از عسر تا یسر...(از سختی تا آسانی)

تا بحال آیه یا جمله ای مسیر زندگی شما را متحول ساخته؟

• مجموع رای دهندگان
    0

Artmis.a

New member
سلام دوستان گرامی و بزرگوارم

مدتی بود که گرفتار یاس و نا امیدی شده بودم و واقعاً احساس میکردم خدا هم ازم روبرگردونده که فکر میکنم بیشترش به خاطر شرایط و مسائل دشواری بود که درگیرش بودم. البته الان در حال حاضر شرایطم تغییر نکرده ولی حالم عوض شده میخوام در این تاپیک از آیه ها جملات کلمات و تجربیاتی بگیم که توی سختیامون حالمونو به نحو احسن تغییر میده. بیاید در این تاپیک در سختی ها و مشکلاتمون همه باهم کنارهم باشیم و بهم امید بدیم و انشاالله که خدا هم کمکمون کنه و مشکلاتمون برطرف و گره از کارهامون باز بشه و حالمون هم احسن و نیکو.

این آیات امشب خیلی به من روحیه داد و حالمو عوض کرد یه جورایی حس میکنم خدا با من صحبت کرد و جواب درد دلامو داد.
متشکرم خدای من.:riz304:

آیات 30 تا 39 سوره ی فصلت:

به یقین کسانی که گفتند: «پروردگار ما خداوند یگانه است!» سپس استقامت کردند، فرشتگان بر آنان نازل می‌شوند که: «نترسید و غمگین مباشید، و بشارت باد بر شما به آن بهشتی که به شما وعده داده شده است!﴿30﴾

ما یاران و مددکاران شما در زندگی دنیا و آخرت هستیم؛ و برای شما هر چه دلتان بخواهد در بهشت فراهم است، و هر چه طلب کنید به شما داده می‌شود!﴿31﴾
اینها وسیله پذیرایی از سوی خداوند غفور و رحیم است!»﴿32﴾

چه کسی خوش گفتارتر است از آن کس که دعوت به سوی خدا می‌کند و عمل صالح انجام می‌دهد و می‌گوید: «من از مسلمانانم»؟!﴿33﴾

هرگز نیکی و بدی یکسان نیست؛ بدی را با نیکی دفع کن، ناگاه (خواهی دید) همان کس که میان تو و او دشمنی است، گویی دوستی گرم و صمیمی است!﴿34﴾

امّا جز کسانی که دارای صبر و استقامتند به این مقام نمی‌رسند، و جز کسانی که بهره عظیمی (از ایمان و تقوا) دارند به آن نایل نمی‌گردند!﴿35﴾

و هرگاه وسوسه‌هایی از شیطان متوجّه تو گردد، از خدا پناه بخواه که او شنوده و داناست!﴿36﴾

و از نشانه‌های او، شب و روز و خورشید و ماه است؛ برای خورشید و ماه سجده نکنید، برای خدایی که آفریننده آنهاست سجده کنید اگر می‌خواهید او را بپرستید!﴿37﴾

و اگر (از عبادت پروردگار) تکبّر کنند، کسانی که نزد پروردگار تو هستند شب و روز برای او تسبیح می‌گویند و خسته نمی‌شوند!﴿38﴾

و از آیات او این است که زمین را خشک (و بی‌جان) می‌بینی، امّا هنگامی که آب (باران) بر آن می‌فرستیم به جنبش درمی‌آید و نموّ می‌کند؛ همان کسی که آن را زنده کرد، مردگان را نیز زنده می‌کند؛ او بر هر چیز تواناست!﴿39﴾

Artmis.a

New member
و همین آیه ای که در امضای من می بینید روزی باعث شد که زیر بار جواب سازی برای پایان نامم نرم و تمام سختی شروع و انجام دوباره ی پایان نامم رو به جونم بخرم ولی بجاش الان یه وجدانه راحت دارم.

خدایا منو ببخش چقدر ناشکر و فراموشکار بودم که الطافت رو فراموش کردم.:sad:

Artmis.a

New member
راستی از تک تک دوستان هم به خاطر راهنمائی ها و وقت گذاشتن برای من و دعاهای خیرشون صمیمانه تشکر میکنم.:riz304:

Artmis.a

New member
و این جمله از آقای mj1919 :

محبت، ارادت میاره،
اگه اسیر محبتش باشی، از فرمونش، پاتو کج نمی ذاری،

http://olumpezeshki.ir/forum/thread6149.html

فقط خدا میدونه این جمله چقدر منو شرمنده کرد مقابل خدا.:dadad4:

ممنونم:riz304:

AWWA

New member
آرتمیس جان پست اولت خیلی زیبا بود. بااینکه همیشه قرآن میخونم ولی بعضی وقتا حس میکنم بار اولی هست که شنیدمشون.این آیه هایی که آوردی همین حسو بهم داد.

Artmis.a

New member
آرتمیس جان پست اولت خیلی زیبا بود. بااینکه همیشه قرآن میخونم ولی بعضی وقتا حس میکنم بار اولی هست که شنیدمشون.این آیه هایی که آوردی همین حسو بهم داد.

تشکر آوا جان

این آیاتی که نوشتم دیشب از شبکه ی قرآن تلاوت می شد زمانی که دلم می خواست خدا جوابمو بده.
میشه لطف کنید شما هم اگر چنین تجربه ای را در رابطه با آیه یا جمله ای داشتید اینجا بیان کنید.:rose:

behnaz.h

New member
آرتميس جان دفعه پيش كه واسه مشكلت راه آرامش خواستي من واقعا نميدونستم چي بايد بگم براي خودمم شرايط سخت پيش اومده چاره اي جز تحمل نيست فقط گذر زمان لازمه الانكه ميگين حالم بهتر شده واقعا خوشحال شدم اما دنيا رو سخت بگيري سخت ميگذره يه ذزه هم بي خيال باشين وبه خدا اعتماد كنين بگين هرچه پيش آيد خوش آيد حتما حكمتي هست اميدوارم زودتر مشكلتون حل بشه!

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Artmis.a

AWWA

New member
تشکر آوا جان

این آیاتی که نوشتم دیشب از شبکه ی قرآن تلاوت می شد زمانی که دلم می خواست خدا جوابمو بده.
میشه لطف کنید شما هم اگر چنین تجربه ای را در رابطه با آیه یا جمله ای داشتید اینجا بیان کنید.:rose:

تازگیا یکی ازشعرای حافظ همچین حالتی برام ایجاد کرد.کاملاحس کردم خداداره باهام مستقیم حرف میزنه. دقیقا یادم نیست کدوم غزل بود،اگه پیداش کردم همینجا مینویسمش.ازاون روز آرامش عجیبی پیداکردم

Leyenda

Well-known member
سلام دوستان گرامی و بزرگوارم

مدتی بود که گرفتار یاس و نا امیدی شده بودم و واقعاً احساس میکردم خدا هم ازم روبرگردونده که فکر میکنم بیشترش به خاطر شرایط و مسائل دشواری بود که درگیرش بودم. البته الان در حال حاضر شرایطم تغییر نکرده ولی حالم عوض شده میخوام در این تاپیک از آیه ها جملات کلمات و تجربیاتی بگیم که توی سختیامون حالمونو به نحو احسن تغییر میده. بیاید در این تاپیک در سختی ها و مشکلاتمون همه باهم کنارهم باشیم و بهم امید بدیم و انشاالله که خدا هم کمکمون کنه و مشکلاتمون برطرف و گره از کارهامون باز بشه و حالمون هم احسن و نیکو.

این آیات امشب خیلی به من روحیه داد و حالمو عوض کرد یه جورایی حس میکنم خدا با من صحبت کرد و جواب درد دلامو داد.
متشکرم خدای من.:riz:

آیات 30 تا 39 سوره ی فصلت:

به یقین کسانی که گفتند: «پروردگار ما خداوند یگانه است!» سپس استقامت کردند، فرشتگان بر آنان نازل می‌شوند که: «نترسید و غمگین مباشید، و بشارت باد بر شما به آن بهشتی که به شما وعده داده شده است!﴿30﴾

ما یاران و مددکاران شما در زندگی دنیا و آخرت هستیم؛ و برای شما هر چه دلتان بخواهد در بهشت فراهم است، و هر چه طلب کنید به شما داده می‌شود!﴿31﴾
اینها وسیله پذیرایی از سوی خداوند غفور و رحیم است!»﴿32﴾

چه کسی خوش گفتارتر است از آن کس که دعوت به سوی خدا می‌کند و عمل صالح انجام می‌دهد و می‌گوید: «من از مسلمانانم»؟!﴿33﴾

هرگز نیکی و بدی یکسان نیست؛ بدی را با نیکی دفع کن، ناگاه (خواهی دید) همان کس که میان تو و او دشمنی است، گویی دوستی گرم و صمیمی است!﴿34﴾

امّا جز کسانی که دارای صبر و استقامتند به این مقام نمی‌رسند، و جز کسانی که بهره عظیمی (از ایمان و تقوا) دارند به آن نایل نمی‌گردند!﴿35﴾

و هرگاه وسوسه‌هایی از شیطان متوجّه تو گردد، از خدا پناه بخواه که او شنوده و داناست!﴿36﴾

و از نشانه‌های او، شب و روز و خورشید و ماه است؛ برای خورشید و ماه سجده نکنید، برای خدایی که آفریننده آنهاست سجده کنید اگر می‌خواهید او را بپرستید!﴿37﴾

و اگر (از عبادت پروردگار) تکبّر کنند، کسانی که نزد پروردگار تو هستند شب و روز برای او تسبیح می‌گویند و خسته نمی‌شوند!﴿38﴾

و از آیات او این است که زمین را خشک (و بی‌جان) می‌بینی، امّا هنگامی که آب (باران) بر آن می‌فرستیم به جنبش درمی‌آید و نموّ می‌کند؛ همان کسی که آن را زنده کرد، مردگان را نیز زنده می‌کند؛ او بر هر چیز تواناست!﴿39﴾

خیلی عالی بود ممنون دوست عزیز...
منم پارسال به مشکلاتی برخوردم که کاملا نامید بودم...از خودم از زندگیم و آینده ام... (5 -6 مشکل بی نهایت بد)
فقط از خدا میخاستم مشکلاتمو حل کنه!ولی امیدی نداشتم.
.
.
ولی امسال اتفاقایی افتاد...که هر روز خدامو شکر میکنم که پارسال همه اون موانع سر راهم بود. الان فایده تک تک اون موانع رو فهمیدم!
فهمیدم اگه اون اتفاقا نمی افتاد الان وضعیتم خیلی بد میشد!!!
ولی الان....:thanks::auizz3ffy9vla57584x:smilies-azardl (113

خدایا شکرت...:riz304:

• Like

Artmis.a

New member
آرتميس جان دفعه پيش كه واسه مشكلت راه آرامش خواستي من واقعا نميدونستم چي بايد بگم براي خودمم شرايط سخت پيش اومده چاره اي جز تحمل نيست فقط گذر زمان لازمه الانكه ميگين حالم بهتر شده واقعا خوشحال شدم اما دنيا رو سخت بگيري سخت ميگذره يه ذزه هم بي خيال باشين وبه خدا اعتماد كنين بگين هرچه پيش آيد خوش آيد حتما حكمتي هست اميدوارم زودتر مشكلتون حل بشه!

تشکر بهناز جان

درست چند روز قبل از شروع تاپیک "کمی برای سادگی ام" احساس میکردم دنیا برام به آخر رسیده هر روز درهای بیشتری به روی من بسته میشد و حالم بدتر و بدتر می شد.

با هرجمله که توی اون تاپیک می نوشتم یک تکه از روحم هم توی اون تاپیک جا میذاشتم و همینطور یک تکه از اعتمادم را...

دنیا برام تاریک و تنگ شده بود و هر روز از خودم و از حوده واقعیم دور و دورتر میشدم و بدبینی به من چیره میشد و به دنبالش بدبیاری و بدشانسی بود.

هرچقدر که از خودم فاصله می گرفتم فاصله ام هم از خدا دورتر و دورتر میشد.

هرچقدر روی سادگی ام خط می کشیدم یه خط روی بودنم کشیده میشد و اعتمادم و انسانیتم خدشه دار میشد.

بارها دوستانم رو به خاطر بدبینی هام رنجوندم و آزار دادم و ازشون دور شدم.

دیگه کم کم سادگیم و نهایتاً انسایتم فراموش شد چون یادم رفته بود سادگی و انسانیت بزرگترین نعمت خداست و من داشتم خودم رو از بزرگترین نعمت خدا محروم میکردم.

از زمانی که با اون تاپیک خداحافظی کردم دوباره خواستم ساده باشم و همین سادگی پیش خدام یه بار دیگه واسطه شد و حالمو خوب کرد.

همین سادگی آدمهاست که تقوا میاره و همین تقواست که باعث میشه در هر شرایطی شکرگزار نعمات خدا باشیم و راضی و خشنود.

سادگی بزرگترین ثروته دوستان

هرگز از سادگیتون دست نکشید هرگز.

میخواهم ساده باشم ساده ی ساده بگذار دیگران هرچه میخواهند زرنگی کنند من در سادگی ام خدا را دارم.
:riz304::auizz3ffy9vla57584x

خدایا متشکرم.:riz304::riz304:

آخرین ویرایش:

ba ba barghi

Well-known member
سلام

من خیلی خوشحالم که خوشحالی ......

من همیشه همه ی درد و دلامو فقط به خدا میگم .....کلی هم دفتر در این راستا دارم !! می نوشتم که هم خودم آروم شم و هم بعدا یادم بمونه چیا گذشته ...و الان من چیا دارم ...
حالا منم سعی می کنم ایاتی که مسیر درست رو بهم نشون دادن رو بذارم اینجا و اگه شد حال اون موقع هم میگم (این یکی رو قول نمی دم ).
توفیق اجباری میشه ،خاطراتمو ورق بزنم !!!!

فقط خواهشا پاسخ با تقل نزنید که بعدا بتونم حذف کنم !!

اولین جمله ای که تو اولین دفترم نوشتم :
ایاک نعبدو ایاک نستیعین ......تنها تو را می پرستیم و تنها از تو یاری می جوییم ......
سال دوم دبیرستان بودم،روی دیوار کلاسمون زده بود ....هیچ وقت به عمق جمله توجه نکرده بودم .....از اون روز تا حالا ،توی تمام گرفتاری هام ،این جمله گره گشامه !!!!!

آخرین ویرایش:

Artmis.a

New member

تازگیا یکی ازشعرای حافظ همچین حالتی برام ایجاد کرد.کاملاحس کردم خداداره باهام مستقیم حرف میزنه. دقیقا یادم نیست کدوم غزل بود،اگه پیداش کردم همینجا مینویسمش.ازاون روز آرامش عجیبی پیداکردم

ما منتظریم آوا جان.:riz304:

Artmis.a

New member
چشم عمه شما بنویس ما قول میدیم نقل قول نگیریم.

همونطور که در ابتدای این تاپیک گفتم میخوام اینجا نقطه ی عطفی باشه برای همه ی اونایی که توی شرایطی مثل شرایط من قرار داشتن و دارن که دوباره به خدا توکل کنن و بلند شن و ادامه بدن.

شاید هر کس با گفتن مشکلاتش و حکمت اون مشکلات و چیزی که زندگیشو عوض کرد و بهش امید داد بتونه به دیگران کمک کنه.:sarma::riz304:

ghazal26

New member
سلام واااا ي آرتميس جونم چقدر تاپيك خوبي گذاشتي:heart:

واقعا توي اين شلوغي دنيا گاهي يادمون ميره به خداي گوشه ي قلبمون سر بزنيم

2سال پيش يه مدتي انگار ايمانم ضعيف شده بود و اوني نبودم كه هميشه بودم.... به نظرم زندگي پوچ بود و از خدا گله داشتم اعمال حرام داشت كم كم برام عادي ميشد تا اينكه يه روز كه خسته از دانشگاه برميگشتم و رو صندلي اتوبوس چرت ميزدم توي ايستگاه چشماممو كه باز كردم اين آيه رو روي شيشه ايستگاه كه توي نور آفتاب بهم چشمك ميزد ديدم:

الم يعلم بان الله يري..؟ آيا (انسان) نميداند كه خدا اعمالش را مي بيند..؟ سوره علق آيه 14

انگار تو اون گرماي خرداد آب يخ ريختن رو سرم از اون روز به بعد بيشتر حواسم به اعمال و افكارمه

بازم ممنون از مطالب خوبتون من عاشق آيه هاي قرآنم ادامه بديد دوستاي گلم

• Like
در بیابان گر به شوق کعبه خواهی زد قدم
سرزنش ها گر کند خوار مغیلان غم مخور

گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید
هیچ راهی نیست کانرا نیست پایان غم مخور

حافظ شیرازی...

AWWA

New member
ما منتظریم آوا جان.:riz304:

چن وقت پیش دونفر بدجوری دلمو شکسته بودن.خیلی ناراحت بودم و ازته دل گریه میکردم.تو دلم همش به خدا میگفتم چرا جواب مارو مستقیم نمیدی؟نمیشه باکلمه ها باهامون صحبت کنی و فقط بانشانه ها باهامون حرف نزنی....مانیاز داریم جوابمونو بدی.
همون موقع دیوان حافظ گوشیمو باز کردم غزل 463 اومد. اولین بیتش این بود.
"سلام الله ما کراللیالی........وجاوبت المثانی والمثالی"
قشنگ احساس کردم بهم گفت:سلام جوابتو همیشه میدم.

سلام
خیلی تاپیک خوب و مفیدیه... ممنون از آرتمیس جان

راستش من دوران دبیرستانم اعتمادبه نفس پایینی داشتم و فکر میکردم باید همه آدما رو از دست خودم راضی نگه دارم و خوب خیلی اذیت میشدم و مدتی افسردگی گرفتم... یه روز که حالم خیلی بد بود تفال زدم به قرآن و این آیه رو دیدم:

"" اارباب متفرقون خیر ام الله الواحد القهار """

یعنی :آيا خدايان متعدد بهتر است يا الله آن خداوند يکتای غالب بر همگان ?

ای دل غم دیده حالت به شود دل بد مکن
وین سر شوریده بازآید به سامان غم مخور

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت
دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور

گر بهار عمر باشد باز بر تخت چمن
چتر گل بر سر نهی ای موغ خوشخوان غم مخور

( اشکم درومد...)

shayeste12

New member
سلام آرتميس جان تاپيكت عاليه:rose:
"ان مع العسر يسرا" مسلما باسختي آساني است

بزارين منم تجربه اي كه از گفتن بسم الله در شروع هر كاري بهتر گفته بشه بگم
من عادت دارم وقتي استارت ماشينو مي زنم وحركت كنم بسم الله الرحمن الرحيم بگم همين يه جمله خيلي از بلاها رو ازم دوركرده ولي امروز ديگه آخرش بود كم مونده بود ماشينم چپ شه (دراثر برخورد يه ماشين ديگه كه باسرعت ميومد) ولي واقعا خدا رحم كرد
حالا بيشتر تاثير بسم الله الرحمن الرحيم رو مي دونم
پس سعي كنيم هركاريو بانام خدا شروع كنيم

بالا