از نفر بعدیت بپرس,شده تا حالا...؟؟

yara

New member
نه اصلا...................

تا حالا شده مشروط شده باشین؟:black_eyed:

eeeeeeehsan

New member
نه اصلن.

شده تاحالا کفتر یا پرنده ای خرابکاری کنه رو سرت؟ :14: اونم جلو جمع تو بازار؟؟ :14:

diseases

Well-known member
نه داداش . کفترای شهر ما خیلی مودبن ...
.
.
.
شده تا حالا یه مهمونی دعوتت کنن بعد کسی که نمیخوای اونجا باشه رو اونجا ببینی ؟

dr.bahar1986

New member
دوران راهنمایی یه بار یه گنجشکه اینکارو کرد خودم انقد خندیدم که بقیه ام از خنده من غش کردن خخخخخخخخخخ
شده تا حالا بخوای یه حرفی رو به کسی بزنی ولی از عکس العملش واقعا بترسی؟

yara

New member
نه داداش . کفترای شهر ما خیلی مودبن ...
.
.
.
شده تا حالا یه مهمونی دعوتت کنن بعد کسی که نمیخوای اونجا باشه رو اونجا ببینی ؟

بله خیلی ..........حس بدیه

شده تا حالا برید مهمونی غذای پخته باشن که شما نمیخورید؟ اون موقع نون سبزی یا ماست میخورین:black_eyed:

diseases

Well-known member
بله خیلی ..........حس بدیه

شده تا حالا برید مهمونی غذای پخته باشن که شما نمیخورید؟ اون موقع نون سبزی یا ماست میخورین:black_eyed:

نه هیچوقت به صاحبخونه بی احترامی نمیکنم. ولی یه بار مهمون داشتیم و مهمونمون اون غذا رو دوست نداشت. آب شدم رفتم تو زمین ...

شده تا حالا برید یه جنسی بخرید مثلاً فکر کنید قیمتش 10 هزار تومنه. بعد موقع پول دادن فروشنده بگه نه 100 هزار تومنه ؟ شما هم اونقد پول همراتون نباشه یا خریدش براتون بصرفه نباشه ؟ (من ماه قبل شد)

diseases

Well-known member
دوران راهنمایی یه بار یه گنجشکه اینکارو کرد خودم انقد خندیدم که بقیه ام از خنده من غش کردن خخخخخخخخخخ

خیلی کم پیش اومده. سعی میکنم حرفمو حساب شده بزنم. البته بسگی به شرایط هم داره...

- - - Updated - - -

خیلی کم پیش اومده. سعی میکنم حرفمو حساب شده بزنم. البته بسگی به شرایط هم داره...

yara

New member
نه هیچوقت به صاحبخونه بی احترامی نمیکنم. ولی یه بار مهمون داشتیم و مهمونمون اون غذا رو دوست نداشت. آب شدم رفتم تو زمین ...

شده تا حالا برید یه جنسی بخرید مثلاً فکر کنید قیمتش 10 هزار تومنه. بعد موقع پول دادن فروشنده بگه نه 100 هزار تومنه ؟ شما هم اونقد پول همراتون نباشه یا خریدش براتون بصرفه نباشه ؟ (من ماه قبل شد)

بله شده ...........دقیق یاد نیس مال خیلی وقت پیش بود

شده تاحالا بگی یه ساعت بیایی انجمن سرگرم بشی اما 2 ساعت بمونی(خودمو میگم):wacsmiley:

dr.bahar1986

New member

من یه چیزی رو دوماه قبل قیمت کردم بعد از دوماه رفتم بخرم دیگه نپرسیدم قیمتشو و همون که مدنظرم بود رو دادم آقا قیمتش دوبرابر شده بود دو برااااااااااابر
هیچی دیگه تشکر کردم و خیلی شیک زدم بیرون پول همرام بود ولی واقعا واسه چیزی که میخواستم اون قیمت خیلی زیاد بود
شده تا حالا یکی بیوفته رو دور جوک بیمزه گفتن مجبور بشی الکی بخندی و طرفم هنوز ادامه بده و تو کلافه شی؟

diseases

Well-known member
بله شده ...........دقیق یاد نیس مال خیلی وقت پیش بود

شده تاحالا بگی یه ساعت بیایی انجمن سرگرم بشی اما 2 ساعت بمونی(خودمو میگم):wacsmiley:

خیلی ، بدجور اعتیاد آوره ...

شده تا حالا یکی بیاد خونه تون ، پشت در باشه ، ولی درو به روش باز نکنی ؟ (دوستان میتونن جواب ندن)

diseases

Well-known member
من یه چیزی رو دوماه قبل قیمت کردم بعد از دوماه رفتم بخرم دیگه نپرسیدم قیمتشو و همون که مدنظرم بود رو دادم آقا قیمتش دوبرابر شده بود دو برااااااااااابر
هیچی دیگه تشکر کردم و خیلی شیک زدم بیرون پول همرام بود ولی واقعا واسه چیزی که میخواستم اون قیمت خیلی زیاد بود
شده تا حالا یکی بیوفته رو دور جوک بیمزه گفتن مجبور بشی الکی بخندی و طرفم هنوز ادامه بده و تو کلافه شی؟

بله ، فراوون ، اونجاست که آرزو میکنی کاش یه رعد و برق میزد یا تو رو نجات می داد از دست طرف ، یا اینکه بازم تو رو نجات می داد از دست طرف !

من ماه قبل رفتم یه مرکز خرید باکلاس ، یه لباس دیدم روش زده بود 1030000 نمیدونم چی شد 103000 خوندمش . رفتم به صندوق تحویل دادم اونم بسته بندیش کرد و گفت : یک میلیون و سی هزار تومن :14:
خودمو نباختم سریع دسته چکمو آوردم بیرون و خیلی شیک گفتم چک کارمندی که قبول می کنین ؟
طرف کلی ازم معذرت خواهی کرد و گفت شرمنده ام بخدا. فقط نقدیه.
منم گفتم حیف شد ، خیلی شیک بود می خواستمش. بعد تا دم در می رفتم و به لباسه نگاه میکردم.
فروشنده هم هی معذرت خواهی ! فقط شانس آوردم چک قبول نکرد. اگه قبول میکرد :j58r36j3gcr4suxymup
یک میلیون لباس ؟؟؟!!!!!!

- - - Updated - - -

بله ، فراوون ، اونجاست که آرزو میکنی کاش یه رعد و برق میزد یا تو رو نجات می داد از دست طرف ، یا اینکه بازم تو رو نجات می داد از دست طرف !

من ماه قبل رفتم یه مرکز خرید باکلاس ، یه لباس دیدم روش زده بود 1030000 نمیدونم چی شد 103000 خوندمش . رفتم به صندوق تحویل دادم اونم بسته بندیش کرد و گفت : یک میلیون و سی هزار تومن :14:
خودمو نباختم سریع دسته چکمو آوردم بیرون و خیلی شیک گفتم چک کارمندی که قبول می کنین ؟
طرف کلی ازم معذرت خواهی کرد و گفت شرمنده ام بخدا. فقط نقدیه.
منم گفتم حیف شد ، خیلی شیک بود می خواستمش. بعد تا دم در می رفتم و به لباسه نگاه میکردم.
فروشنده هم هی معذرت خواهی ! فقط شانس آوردم چک قبول نکرد. اگه قبول میکرد :j58r36j3gcr4suxymup
یک میلیون لباس ؟؟؟!!!!!!

hebe.nurse

New member
شده تا حالا تو جمع جلوی ی ملت از رو برف سر بخوری....بعد هی بچرخی و بچرخی و همه سعیتو کنی نیوفتی بعد موفق شی اما ببینی همه دارن بهت میخندن؟؟ اونوقت با خودت بگی حیف اینهمه تلاشم. میخوردم زمین بهتر بود که :j58r36j3gcr4suxymup

ZOT

New member
ههه نه خدا رو شکر نشده! آخه اینجا برف نمیاد اصن :(
شده تا حالا دلت یه چیزی بخواد که نباشه!؟

farzanee20

New member
ههههههه نه :j58r36j3gcr4suxymup
تا حالا شده از تموم شدن چیزی که ازش بدت میومد ناراحت باشی؟:dadad4:

yara

New member
:smiliess (6): نه.....................

شده تا حالا گوشی موبایلت گم بشه؟

- - - Updated - - -

N@RVIN

Well-known member

- - - Updated - - -

خخ به وفور چون آلزایمر دارم ولی پیداش کردم

تا حالا شده از یکی نفرت داشته باشی؟

yara

New member
بله شدید................یه نفر نه بلکه چند نفر(لیاقتشون همینه والا)

شده تا حالا غذات بسوزه؟

بالا