والا تورشته ما اگه 5تا اضاف شه ینی 9 تا میشه ک منم چن 9شدم قبول میشم ههههههههههههبچه ها من یه چیزی میگم نمیخوام ناراحتتون کنم ولی به نظر من این کارا فایده نداره تو این مملکت کی به حرف من و شما بودن که این دومیش باشه نهخایت خودمونو بکشیم میخوان بگن ۵ تا اضافه میکنیم یا اینکه بگن دیگه چیزی اضافه نمیشه
صددرصد خوب نیست موافقم خواهشا کاری نشه ک بدتر شه اوضاع ..............چقد انگیزتون بالاست.افرین بچهها ایشالله ک نتجه بگیریمنه اصلا از این فکرا نکینم بهتره حالا
چون ممکنه به مزاق اقایون خوش نیاد و کاری برامون نکنن . فعلا همین شبکه های داخلی
در مورد عکسم شاید تو اخبار 20 30 نشونمون دادن :d
موافقم............بازم میگم گیر ندین به پولیا!! همین روزانه بگید زیاد بشه!
میگن آهان رسیدگی کردیم پولی حذف شد! نمیگن روزانه میخواستن اضافه نکردیم!!
بعدشمبا لحن آروم برخورد کنید لطفا:rose:
بچه ها یه خواهش دارم.
دوستانی که عضو فیسبوک هستند لطفا بیاید همگی برا ی روحانی،وزیر بهداشت و هر کس دیگه که میتونه مهم باشه کامنت بذاریم و اعتراض خودمون رو نشون بدیم.نگید نمیشه.چطور وقتی تعداد کامنت هایی که برای مسی بازیکن فوتبال گذاشتن زیاد شد همه جا صدا کرد.اگر تعداد پیام ها زیاد بشه خبر به گوششون میرسه.لطفا به همه بگید از همین طریق هم ساعت و مکان اعتراض رو به گوش همه کسانی که شاید از این انجمن بی خبر هستند برسونید .لطفا اطلاع رسانی کنید و امیدوار باشید.
والا تورشته ما اگه 5تا اضاف شه ینی 9 تا میشه ک منم چن 9شدم قبول میشم هههههههههههه
بچهها منم هستم
خواهشأ بچه های تهران و کرج و کلأ هر کس میتونه کوتاهی نکنه!
چون فقط برای ما نیست، برای ایندگان هم هست.اگر جلو ی بیعدالتی از اول گرفته نشه دامنگیر همه میشه...
اگر میخوان ظرفیتی رو کم کنند باید در طی چند سال اتفاق بیوفته. همانطور ک افزایش ظرفیت ها طی چندسال اتفاق افتاد.
خدا به همراه همه ی دوستان خوبم:28:
ساعت ؟ زمان؟
- - - Updated - - -
خواهشأ بچه های تهران و کرج و کلأ هر کس میتونه کوتاهی نکنه!
چون فقط برای ما نیست، برای ایندگان هم هست.اگر جلو ی بیعدالتی از اول گرفته نشه دامنگیر همه میشه...
اگر میخوان ظرفیتی رو کم کنند باید در طی چند سال اتفاق بیوفته. همانطور ک افزایش ظرفیت ها طی چندسال اتفاق افتاد.
خدا به همراه همه ی دوستان خوبم:28:
ساعت ؟ زمان؟
بچه ها من یه چیزی میگم نمیخوام ناراحتتون کنم ولی به نظر من این کارا فایده نداره تو این مملکت کی به حرف من و شما بودن که این دومیش باشه نهخایت خودمونو بکشیم میخوان بگن ۵ تا اضافه میکنیم یا اینکه بگن دیگه چیزی اضافه نمیشه
رینا جان مثل اینکه شما مرفه بی درد هستید شرایط بچه ها را درک کنید
امشب باید تو اخبار 20.30 اعلام کنن با این همه ایمیل
دوست عزیز این طرز فکر شما اشتباست که اعتراض کردن فایده نداره...آخه همیشه همه اینو میگن و کسی اعتراض نمی کنه...آدم باید همیشه کاریو که از دستش بر میاد انجام برای دفاع از حقش.حالا اگه جواب بده که نتیجه داده ولی اگه جواب نده حداقل دلش نمیسوزه که چرا حرکتی انجام نداده....
کاش میشد راه ما اونقد دور نبود و گرنه من کل دوستا و فک و فامیلم رو می اوردم اعتراض..فقط اونا میدونن من این یه سال چی کشیدم