آره خیلی از وقت ها
شده تا حالا توی روز هیشکی بهت زنگ نزنه همین که میخوابی یا میخوای ناهار یا شام بخوری همه یادشون میاد بهت زنگ بزنن اصلآ یه وضی
ارهههه خيلي...اصلا وقتي بيكاري نه كسي زنگ ميزنه نه اس ميده ...فقط خدا نكنه كاري داشته باشي![]()
شده تا حالاوقتايي كه امتحان داري تمام اتفاقات توي خونه واست هيجان انگيز و جذاب باشه ولي بعد كه امتحانتو دادي به اون قضايا فكر كني و ببيني چقدر هم مسخره بودن؟
نه عزیز من ...نشده ....من وقتی امتحان دارم میشینم درسمومی خونم !!یه شبه امحتان هست اینم بااین مسائل هیجان انگیز هدر بدم !نه بیوفتم خوبه !!خودت بوگو
تا حالا شده دوست داشته باشی یکیو خفه کنی ...ولی نمیره ها !!!!![]()
تا حالا شده دوست داشته باشی یکیو خفه کنی ...ولی نمیره ها !!!!![]()
آره..همین چند روز پیش،صمیمی ترین دوستم..آره همین پریروز دلم میخواست خفه کنم ی نفری رو
تا حالا شده ی آدم که خیلی بهش اعتماد داری ی مشت حرف بارت کنه که حقت نبوده ؟
آره چند وقت پیش دوس داشتم یکی از استادامو خفه کنم واقعا
تا حالا شده تخم مرغ از دستت بیفته و بشکنه؟؟
are makhsusan age maghrur bashe !
Ta hala shode bekhay kalato bekubi be divar az narahati? ! Ajab kari!
اوهوم... بعد از کنکور امسال:dadad4:آره..همین چند روز پیش،صمیمی ترین دوستم..
تا حالا شده چیزی رو چندین بار از خدا بخوای بعد خدا هر بار تا نزدیکیه خواستت ببره ولی بهت نده، تو هم از دستش شاکی شی و بعد بهش بگی let me lone! چند روز باهاش قهر کنی و بعد بری ازش منت کشی کنی..؟
اره 100%... گاهی تا اخر هم که میخام انجامش بدم دو دل میمونم...من معمولا بیشتر ناراحت میشم تا عصبی!
شده هی بخوای یه کاریو انجام بدی,1001دفه سبک سنگینش کنی,که بخوای ببینی تصمیمی که گرفتی,آیا درسته؟
اوهوم... بعد از کنکور امسال:dadad4:
اره 100%... گاهی تا اخر هم که میخام انجامش بدم دو دل میمونم...
شده تا حالا تو خیابون گشت ارشاد بهت گیر بده؟؟t0837h0nn8zfqu8ult
تاحالا شده به خاطر اسمت یا هرچیز دیگه ای ناراحت بشی و به یه نفر توهین کنی؟
جواب منو ندادی که .....تاحالا شده به خاطر اسمت یا هرچیز دیگه ای ناراحت بشی و به یه نفر توهین کنی؟