ازدواج دو تا پرستار

نظرت راجع به ازدواج دو تا دونه پرستار با هم چيه؟

• مجموع رای دهندگان
    0

mehran35

New member
چرا همه همینو میگن که یه زوج نرس تو یه خش کار نکن؟
خب زن ومرد که نسبت به هم تعصب وغیرت دارن درسته حالا خانم که بیشتر حسادتشون گل میکنه وقتی میبینن شوهرشون داره با همکار خانمش بگو بخند میکنه غیر اینه؟؟؟؟؟؟؟؟از طرف دیگه همکارایی که با اینا کار میکنن هم به نوعی معذب اند!!!!!!!!!تازه اینم هست که وقتی از شیفت میان هی جروبحث کنن که تو جرا امروز این کارو کردی چرا اینو گفتی!!!!!!!!!میگن سری که درد نمی کنه رو دستمال نمیبندن!!!!!!!!

anis87

New member
خب زن ومرد که نسبت به هم تعصب وغیرت دارن درسته حالا خانم که بیشتر حسادتشون گل میکنه وقتی میبینن شوهرشون داره با همکار خانمش بگو بخند میکنه غیر اینه؟؟؟؟؟؟؟؟از طرف دیگه همکارایی که با اینا کار میکنن هم به نوعی معذب اند!!!!!!!!!تازه اینم هست که وقتی از شیفت میان هی جروبحث کنن که تو جرا امروز این کارو کردی چرا اینو گفتی!!!!!!!!!میگن سری که درد نمی کنه رو دستمال نمیبندن!!!!!!!!

خب وقتی تو دو بخش مختلفن بازم ممکنه این حساسیت و داشته باشن که طرف داره تو بخش چیکار میکنه!!

parnia

New member
خب وقتی تو دو بخش مختلفن بازم ممکنه این حساسیت و داشته باشن که طرف داره تو بخش چیکار میکنه!!
خب منم اولش گفتم بدبخت میشن....بابا دوتا پرستار نباید ازدواج کنن!!!! ببینید کی گفتما.....

mohana

Well-known member
خب زن ومرد که نسبت به هم تعصب وغیرت دارن درسته حالا خانم که بیشتر حسادتشون گل میکنه وقتی میبینن شوهرشون داره با همکار خانمش بگو بخند میکنه غیر اینه؟؟؟؟؟؟؟؟

خو چه دليلي آقا با همكار خانوم بگو بخند كنههههه؟؟؟؟:New (6):

mikhak s

New member

نصيري خان اصلا با نظرتون موافق نيستم . يعني چي يه مرد با همكاراي خانمش بخنده و... زنش حسادت ميكنه؟ اگه مرده يه سري مسائل رو رعايت كنه مطمئن باش هيچ مشكلي پيش نمياد و زنش حسادت نميكنه.(حسات تو اين مورد معني نداره ) اينجاهم به شناختي كه زنو مرد از هم دارن بر ميگرده. مثلا يكي از نزديكان من هر دو كارمند بانك و تو يه شعبه كار ميكردن. يه روز يه مردي مياد پيش زنه و اجازه خواستگاري ميخوادو شروع ميكنه به حرف زدن و... اين زمانيه كه شوهر اون خانم باجه كناريشه و داره حرفا رو ميشنوه ولي هيچ كاري نكرد چون زنشو ميشناسه ، شناخت كه درست و عاقلانه باشه هيچ وقت مشكلي پيش نمياد.

mehran35

New member
خب منم اولش گفتم بدبخت میشن....بابا دوتا پرستار نباید ازدواج کنن!!!! ببینید کی گفتما.....
خانم شما چرا اینقدر با ازدواج دوتا پرستار مخالفین ؟؟؟؟؟؟؟؟چرا نمیذارین به هم برسن چرا دست از سر این جوونای عاشق بر نمیدارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
3349_Vala_32.gif

sara77

New member
خدا بدادشون برسه والاااااااااااااااااااااااااااااااااا

parnia

New member
خانم شما چرا اینقدر با ازدواج دوتا پرستار مخالفین ؟؟؟؟؟؟؟؟چرا نمیذارین به هم برسن چرا دست از سر این جوونای عاشق بر نمیدارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
3349_Vala_32.gif
آقا دیدم که میگم دیگه...نباید ازدواج کنن....البته شما اگه علاقه مندید میتونید امتحان کنید...:65d6a5d6s:

mehran35

New member
آقا دیدم که میگم دیگه...نباید ازدواج کنن....البته شما اگه علاقه مندید میتونید امتحان کنید...:65d6a5d6s:
برو خالی نبند!!!!!!!!!!!منم دیدم که میگم خوبه میدونی چندتا از همکارام زوج پرستارن هیچ مشکلی هم با شغل هم ندارن؟؟؟؟؟؟؟البته واسه خودم نگفتما سو تفاهم نشه یه وقت حاج خانم!!!!!!!!
815820_koo-koo.gif
!!

parnia

New member
برو خالی نبند!!!!!!!!!!!منم دیدم که میگم خوبه میدونی چندتا از همکارام زوج پرستارن هیچ مشکلی هم با شغل هم ندارن؟؟؟؟؟؟؟البته واسه خودم نگفتما سو تفاهم نشه یه وقت حاج خانم!!!!!!!!
815820_koo-koo.gif
!!
دیگه سو تفاهم شد....
467217_j63pef.gif

نگاه

New member
به نظر من وقتی دو پرستار با هم ازدواج کنن هیچ اتفاق بدی نمیفته و درصد شکستشون مثل بقیه زوج هاست..
اینکه وضعیت کاری همدیگه رو درک میکنند هم چیز کمی نیست خصوصا برای خانمها..

gentelman70

New member
به نظر من وقتی دو پرستار با هم ازدواج کنن هیچ اتفاق بدی نمیفته و درصد شکستشون مثل بقیه زوج هاست..
اینکه وضعیت کاری همدیگه رو درک میکنند هم چیز کمی نیست خصوصا برای خانمها..

من ك نيدونم!!!
شايد به امتحانش نيارزه شايدم بي ارزه
ولي...
اصلا من نيدونم
شايد خوب باشه
شايد هم بد
شايد هم.....
ولي نظر نگاه هم ميتونه تا حدي درصد باشه درصد شكست برابر...........................................

خزر

New member
بنظر من ازدواج دو پرستار یا دو کارمند از رشته های دیگه فرقی نداره .

اتفاقا دو پرستار چون شرایط کاری همو میدونند زندگی راحت تری دادن چون همو - خستگی همو درککککککککککککککککک میکنن که متاسفانه غیر پرستار این درکککککک رو به میزان کمتر داره و این میتونه مشکل ساز باشه .

:28:
:a2d3:

بالا