ازدواج!!!حست چيه اگه بهت بگن فردا عروسيته؟؟بچها من دارم متاهل ميشم.انگشتر دستش كردم

varia

Well-known member
خدا تظمین کرده که اگه جوونی برای ازدواج اقدام کنه (از خیلی از گناهان دور میشه) پشتیبانش باشه و نذاره کم بیاره.
من چندین مورد رو به چشم خودم دیدم ،حتی اونایی که زنای پر توقعی هم داشتن ،واقعا خدا براشون می رسوند.

am-ml ممنون كه متذكر شدي اراده ي خداوند در زندگي و حركتهاي انسانها

varia

Well-known member
شفيع خان منم تبريك ميگم.

اميدوارم با درك و بينشي متفاوت بتوني الگويي واسه اطرافيانت باشي.

بدون كه اصلاح رسوم غلط جا افتاده در مراسم جشن عروسي كمتر از كار مسلمانان صدر اسلام نيست!

yashar.1985

New member
در زندگی مشترک شما وقتی به خوشبختی واقعی میرسید که همسرتان را خوشبخت کنید. پیوندتان مبارک و امیدوارم که خوشبخت باشید.

شفيع

Well-known member
بچها بازم از همتون متشكرم.
ميدونيد بچها؟ن از وقتي اين سايتم شماها دوستان خوب منيد و انتظار داريد حداقلي از مشخصات همسرمو بگم!!!!!!!!!نه!!!!
همسرم:
1-پرستاري ميخونه
2-ورودي 1390 هست
3-متولد 1369 هست
4-چشماشم ابين!
5-رتبه دوم مسابقات قراني را در نيم سال اول 1391 كسب كرده.

mexin

Well-known member
شفیع جان از فردا هم بجای اینکه بیای اینجا برو تو صف وام ازدواج!!! اونم اگه بهت بدن! آفرین
آرزوی خوشبختی
[
/COLOR]:smiliess (1):

bacillus.bs

New member
بچها بازم از همتون متشكرم.
ميدونيد بچها؟ن از وقتي اين سايتم شماها دوستان خوب منيد و انتظار داريد حداقلي از مشخصات همسرمو بگم!!!!!!!!!نه!!!!
همسرم:
1-پرستاري ميخونه
2-ورودي 1390 هست
3-متولد 1369 هست
4-چشماشم ابين!
5-رتبه دوم مسابقات قراني را در نيم سال اول 1391 كسب كرده.

چه خوب رشتشون هم به اين سايت مي خوره
شفيع بهشون بگو عضو علوم پزشكي بشه

majid45

New member
اگه بمن میگفتن میرفتم یبسته سیگار میگرفت اونم از نوع فیلتر پلاسش می رفتم دودش میکردم آخه زنی که چند دیقه نمیشه تحمل کردو چطور میشه سالها تحمل کرد ؟

majid45

New member
خوشبحالت انگشترت طلا بود یانقره؟ الان وظیفه ما این وسط چی هست .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

majid45

New member
منظور مجید مارلبورو بود..ماله بچه پولداراس

آفرین زدی تو خال البته انگار بحث جدی شده بلاخره شتریست که در هر خونه ای میخوابه اناشلله با نهایت صبرو استقامت حماسه دگیری در زندگی خود رقم بزنید و شا آن باشیم که رسانه های بیگانه ناکم باشند و .... وای قاطی کردم خوشبخت باشین

محسن ن ک

New member
من تا عید میگیرم تا مشتی به دهن بیگانگان باشد..اصلا چندتا می گیرم تا مشتای فراوان به دهان بیگانگان باشد
برادر عروسیه شمام مبارک

kasraa

New member
اگه قرار به گرفتن مارلبورو هست من هم خدا بخواد تصمیم گرفتنش رو دارم

بالا