***ارنج زمان برای اعتراض حضوری ( کلیه رشته ها )***

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mahii

New member
بچچها نظرتون چیه ی تاپیک جدا بزنیذ بعد هرکی میخواد بره برا اعتراض بیاد اونجا و اعلان حضور قطعی بد؟اینا نظرات منه

Elsa3

New member
وای بچه ها تورو خدا یه کاری کنید.. یعنی تموم؟چرا امروز 10 نفر رفتن!!!!!! من دارم دیوونه میشم،یعنی چی سم شناسی 21 نفر

alleto

New member
ما وقتی یک صف وایسادن واسه تاکسیمون نظم و قانون نداره اونوقت شماها چه انتظاری دارید؟ من به این موضوع الان کاری ندارم ولی احساس میکنم این موضوع واسه بعضی ها تاکید میکنم بعضی ها شده بهونه ی قبول نشدن که حالا بخوان همه چیو ببرن زیر سوال اگر دانشگاه واقعا بودجشو نداشتع باشه خودمونم بکشیم کسیو نمیگیرن در ضمن اگه احساسات بذاریم کنار باید به اونورشم نگاه کنیم همینجوریش تو دانشگاه های ایران رسیدگی و امکانات نیست حالا شماها حاضرید برید و بعد هیچ امکاناتی در حد تعدادتون نباشه و بمونید؟؟؟؟ همه چیز وارد شدن نیست به بعدشم باید فکر کرد .... بازم میگم کسی از حرفای من ناراحت نشه منم یکی مثل شمام و طرف شمام ولی بعضی واکنش ها و حرفای ما الان احساسیه همین میتونید نظر من قبول نداشته باشید هر کسی نظر خودشو داره و واسه من همشون محترمه .....

golabatun

New member

دوستان گلم اونایی که اعتراض دارن به این کاهش ظرفیت
زنگ بزنن به 6133 حرفاتون منعکس میشه به روحانی قشنگ حرفاتونو رشته امتحانی و درصد کاهش رو یاداشت میکنه
خیلی تاثیر داره فقط روحانی میتونه کاری کنه

بچه ها فردا برید منم به هر جاشمامیگید زنگ میزنم و ایمیل میدم توروخدا ادامه بدید نتیجه میگیریم

sara77

New member
دانشگاه بودجه نداره غلط کرده برای ساخت مسجد فلان جا بودجه داره برای دانشجویان فلسطین هزارتای دیگه بودجه دارن برای ما بودجه ندارن اینا دارن تسویه حساب شخصی میکنن با دولت قبلی ما چرا ساده اییم ماها چه گناهی کردیم

همین وزیر بهداشت امروز تو اخبار اومده میگه کمکامونو واسه غزه اماده کردیم ما فلان کردیم پس از کجا میارن
حالا تو این هیرویری من قیافشو میدیدم اینقد فحشش دادم که یکم اروم شدم
اخه 81 نفر کم شده الکی نیست الان فهمیدن پول ندارن

آخرین ویرایش:

alleto

New member
دانشگاه بودجه نداره غلط کرده برای ساخت مسجد فلان جا بودجه داره برای دانشجویان فلسطین هزارتای دیگه بودجه دارن برای ما بودجه ندارن اینا دارن تسویه حساب شخصی میکنن با دولت قبلی ما چرا ساده اییم ماها چه گناهی کردیم

دیگه ما همه چیزمون غلطه اگه بخوای حساب کنی از ابتداییش غلطه

- - - Updated - - -

دیگه ما همه چیزمون غلطه اگه بخوای حساب کنی از ابتداییش غلطه

sa@@ra

New member
بچه ها معاون بهداشت گفته دیگه گفته به اکثرا رشته ای نیازی ندارن و نیاز مبرم کشور نیست اگر کسی علاقه داره میتونه بره پولی بخونه!!
این رشته ها رو باید هم مملکت کفر بخونه(به قول خودشون)نه مملکت ما که تو هیچی پیشرفت نمیکنه ته تهشم زرت . زرت مقاله میدن که فقط رزومه درست کن واسه ارتقا هیت علمیشون
این است ممالکت ما
کاهش ظرفیتا درست بوده علط نیست اما اینکه یهویی هم اتفا افتاده خود منم ضرر دیدم و دیگه حرفی ندارم......

sa@@ra

New member
مملکت به حوزه خیلی نیاز داره نا رشته های مثله ایمنی و ژنتیک و ... اینا کفر رواج میدن از معنویت به دورن / سرم درد گرفنه ا ه ه ه حرفی هم بزنیم میگن بشین سرجات کافررررررررررررررررررر

:smilies-azardl (113:smilies-azardl (113

alleto

New member

shomaie ke in harfo mizani be badesham fekr kardi? vaghean hazeri be har gheymati varede uni shi bad unja budje va emkanatesho vasatun nadashte bashan va hatta sare projat gir koni bishtar asabi shi ? age vaghean hazerid ke omidvaram 1000 ta zarfiat ezafe she ma az khodamune hame beran

ROJO

New member
مملکت به حوزه خیلی نیاز داره نا رشته های مثله ایمنی و ژنتیک و ... اینا کفر رواج میدن از معنویت به دورن / سرم درد گرفنه ا ه ه ه حرفی هم بزنیم میگن بشین سرجات کافررررررررررررررررررر

بقول اون دوستمون بریم حوزه فقه بالینی بخونیم:rolleyessmileyanim:

mozhdeee

New member
بچه ها من از صبح جلوی تلویزیونم حتی یه کلمه ام از اعتراض امروز حرفی نزدن نه اخبار 14،نه 20:30اخبار 22 نه شبکه خبر هیچی به هیچی:1dco2x0p1lilzhfpg1t

ROJO

New member
بچه ها دوستم میگه پارسال ک ما قفول شدیم تو یونی تعدادمون از ظرفیت دفترچه بیشتر بود ی نفر، چطور میشه همچین چیزی?!

ریتا

New member
ما وقتی یک صف وایسادن واسه تاکسیمون نظم و قانون نداره اونوقت شماها چه انتظاری دارید؟ من به این موضوع الان کاری ندارم ولی احساس میکنم این موضوع واسه بعضی ها تاکید میکنم بعضی ها شده بهونه ی قبول نشدن که حالا بخوان همه چیو ببرن زیر سوال اگر دانشگاه واقعا بودجشو نداشتع باشه خودمونم بکشیم کسیو نمیگیرن در ضمن اگه احساسات بذاریم کنار باید به اونورشم نگاه کنیم همینجوریش تو دانشگاه های ایران رسیدگی و امکانات نیست حالا شماها حاضرید برید و بعد هیچ امکاناتی در حد تعدادتون نباشه و بمونید؟؟؟؟ همه چیز وارد شدن نیست به بعدشم باید فکر کرد .... بازم میگم کسی از حرفای من ناراحت نشه منم یکی مثل شمام و طرف شمام ولی بعضی واکنش ها و حرفای ما الان احساسیه همین میتونید نظر من قبول نداشته باشید هر کسی نظر خودشو داره و واسه من همشون محترمه .....
سالای قبل داشتن یه دفعه ای این همه کاهش بودجه.بحث کاهش ظرفیت نیس بعدم کاهش بودجه رو وزیر محترم یکسال نفهمیدن تازه از خواب بیدار شدن ساعت خواب اقا!! قبلش بهمون میگفتن بابا ملت پول نداریم واسه دانشجو ولی پول داریم واسه فوتبالیهای میلیاردی پول نداریم واسه جونامون ولی پول داریم جای گفتنش نیس .میگن کم میگیرم واسه اشتغال باشه قبول یعنی اینایی که گرفتین صد در صد 2 سال دیگه سر کارن!!!!!!!!!!!باشه شما میلتونو بذارین دو سال دیکه ازتون خبر بگیرم.من میگم باید قبلا میگفتن منی که توی این استان هیچی امکانی بدای استاد عالی و ک-ل-ا-س ندارم شاید نتونم یکسال از عمرمو بذارم

آخرین ویرایش:

sa@@ra

New member
بچه ها دوستم میگه پارسال ک ما قفول شدیم تو یونی تعدادمون از ظرفیت دفترچه بیشتر بود ی نفر، چطور میشه همچین چیزی?!

کجت قفول شده؟:)) خوب یا سهمیه استعداد درخشان بودن یا بین الملل

ROJO

New member
کجت قفول شده؟:)) خوب یا سهمیه استعداد درخشان بودن یا بین الملل

شیراز، نه بابا اینا نبوده، الان پرسیدم میگه بعدنم انتقالی گرفته! اصن مگه داریم انتقالی تو ارشد! تو دفترچه ی کذاییشون ک نوشته ممنوعه:65d6a5d6s:

alleto

New member
دوست گرامی من ریشه ایی گفتم چرا همچی قاطی میکنید منکر حرف من میشید همه چی درسته نظر شما همینه درسته دوست گرامی کسی که 1سال عمرشو گذاشته اندازه خودش تلاش کرده بعد نتونه بره ظلم نیست ظلم فقط کشتاره کشتن ادماست این ظلم از 1000 تا کشتن هم بدتره
کسی قاطی نکرد دوست عزیز تمام کسایی که شرکت کردن یک سال دارن تلاش میکنن اینجا ارشده مه کارشماسی قرار نیست همه وارد دانشگاه شن که این حرفی که شما میزنی باید کنکور نگیرن بگن شما یک سال تلاش کردی بفرمایید دانشگاه من نظراتتو رد نمیکنم ولی کنکوره

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا