دانشگاه بودجه نداره غلط کرده برای ساخت مسجد فلان جا بودجه داره برای دانشجویان فلسطین هزارتای دیگه بودجه دارن برای ما بودجه ندارن اینا دارن تسویه حساب شخصی میکنن با دولت قبلی ما چرا ساده اییم ماها چه گناهی کردیم
دانشگاه بودجه نداره غلط کرده برای ساخت مسجد فلان جا بودجه داره برای دانشجویان فلسطین هزارتای دیگه بودجه دارن برای ما بودجه ندارن اینا دارن تسویه حساب شخصی میکنن با دولت قبلی ما چرا ساده اییم ماها چه گناهی کردیم
مملکت به حوزه خیلی نیاز داره نا رشته های مثله ایمنی و ژنتیک و ... اینا کفر رواج میدن از معنویت به دورن / سرم درد گرفنه ا ه ه ه حرفی هم بزنیم میگن بشین سرجات کافررررررررررررررررررر
مملکت به حوزه خیلی نیاز داره نا رشته های مثله ایمنی و ژنتیک و ... اینا کفر رواج میدن از معنویت به دورن / سرم درد گرفنه ا ه ه ه حرفی هم بزنیم میگن بشین سرجات کافررررررررررررررررررر
سالای قبل داشتن یه دفعه ای این همه کاهش بودجه.بحث کاهش ظرفیت نیس بعدم کاهش بودجه رو وزیر محترم یکسال نفهمیدن تازه از خواب بیدار شدن ساعت خواب اقا!! قبلش بهمون میگفتن بابا ملت پول نداریم واسه دانشجو ولی پول داریم واسه فوتبالیهای میلیاردی پول نداریم واسه جونامون ولی پول داریم جای گفتنش نیس .میگن کم میگیرم واسه اشتغال باشه قبول یعنی اینایی که گرفتین صد در صد 2 سال دیگه سر کارن!!!!!!!!!!!باشه شما میلتونو بذارین دو سال دیکه ازتون خبر بگیرم.من میگم باید قبلا میگفتن منی که توی این استان هیچی امکانی بدای استاد عالی و ک-ل-ا-س ندارم شاید نتونم یکسال از عمرمو بذارمما وقتی یک صف وایسادن واسه تاکسیمون نظم و قانون نداره اونوقت شماها چه انتظاری دارید؟ من به این موضوع الان کاری ندارم ولی احساس میکنم این موضوع واسه بعضی ها تاکید میکنم بعضی ها شده بهونه ی قبول نشدن که حالا بخوان همه چیو ببرن زیر سوال اگر دانشگاه واقعا بودجشو نداشتع باشه خودمونم بکشیم کسیو نمیگیرن در ضمن اگه احساسات بذاریم کنار باید به اونورشم نگاه کنیم همینجوریش تو دانشگاه های ایران رسیدگی و امکانات نیست حالا شماها حاضرید برید و بعد هیچ امکاناتی در حد تعدادتون نباشه و بمونید؟؟؟؟ همه چیز وارد شدن نیست به بعدشم باید فکر کرد .... بازم میگم کسی از حرفای من ناراحت نشه منم یکی مثل شمام و طرف شمام ولی بعضی واکنش ها و حرفای ما الان احساسیه همین میتونید نظر من قبول نداشته باشید هر کسی نظر خودشو داره و واسه من همشون محترمه .....
بچه ها دوستم میگه پارسال ک ما قفول شدیم تو یونی تعدادمون از ظرفیت دفترچه بیشتر بود ی نفر، چطور میشه همچین چیزی?!
بچه ها دوستم میگه پارسال ک ما قفول شدیم تو یونی تعدادمون از ظرفیت دفترچه بیشتر بود ی نفر، چطور میشه همچین چیزی?!
کجت قفول شده؟) خوب یا سهمیه استعداد درخشان بودن یا بین الملل
کسی قاطی نکرد دوست عزیز تمام کسایی که شرکت کردن یک سال دارن تلاش میکنن اینجا ارشده مه کارشماسی قرار نیست همه وارد دانشگاه شن که این حرفی که شما میزنی باید کنکور نگیرن بگن شما یک سال تلاش کردی بفرمایید دانشگاه من نظراتتو رد نمیکنم ولی کنکورهدوست گرامی من ریشه ایی گفتم چرا همچی قاطی میکنید منکر حرف من میشید همه چی درسته نظر شما همینه درسته دوست گرامی کسی که 1سال عمرشو گذاشته اندازه خودش تلاش کرده بعد نتونه بره ظلم نیست ظلم فقط کشتاره کشتن ادماست این ظلم از 1000 تا کشتن هم بدتره