از دوستات تشکر کن.

Shaghaegh

New member
سلام بر همگی

دوستان بیایم در اینجا از همه ی اونایی که نقش مثبتی در زندگیمون داشتن، بهمون درسی دادن، بهمون لطفی کردن و یا به هر دلیلی کمکمون کردن تشکر کنیم!

چه اعضای این انجمن چه در دنیای حقیقی اطرافمون.

لطفاً تنها اسم مطرح نکنید بلکه دلیل تشکر را هم حتماً عنوان کنید.

ممنون از همه ی شما.:rose:

Shaghaegh

New member
بابابرقی به خاطر اینکه دوستمی و به خاطر همه چیزایی که خودت میدونی ازت ممنونم.:rose:

مهدیس

New member
از دوست خوبم دریا (از اعضای این انجمن) تشکر میکنم به خاطر مهربونیش و پیامای قشنگی که برام میذاره واقعا بعضی از پیاماش مناسب حس و حالیه که اون روز دارم
از دوست خوبم خاطره (همکلاسی عزیزم) تشکر میکنم به خاطر انرژی که بهم میده و اینکه همیشه خنده رو روی لبام میشونه
از دوست ، همکلاسی و خواهر عزیزم راضیه ممنونم به خاطر درسای بزرگی که بهم میده
از عمو مصطفی عزیزم تشکر میکنم چون امروز سرشو خیلی درد آوردم کلی باهاش درد و دل کردم (ممنون که همیشه به صحبتام گوش میدی)

دریا...

New member
از دوست خوبم دریا (از اعضای این انجمن) تشکر میکنم به خاطر مهربونیش و پیامای قشنگی که برام میذاره واقعا بعضی از پیاماش مناسب حس و حالیه که اون روز دارم
از دوست خوبم خاطره (همکلاسی عزیزم) تشکر میکنم به خاطر انرژی که بهم میده و اینکه همیشه خنده رو روی لبام میشونه
از دوست ، همکلاسی و خواهر عزیزم راضیه ممنونم به خاطر درسای بزرگی که بهم میده
از عمو مصطفی عزیزم تشکر میکنم چون امروز سرشو خیلی درد آوردم کلی باهاش درد و دل کردم (ممنون که همیشه به صحبتام گوش میدی)

ممنونم مهدیس خوبم که منو لایق دوستی میدونی.مهدیسم،بانوی من (جوجوی قدیمی و خوبم)،مهنای مهربان،ماجده و 67 خوبم ،لیلای عزیزم، zot , آوای دوست داشتنی من،مهسا جان، مریم و آشل نازنینم،سکوت قشنگم،گلچین عزیز وهمه ی دوستای گل انجمنی همه شما جزوی از خاطرات قشنگ زندگی من هستین،ازتون ممنونم که هستین.
:rose:

آخرین ویرایش:

ghazal26

New member
سلام عزیزم تاپیک خوبیه...
همه بچه های سایت چون حضور گرمشون برام دلگرمیه مخصوصا جناب صالح دوست عزیزم گلچین آرتمیس عزیز و...مطالب معنویشون قشنگه منو به خودم میاره
همچنین بابا برقی تک خال محنا باسیلوس و چندتای دیگه واقعا لبخند به لبام میارن ونگار عزیز در مورد کتاب راهنمایی های خوبی دارن از همه ممنونم و شما شقایق گلم
و در آخر...ممنونم از خدای بی کرانها به خاطر همه چیز... به خاطر داشتن یه مادر مهربون که الان صدای قران خوندنش تو اتاقم پیچیده...

mexin

Well-known member
خب دوستان ببینم من چه تاثیری روی شماها داشتم؟ها؟

آخرین ویرایش:
بالا