***ارنج زمان برای اعتراض حضوری ( کلیه رشته ها )***

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

negin ka

New member
alleto عزیزم شما باین موضوع فک کردی ک بودجه دانشگاه چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
والا نصف بودجه دانشگاه ما میرفت تو جیب چندتا خانوم باصطلاح حراست ک به حجاب و پوشش دانشجوها گیر بدن!!!!!!!!!!!!
دیگه بیشتر ازین چیزی نمیگم
میگن آدمی ک خابیده رو میشه بیدار کرد ولی ادمی ک خودشو زده ب خاب عمرا
شده مصداق شما

sa@@ra

New member
شیراز، نه بابا اینا نبوده، الان پرسیدم میگه بعدنم انتقالی گرفته! اصن مگه داریم انتقالی تو ارشد! تو دفترچه ی کذاییشون ک نوشته ممنوعه:65d6a5d6s:

اره داریم اگه خیلی شرایطش خیلی خاص و فوری باشه تو ایمنی ایذان یکیو میشناسم اینجوری بوده اونم لا کلی پارتی البته در کل ممنوعه

alleto

New member
alleto عزیزم شما باین موضوع فک کردی ک بودجه دانشگاه چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
والا نصف بودجه دانشگاه ما میرفت تو جیب چندتا خانوم باصطلاح حراست ک به حجاب و پوشش دانشجوها گیر بدن!!!!!!!!!!!!
دیگه بیشتر ازین چیزی نمیگم
میگن آدمی ک خابیده رو میشه بیدار کرد ولی ادمی ک خودشو زده ب خاب عمرا
شده مصداق شما
bashe hagh ba shoma asan :D

ROJO

New member
کسی قاطی نکرد دوست عزیز تمام کسایی که شرکت کردن یک سال دارن تلاش میکنن اینجا ارشده مه کارشماسی قرار نیست همه وارد دانشگاه شن که این حرفی که شما میزنی باید کنکور نگیرن بگن شما یک سال تلاش کردی بفرمایید دانشگاه من نظراتتو رد نمیکنم ولی کنکوره

من حرفای شمارو تا حدی قبول دارم ،اره خاصیت ارشد به سخت بودنشه به سد بودنشه به اینه که هرکی کارشناسی گرفته نره بشینه ارشد، به اینه ک بابا مملکت لیسانس و کاردانم میخواد... ولی خدایی هممون دیگه ایرانی هستیم، ایرانیا هر چی ک باشن، هر چقد بگیم بدن ولی مرد شرایط سختن! اگه مهر و ابان میگفتن اقا جان ظرفیت 10 نفره سال دیگه اصن 20 نفره، کدوممون شل میگرفتیم، من ک جونم در رفت تا خوندم ولی خدایی بیشتر مایه میذاشتم وقتی ادم تکلیف و ایندشو بدونه بهتر خودشو باهاش هماهنگ نمیکنه!?
انصافه الکی دارن مجاز میکنن و بعد کنکور و حتی اعلام نتایج میگن ظرفیت نصف!
هیچ منطقی اینو نمی پذیره

alleto

New member
من حرفای شمارو تا حدی قبول دارم ،اره خاصیت ارشد به سخت بودنشه به سد بودنشه به اینه که هرکی کارشناسی گرفته نره بشینه ارشد، به اینه ک بابا مملکت لیسانس و کاردانم میخواد... ولی خدایی هممون دیگه ایرانی هستیم، ایرانیا هر چی ک باشن، هر چقد بگیم بدن ولی مرد شرایط سختن! اگه مهر و ابان میگفتن اقا جان ظرفیت 10 نفره سال دیگه اصن 20 نفره، کدوممون شل میگرفتیم، من ک جونم در رفت تا خوندم ولی خدایی بیشتر مایه میذاشتم وقتی ادم تکلیف و ایندشو بدونه بهتر خودشو باهاش هماهنگ نمیکنه!?
انصافه الکی دارن مجاز میکنن و بعد کنکور و حتی اعلام نتایج میگن ظرفیت نصف!
هیچ منطقی اینو نمی پذیره

من با این بخشه حرفت کاملا موافقم ولی کاهی بهتره آدم ۲ قدم اونورترم نگاه کنه

ROJO

New member
وقتی دو سه سال پیاپی یه رواله دیگه ادم چ پیش بینی میتونه کنه ! تازه من ده قدم اونورترم نگا کردم ک وضعم این شده اگه دو قدمو نگا کرده بودم ک تو رنج مجازیای دوبل ظرفیتمون بودم!:65d6a5d6s:

bakhshi

New member
تا خودمون کاری نمیکنیم بگیم امام زمان همش تقصیر خودمونه از ماست که بر ماست مملکت برای غزه لبنان و سوریه بودجه داره ولی برای دانشجویای خودش نداره مسخره هست برای ساخت مسجد و حسینه 1000 امثال این پول داره ولی برای تامین خابگاه و غذای دانشجو پول نداره جمع کنه این بساط مسخره روووووووووووووووووووووووووووو

واقعااااااااااا

golabatun

New member
بچه ها همه سختی کشیدن
کنکور بهداشت واقعا سخته
یکی از تهرانیای عزیز نیس اینجا بگن فردا میرن یا ناامید شدن؟؟؟

mahsa20082009

New member
بچه ها واسه پرستاري سالمندي 5 نفر اضافه كردن اطلاعيه زدن
مثله اينكه اعتراضا داره جواب ميده

آخرین ویرایش:

مهلا1991

New member
بچه ها همه سختی کشیدن
کنکور بهداشت واقعا سخته
یکی از تهرانیای عزیز نیس اینجا بگن فردا میرن یا ناامید شدن؟؟؟

chera man hastam vali vaghean delam misoze
ke hata ye nafaram naumad biad bege ke farda miad
vaghean maha bara negh negh kardan sedamon bolande
vagarna paye amal ke berese hichkas nist

mahii

New member
chera man hastam vali vaghean delam misoze
ke hata ye nafaram naumad biad bege ke farda miad
vaghean maha bara negh negh kardan sedamon bolande
vagarna paye amal ke berese hichkas nist
والا من اگه تهرانی بودم میومدم.....من همیشه معتقدم حق گرفتنیه ن دادنی
ولی از خودم راضیم خداروشکر چن تونستم جلوی اونایی ک همش میگفتن ام ار ای سخته و کار هرکسی نیستو نرو و ازین حرفا ثابت کنم ک اگه بخوای همه کار میتونی بکنی.......خیلیام الانم بهم تبریک گفتن ک امتحانو خوب دادم اینا ارومم میکنه...............بچهها نق نق کنین تا خالی شین.خودم همشو گوش میدم خخخخخخخخخخخ

mahii

New member
اگه امسال نشد فدای سرت سال بعد طوری بخون که در هر حالی قبول شی.تو میتونی میدونم:thanks:(البته اگه سرباز یا طرحی مثل من نباشیا:65d6a5d6s:)

negar114

New member
سلام،بچه هایی ک اعتراض رفتین واقعا دستتون درد نکنه،فقط صحبتی نشد ک سال بعد همین 47تا میمونه یا کمتر میشه یا زیستی ها رو حذف میکنن یا نه؟! واس ما ک واس سال دیگه ایم و زیست خیلی گیج کننده شده،حتی دیگه نمیدونیم از چه جزواتی بخونیم؟ از بهداشت قطع امید کنیم یا نه؟! خیلی گیج شدیم...

کرهانی

New member
واقعا شوکه شدم که فقط 10 نفر بودن:1dco2x0p1lilzhfpg1t
بازم دست کسایی که رفتن درد نکنه:rose:
کاش اعتراضات ادامه داشته باشه،می دونم ماه رمضان و روزه و شاید بیدار شدن سخت باشه اما یجورایی بحث اینده هممونه:sad:

solmaz01

New member
بچه ها دوستم میگه پارسال ک ما قفول شدیم تو یونی تعدادمون از ظرفیت دفترچه بیشتر بود ی نفر، چطور میشه همچین چیزی?!

پارسال هماتو 53 نفر میگرفت تو دفترجه البته بعدا 2 تا اهواز اضافخ کرد نمیدونم 6 تا کجا تا رسید به 62 دوستمم 62 اورد قبول شد!!!از یه طرف میگه بعدا هم تو کلاسشون اضافه شده بوده پس امید داشته باشید به نظرم.

ROJO

New member
پارسال هماتو 53 نفر میگرفت تو دفترجه البته بعدا 2 تا اهواز اضافخ کرد نمیدونم 6 تا کجا تا رسید به 62 دوستمم 62 اورد قبول شد!!!از یه طرف میگه بعدا هم تو کلاسشون اضافه شده بوده پس امید داشته باشید به نظرم.

دقیقا سولماز جون، منم همینطور شنیدم، بقول دوستم اگه ظرفیت اضاف نمیکنن بهمون بگن، اقلا بعد چنتا اضاف بگیرن ک ن سیخ بسوزه نه کباب

یکی دیگه از دوستامم ورودی 91 بود اونم میگف بیشتر از تعداد تعیین شده،تو کلااسمون بودن از همون اول.

خدا بده ازین شانسا

sa@@ra

New member
اخه بعضیا انتخاب نمکین اینم در نظر بیگیرید من واسه ایمونو شهرستانای تیپ 2و 3 رو نمیزنم این قه نفع رتبه های بعد من یا جتی بیشتر از ظرفیت میشه دیگه

marry

New member
دقیقا سولماز جون، منم همینطور شنیدم، بقول دوستم اگه ظرفیت اضاف نمیکنن بهمون بگن، اقلا بعد چنتا اضاف بگیرن ک ن سیخ بسوزه نه کباب

یکی دیگه از دوستامم ورودی 91 بود اونم میگف بیشتر از تعداد تعیین شده،تو کلااسمون بودن از همون اول.

خدا بده ازین شانسا

من شنیدم اون یه نفری که میگین اضافس استعداد درخشانه.ولی ایشالا اینطوری که سولماز میگه باشه....

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا