mikhak s
New member
شما خيلي خوشبين هستيد دختره از ي جا دور مياد و همون معصوميت رو داره؟؟؟؟؟ ...............................!!!!
پ ن پ ميشه هار:wacsmiley:
اين كجاش خوشبينيه واقعيته؟
شما خيلي خوشبين هستيد دختره از ي جا دور مياد و همون معصوميت رو داره؟؟؟؟؟ ...............................!!!!
با کار کردن یه زوج در یه بخش صددرصد مخالفم چون باعث ایجاد یه سری حساسیت هایی میشه که واسه هردو طرف سخته!!!!!!!!!!!!!!
خب زن ومرد که نسبت به هم تعصب وغیرت دارن درسته حالا خانم که بیشتر حسادتشون گل میکنه وقتی میبینن شوهرشون داره با همکار خانمش بگو بخند میکنه غیر اینه؟؟؟؟؟؟؟؟از طرف دیگه همکارایی که با اینا کار میکنن هم به نوعی معذب اند!!!!!!!!!تازه اینم هست که وقتی از شیفت میان هی جروبحث کنن که تو جرا امروز این کارو کردی چرا اینو گفتی!!!!!!!!!میگن سری که درد نمی کنه رو دستمال نمیبندن!!!!!!!!چرا همه همینو میگن که یه زوج نرس تو یه خش کار نکن؟
خب زن ومرد که نسبت به هم تعصب وغیرت دارن درسته حالا خانم که بیشتر حسادتشون گل میکنه وقتی میبینن شوهرشون داره با همکار خانمش بگو بخند میکنه غیر اینه؟؟؟؟؟؟؟؟از طرف دیگه همکارایی که با اینا کار میکنن هم به نوعی معذب اند!!!!!!!!!تازه اینم هست که وقتی از شیفت میان هی جروبحث کنن که تو جرا امروز این کارو کردی چرا اینو گفتی!!!!!!!!!میگن سری که درد نمی کنه رو دستمال نمیبندن!!!!!!!!
خب منم اولش گفتم بدبخت میشن....بابا دوتا پرستار نباید ازدواج کنن!!!! ببینید کی گفتما.....خب وقتی تو دو بخش مختلفن بازم ممکنه این حساسیت و داشته باشن که طرف داره تو بخش چیکار میکنه!!
خب زن ومرد که نسبت به هم تعصب وغیرت دارن درسته حالا خانم که بیشتر حسادتشون گل میکنه وقتی میبینن شوهرشون داره با همکار خانمش بگو بخند میکنه غیر اینه؟؟؟؟؟؟؟؟
خب زن ومرد که نسبت به هم تعصب وغیرت دارن درسته حالا خانم که بیشتر حسادتشون گل میکنه وقتی میبینن شوهرشون داره با همکار خانمش بگو بخند میکنه غیر اینه؟؟؟؟؟؟؟؟از طرف دیگه همکارایی که با اینا کار میکنن هم به نوعی معذب اند!!!!!!!!!تازه اینم هست که وقتی از شیفت میان هی جروبحث کنن که تو جرا امروز این کارو کردی چرا اینو گفتی!!!!!!!!!میگن سری که درد نمی کنه رو دستمال نمیبندن!!!!!!!!
خانم شما چرا اینقدر با ازدواج دوتا پرستار مخالفین ؟؟؟؟؟؟؟؟چرا نمیذارین به هم برسن چرا دست از سر این جوونای عاشق بر نمیدارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خب منم اولش گفتم بدبخت میشن....بابا دوتا پرستار نباید ازدواج کنن!!!! ببینید کی گفتما.....
آقا دیدم که میگم دیگه...نباید ازدواج کنن....البته شما اگه علاقه مندید میتونید امتحان کنید...:65d6a5d6s:خانم شما چرا اینقدر با ازدواج دوتا پرستار مخالفین ؟؟؟؟؟؟؟؟چرا نمیذارین به هم برسن چرا دست از سر این جوونای عاشق بر نمیدارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
برو خالی نبند!!!!!!!!!!!منم دیدم که میگم خوبه میدونی چندتا از همکارام زوج پرستارن هیچ مشکلی هم با شغل هم ندارن؟؟؟؟؟؟؟البته واسه خودم نگفتما سو تفاهم نشه یه وقت حاج خانم!!!!!!!!آقا دیدم که میگم دیگه...نباید ازدواج کنن....البته شما اگه علاقه مندید میتونید امتحان کنید...:65d6a5d6s:
دیگه سو تفاهم شد....برو خالی نبند!!!!!!!!!!!منم دیدم که میگم خوبه میدونی چندتا از همکارام زوج پرستارن هیچ مشکلی هم با شغل هم ندارن؟؟؟؟؟؟؟البته واسه خودم نگفتما سو تفاهم نشه یه وقت حاج خانم!!!!!!!!!!![]()
چراااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نههههههههههههههههههههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دیگه سو تفاهم شد....![]()
با کار کردن یه زوج در یه بخش صددرصد مخالفم چون باعث ایجاد یه سری حساسیت هایی میشه که واسه هردو طرف سخته!!!!!!!!!!!!!!
به نظر من وقتی دو پرستار با هم ازدواج کنن هیچ اتفاق بدی نمیفته و درصد شکستشون مثل بقیه زوج هاست..
اینکه وضعیت کاری همدیگه رو درک میکنند هم چیز کمی نیست خصوصا برای خانمها..