از نفر بعدیت بپرس,شده تا حالا...؟؟

..eli

New member
آره شده ولی بعدش خیلی از کارم خجالت کشیدم چون حس کردم از رو ضعف این کارو کردم در صورتیکه دیگران منو انسان قوی می دونن
تا حالا شده ببینی اونقدر از اعتمادت سواستفاده کردن که دیگه نتونی به کسی اعتماد کنی حتی صمیمی ترین دوستت؟
اون موقع چیکار کردی؟

آخرین ویرایش:

mikhak s

New member
بله شده کسی که خیلی بهش اعتماد داشتم از اعتمادم سو استفاده کرد.به کل گذاشتمش کنار. بازم سعی میکنم به دیگران اعتماد کنم ولی سخت تر

شده تا حالا کاری انجام بدی ولی ازترست چیزی نگی در صورتی که همه دارن دنبال مقصر میگردن تو سکوت کنی؟؟

cheshmak

New member
نه ....من معمولا سريع خودمو لو ميدم.....

شده تا حالا از رو بي حوصلگي بري بيرون حوصله تيپ زدن هم نداشته باشي بعد از شانس بدت هزارر نفرو ببيني؟ ازدوستاي قديمي تا اشنا و فاميلو......؟

stat90

New member
آره شده.... مخصوصا فصل امتحانات اصن حوصله ندارم .پا کتاب و درسی فک کن با چه قیافه ای ..اون وخ مهمون میاد یا دوستان قدیمی هوس دیدوبازید میکنن یا ...( نیازی نیس بری بیرون خودشون میان خونه :65d6a5d6s: )
تاحالا شده فکر کنی این اتفاق که الان افتاده برات تکراریه و انگار قبلا همه این صحنه ها و حرف ها رو دیدی و شنیدی؟

TUMS

Well-known member
آره خیلی از وقت ها
شده تا حالا توی روز هیشکی بهت زنگ نزنه همین که میخوابی یا میخوای ناهار یا شام بخوری همه یادشون میاد بهت زنگ بزنن اصلآ یه وضی

MAHSABANOO

New member
اوووووووووووووووووف تا دلت بخواد

شده تا حالا دست تو مماغت بکنی ؟خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
:4d564ad6::4d564ad6:

cheshmak

New member
آره خیلی از وقت ها
شده تا حالا توی روز هیشکی بهت زنگ نزنه همین که میخوابی یا میخوای ناهار یا شام بخوری همه یادشون میاد بهت زنگ بزنن اصلآ یه وضی

ارهههه خيلي...اصلا وقتي بيكاري نه كسي زنگ ميزنه نه اس ميده ...فقط خدا نكنه كاري داشته باشي
smiliess%20%2813%29.gif

شده تا حالاوقتايي كه امتحان داري تمام اتفاقات توي خونه واست هيجان انگيز و جذاب باشه ولي بعد كه امتحانتو دادي به اون قضايا فكر كني و ببيني چقدر هم مسخره بودن؟

ba ba barghi

Well-known member
ارهههه خيلي...اصلا وقتي بيكاري نه كسي زنگ ميزنه نه اس ميده ...فقط خدا نكنه كاري داشته باشي
smiliess%20%2813%29.gif

شده تا حالاوقتايي كه امتحان داري تمام اتفاقات توي خونه واست هيجان انگيز و جذاب باشه ولي بعد كه امتحانتو دادي به اون قضايا فكر كني و ببيني چقدر هم مسخره بودن؟

نه عزیز من ...نشده ....من وقتی امتحان دارم میشینم درسمومی خونم !!یه شبه امحتان هست اینم بااین مسائل هیجان انگیز هدر بدم !نه بیوفتم خوبه !!خودت بوگو

تا حالا شده دوست داشته باشی یکیو خفه کنی ...ولی نمیره ها !!!!
394517_hang2.gif

بانو

New member
آره همین پریروز دلم میخواست خفه کنم ی نفری رو

تا حالا شده ی آدم که خیلی بهش اعتماد داری ی مشت حرف بارت کنه که حقت نبوده ؟

آخرین ویرایش:

farzad.lab

مدیر بخش

نه عزیز من ...نشده ....من وقتی امتحان دارم میشینم درسمومی خونم !!یه شبه امحتان هست اینم بااین مسائل هیجان انگیز هدر بدم !نه بیوفتم خوبه !!خودت بوگو

تا حالا شده دوست داشته باشی یکیو خفه کنی ...ولی نمیره ها !!!!
394517_hang2.gif

آره شده بعضی وقتا ... اتفاقا دوس داشتم یجور خفش کنم که . . . خب بعضی وقتا پیش میاد خو :whistle:

تا حالا شده بین این مناظره های امسال خوابت نگیره ؟؟؟؟؟!!! :65d6a5d6s:

..eli

New member
آره همین پریروز دلم میخواست خفه کنم ی نفری رو

تا حالا شده ی آدم که خیلی بهش اعتماد داری ی مشت حرف بارت کنه که حقت نبوده ؟
آره..همین چند روز پیش،صمیمی ترین دوستم..
تا حالا شده چیزی رو چندین بار از خدا بخوای بعد خدا هر بار تا نزدیکیه خواستت ببره ولی بهت نده، تو هم از دستش شاکی شی و بعد بهش بگی let me lone! چند روز باهاش قهر کنی و بعد بری ازش منت کشی کنی..؟

ketabsabz

Well-known member
آره چند وقت پیش دوس داشتم یکی از استادامو خفه کنم واقعا

تا حالا شده تخم مرغ از دستت بیفته و بشکنه؟؟

بله نوتر شده چ سوالی بانمکی ، شده اما همیشه مواظبم ک همچین اتفاقی نیفته !

تا حالا شده دوس داشته باشی کسیو ضایع کنی ؟

mehrshad

New member
are makhsusan age maghrur bashe !
Ta hala shode bekhay kalato bekubi be divar az narahati? ! Ajab kari!

akhbar

New member
are makhsusan age maghrur bashe !
Ta hala shode bekhay kalato bekubi be divar az narahati? ! Ajab kari!

من معمولا بیشتر ناراحت میشم تا عصبی!
شده هی بخوای یه کاریو انجام بدی,1001دفه سبک سنگینش کنی,که بخوای ببینی تصمیمی که گرفتی,آیا درسته؟

Leyenda

Well-known member
آره..همین چند روز پیش،صمیمی ترین دوستم..
تا حالا شده چیزی رو چندین بار از خدا بخوای بعد خدا هر بار تا نزدیکیه خواستت ببره ولی بهت نده، تو هم از دستش شاکی شی و بعد بهش بگی let me lone! چند روز باهاش قهر کنی و بعد بری ازش منت کشی کنی..؟
اوهوم... بعد از کنکور امسال:dadad4:
من معمولا بیشتر ناراحت میشم تا عصبی!
شده هی بخوای یه کاریو انجام بدی,1001دفه سبک سنگینش کنی,که بخوای ببینی تصمیمی که گرفتی,آیا درسته؟
اره 100%... گاهی تا اخر هم که میخام انجامش بدم دو دل میمونم...

شده تا حالا تو خیابون گشت ارشاد بهت گیر بده؟؟:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

mahnam

New member
اوهوم... بعد از کنکور امسال:dadad4:

اره 100%... گاهی تا اخر هم که میخام انجامش بدم دو دل میمونم...

شده تا حالا تو خیابون گشت ارشاد بهت گیر بده؟؟:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

بلی ! یک بار فقط بهم گفت خانوم شالتو بیار جلوتر
منم گفتم : خوو :ph34r-smiley:
شده تا حالا دوس داشته باشی جای یکی دیگه می بودی؟؟

s861276

New member
آره شده ....
شده تا حالا از یکی بدت بیاد ( متنفر باشی ) بعد کم کم عاشقش بشی ؟ (جنس مخالف یا هم جنس فرقی نمیکنه )

بالا