نه اصلا........چای از واجباته باید یه راهی پیدا کنم...

شده تا حالا برید ماهیگیری و دست خالی برگردین؟

diseases

Well-known member

بله ... چه جورم ... اتفاقاً فامیل رو هم با خودمون برده بودیم ، غذا هم نذاشتم بردارن گفتم ماهی میگیرم همونجا براتون کبابش میکنم ، اون روز یه ماهی هم گیرم نیومد (اوج ضایعیت یک فرد در فامیلشون !)

شده تا حالا یکی براتون دست تکون بده بعد برین طرفش بپرسین چی میخوای ؟ ولی بعد ببینین داشته برا پشت سریتون دست تکون میداده ؟ (خیلی سخته نه؟)

- - - Updated - - -

بله ... چه جورم ... اتفاقاً فامیل رو هم با خودمون برده بودیم ، غذا هم نذاشتم بردارن گفتم ماهی میگیرم همونجا براتون کبابش میکنم ، اون روز یه ماهی هم گیرم نیومد (اوج ضایعیت یک فرد در فامیلشون !)

شده تا حالا یکی براتون دست تکون بده بعد برین طرفش بپرسین چی میخوای ؟ ولی بعد ببینین داشته برا پشت سریتون دست تکون میداده ؟ (خیلی سخته نه؟)

dr.bahar1986

New member
اصلا ماهیگیری نرفتم من خودم ماهی ام خخخخخخخخ :a2d3:

شده تا حالا از استرس نتونی غذات رو درست بخوری؟

yara

New member

- - - Updated - - -

نه خداروشکر پیش نیومده.:riz481:........

شده تا حالا یکی رو دوست داشته باشین و نتونستین بهش بگید؟:riz513:پیشاپیش معذرت بابت سوال استاد

a_67

New member
اصلا ماهیگیری نرفتم من خودم ماهی ام خخخخخخخخ :a2d3:

شده تا حالا از استرس نتونی غذات رو درست بخوری؟
درست و حسابی سهله بالکل نخوردم ههههههه
خب
شده تا حالا در اوج عصبانیت یکی یه چیزی بگه بیخیال شی ؟

diseases

Well-known member
نه خداروشکر پیش نیومده.:riz481:........

شده تا حالا یکی رو دوست داشته باشین و نتونستین بهش بگید؟:riz513:پیشاپیش معذرت بابت سوال استاد

الان که دیگه ازمون گذشت ، ولی قبلنا بله ، البته به یه نفر هم گفتم نزدیک بود لهم کنه. چرا شما دخترا اینجوری هستید خب ؟(خداروشکر خانمم پیشم نیست وگرنه الان چسبیده بودم به سقف اطاق !)
آخر صداقتم من ...

شده تا حالا همرنگ جماعت بشین درحالیکه نظرتون کاملاً متمایز از نظر جَمعه ؟

dr.bahar1986

New member
درست و حسابی سهله بالکل نخوردم ههههههه
خب
شده تا حالا در اوج عصبانیت یکی یه چیزی بگه بیخیال شی ؟
اوهوم شده چون اصولا خیلی زود عصبانیتم فروکش میکنه
شده درس داشته باشی بعد یکی بگیردت به حرف! نتونی بگی درس دارم و همینطور بطور زیرپوستی حرص بخوری؟

a_67

New member
الان که دیگه ازمون گذشت ، ولی قبلنا بله ، البته به یه نفر هم گفتم نزدیک بود لهم کنه. چرا شما دخترا اینجوری هستید خب ؟(خداروشکر خانمم پیشم نیست وگرنه الان چسبیده بودم به سقف اطاق !)
آخر صداقتم من ...

نه نشده حداقل با نگاهم نشون دادم که مخالفم(وقتی نتونی حرف بزنی ههههههه)
شده تا حالا بیخیال بحثی بشی که میبینی طرف مقابل یه کلمه هم از حرفات رو متوجه نمیشه؟

yara

New member
آخر صداقتم من ...

ای وای ........والا ما اینطور نیستیم استاد باور کنید

نه نه اصلا..........همیشه یکرنگ بودم و خیلی گرون تمام شده واسم...

شده تا حالا مسموم بشید؟

dr.bahar1986

New member
آخر صداقتم من ...

اگه به اعتقاداتم و موقعیت اجتماعیم آسیب نرسونه و خیلی مهم نباشه اوکی ولی اگه نه ترجیح میدم به یه بهانه اون جمع رو ترک کنم
شده جورابت سوراخ باشه و برحسب تصادف مجبور شی یه جا بری که کفشهات رو دربیاری؟

diseases

Well-known member
اگه به اعتقاداتم و موقعیت اجتماعیم آسیب نرسونه و خیلی مهم نباشه اوکی ولی اگه نه ترجیح میدم به یه بهانه اون جمع رو ترک کنم
شده جورابت سوراخ باشه و برحسب تصادف مجبور شی یه جا بری که کفشهات رو دربیاری؟

بر شانس بد لعنت ، بله ، 2،3 ماه پیش رفتم تلویزیون یکی از همکارا رو وسط وقت اداری (البته در حد چند دقیقه) تنظیم کنم ، حواسم نبود دیدم اعضاء خانواده ، بدجور بهم زل زدن ! منم فهمیدم قضیه از چه قراره ...

diseases

Well-known member
ای وای ........والا ما اینطور نیستیم استاد باور کنید

نه نه اصلا..........همیشه یکرنگ بودم و خیلی گرون تمام شده واسم...

شده تا حالا مسموم بشید؟

نه یادم نمیاد ، اصولاً کم مریض میشیم ما ...

diseases

Well-known member
نه نشده حداقل با نگاهم نشون دادم که مخالفم(وقتی نتونی حرف بزنی ههههههه)
شده تا حالا بیخیال بحثی بشی که میبینی طرف مقابل یه کلمه هم از حرفات رو متوجه نمیشه؟

بله از این انسانهای فهیم !!! زیادن مخصوصاً وقتی بخوان نظر خودشونو به کرسی هم بشونن ...

شده تا حالا دم در خونه تون یه بفرما به طرف بزنی طرفم جدی بگیره بیاد تو خونه ، در اون لحظه وضعیت خونه هم برا مهمونی مناسب نباشه ؟

a_67

New member
بله از این انسانهای فهیم !!! زیادن مخصوصاً وقتی بخوان نظر خودشونو به کرسی هم بشونن ...

شده تا حالا دم در خونه تون یه بفرما به طرف بزنی طرفم جدی بگیره بیاد تو خونه ، در اون لحظه وضعیت خونه هم برا مهمونی مناسب نباشه ؟

نه نشده چون تعارفی نیستم ههههههه
شده تا حالا ساعت و روز رو بدجوری گم کنی؟

diseases

Well-known member
نه نشده چون تعارفی نیستم ههههههه
شده تا حالا ساعت و روز رو بدجوری گم کنی؟

اگه برا اون روز یه برنامه و هدف خاصی داشته باشم نه ...

شده بری یه اداره کارت گیر کنه به مأمورش رشوه بدی ؟

diseases

Well-known member
نه اصلا.............

شده تا حالا بزنی چش یکی رو کبود کنید؟

چشم ؟ نه ؟
ولی بچه بودیم اگه یه روز سالم میرفتیم خونه ، ننه مون ما رو نمیشناخت ، فکر میکرد بچه همسایه اومده خونه شون !!!

شده تا حالا دزد بزنه به خونه تون ؟

بالا