***ارنج زمان برای اعتراض حضوری ( کلیه رشته ها )***

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mahii

New member
بچه ها من یه چیزی میگم نمیخوام ناراحتتون کنم ولی به نظر من این کارا فایده نداره تو این مملکت کی به حرف من و شما بودن که این دومیش باشه نهخایت خودمونو بکشیم میخوان بگن ۵ تا اضافه میکنیم یا اینکه بگن دیگه چیزی اضافه نمیشه
والا تورشته ما اگه 5تا اضاف شه ینی 9 تا میشه ک منم چن 9شدم قبول میشم هههههههههههه
بچهها منم هستم

mahii

New member
نه اصلا از این فکرا نکینم بهتره حالا
چون ممکنه به مزاق اقایون خوش نیاد و کاری برامون نکنن . فعلا همین شبکه های داخلی

در مورد عکسم شاید تو اخبار 20 30 نشونمون دادن :d
صددرصد خوب نیست موافقم خواهشا کاری نشه ک بدتر شه اوضاع ..............چقد انگیزتون بالاست.افرین بچهها ایشالله ک نتجه بگیریم

sungirl0077

New member
رتبه های یکسان هم باید بررسی شه
کلی رتبه یکسان هست
بااین اوصاف اصلا نمیشه قبول شد

mahii

New member
بازم میگم گیر ندین به پولیا!! همین روزانه بگید زیاد بشه!
میگن آهان رسیدگی کردیم پولی حذف شد! نمیگن روزانه میخواستن اضافه نکردیم!!
بعدشمبا لحن آروم برخورد کنید لطفا:rose:
موافقم............

بچه ها یه خواهش دارم.
دوستانی که عضو فیسبوک هستند لطفا بیاید همگی برا ی روحانی،وزیر بهداشت و هر کس دیگه که میتونه مهم باشه کامنت بذاریم و اعتراض خودمون رو نشون بدیم.نگید نمیشه.چطور وقتی تعداد کامنت هایی که برای مسی بازیکن فوتبال گذاشتن زیاد شد همه جا صدا کرد.اگر تعداد پیام ها زیاد بشه خبر به گوششون میرسه.لطفا به همه بگید از همین طریق هم ساعت و مکان اعتراض رو به گوش همه کسانی که شاید از این انجمن بی خبر هستند برسونید .لطفا اطلاع رسانی کنید و امیدوار باشید.

farah90

New member
بچه ها یه خواهش دارم.
دوستانی که عضو فیسبوک هستند لطفا بیاید همگی برا ی روحانی،وزیر بهداشت و هر کس دیگه که میتونه مهم باشه کامنت بذاریم و اعتراض خودمون رو نشون بدیم.نگید نمیشه.چطور وقتی تعداد کامنت هایی که برای مسی بازیکن فوتبال گذاشتن زیاد شد همه جا صدا کرد.اگر تعداد پیام ها زیاد بشه خبر به گوششون میرسه.لطفا به همه بگید از همین طریق هم ساعت و مکان اعتراض رو به گوش همه کسانی که شاید از این انجمن بی خبر هستند برسونید .لطفا اطلاع رسانی کنید و امیدوار باشید.

لطف کن ادرس دقیق بده..

majidi

New member
خواهشأ بچه های تهران و کرج و کلأ هر کس میتونه کوتاهی نکنه!
چون فقط برای ما نیست، برای ایندگان هم هست.اگر جلو ی بیعدالتی از اول گرفته نشه دامنگیر همه میشه...

اگر میخوان ظرفیتی رو کم کنند باید در طی چند سال اتفاق بیوفته. همانطور ک افزایش ظرفیت ها طی چندسال اتفاق افتاد.

خدا به همراه همه ی دوستان خوبم:28:

ساعت ؟ زمان؟

- - - Updated - - -

خواهشأ بچه های تهران و کرج و کلأ هر کس میتونه کوتاهی نکنه!
چون فقط برای ما نیست، برای ایندگان هم هست.اگر جلو ی بیعدالتی از اول گرفته نشه دامنگیر همه میشه...

اگر میخوان ظرفیتی رو کم کنند باید در طی چند سال اتفاق بیوفته. همانطور ک افزایش ظرفیت ها طی چندسال اتفاق افتاد.

خدا به همراه همه ی دوستان خوبم:28:

ساعت ؟ زمان؟

adeco

New member
بچه ها من یه چیزی میگم نمیخوام ناراحتتون کنم ولی به نظر من این کارا فایده نداره تو این مملکت کی به حرف من و شما بودن که این دومیش باشه نهخایت خودمونو بکشیم میخوان بگن ۵ تا اضافه میکنیم یا اینکه بگن دیگه چیزی اضافه نمیشه

دوست عزیز این طرز فکر شما اشتباست که اعتراض کردن فایده نداره...آخه همیشه همه اینو میگن و کسی اعتراض نمی کنه...آدم باید همیشه کاریو که از دستش بر میاد انجام برای دفاع از حقش.حالا اگه جواب بده که نتیجه داده ولی اگه جواب نده حداقل دلش نمیسوزه که چرا حرکتی انجام نداده....

م.صفری

New member
رینا جان مثل اینکه شما مرفه بی درد هستید شرایط بچه ها را درک کنید

اره بخدا ی جوری حرف میزنن انگار ما شانسی زیر 100 شدیم از اول حق اونا بوده !!!
دیگه ی شانسی اوردن این دعواها چیه ما که حقمون داده شده به اونا انقد جوش نمیزنیم
والله :65d6a5d6s:

Immunity

Well-known member
سلام بچها روزو ساعت مشخص کنین بریم درب وزارتخونه اعتراض کنیم...هرچه سریعتر

alleto

New member
دوست عزیز این طرز فکر شما اشتباست که اعتراض کردن فایده نداره...آخه همیشه همه اینو میگن و کسی اعتراض نمی کنه...آدم باید همیشه کاریو که از دستش بر میاد انجام برای دفاع از حقش.حالا اگه جواب بده که نتیجه داده ولی اگه جواب نده حداقل دلش نمیسوزه که چرا حرکتی انجام نداده....

man khodam tarafe shomam vali eteraz kardan ba manteghi budan kheily fargh dare bazi nazarato inja adam mikhune khandash migire

nafasn

New member
بچه ها ببخشید این سوالمو اینجا میپرسم ولی دیدم همه میاید اینجا بپرسم
انتخاب شهر چطوریه؟
پارسال که ظرفیت رشتمون 84 نفر بود تا رتبه های نزدیک 100 روزانه قبول شدن
امسال ظرفیت شده 55 نفر روزانه و ده تا شبانه. رتبه من 69 شده میخام بدونم چطوری انتخابامو بزنم که حداقل جایی قبول شم.
منظورم اینه که نمیخام فردا بفهمم رتبه 75 قبول شده ولی من نشدم.

- - - Updated - - -

بچه ها ببخشید این سوالمو اینجا میپرسم ولی دیدم همه میاید اینجا بپرسم
انتخاب شهر چطوریه؟
پارسال که ظرفیت رشتمون 84 نفر بود تا رتبه های نزدیک 100 روزانه قبول شدن
امسال ظرفیت شده 55 نفر روزانه و ده تا شبانه. رتبه من 69 شده میخام بدونم چطوری انتخابامو بزنم که حداقل جایی قبول شم.
منظورم اینه که نمیخام فردا بفهمم رتبه 75 قبول شده ولی من نشدم.

م.صفری

New member
کاش میشد راه ما اونقد دور نبود و گرنه من کل دوستا و فک و فامیلم رو می اوردم اعتراض..فقط اونا میدونن من این یه سال چی کشیدم

اره بخدا اگه نزدیک بود فک کنم حتی سوپری سر کوچمون میومد هروز میدید چه داغون صبح زود میرم کتابخونه برمیگردم
بیچاره ی جوری نگام میکرد دل خودم برا خودم میسوخت :whistle:

رها93

New member
دوستانی که میرن جلو وزارت لیست کاهش رو که جمع میکنیم پرینت بگیرن ببرنا!

بچه ها توروخدا به حرف های کسانی که میگن اعتراض بی فایده هست توجه نکنید.اینها با برنامه دارن شما رو ناامید میکنن تا اعتراض مردم علنی نشون داده نشه و سنجش ماجرا رو همینجا خفه کنه.فردا همه اعتراضمون رو نشون میدیم.من در شبکه های اجتماعی به تهرانی ها این اعتراض رو اعلام کردم.هر کسی میتونه خانواده و دوستاش رو ببره تا شلوغ بشه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: SH!LA

neshat25

New member
بچه ها من هرکاری از دستم براومد انجام دادم.از ایمیل گرفته تا اس ام اس به همه کسانی که مربوط به ماجرا هستن.نا امید نباشین.من مطمینم نتیجه میده.فقط اگه کسی ادرس دقیق دکتر هاشمی و دکتر روحانی رو توی فیسبوک داره بهم بده.من ٣تا از دوستام تو تهران هستن و گفتن که فردا میریم واسه اعتراض

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: SH!LA
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا