diseases
Well-known member
توس تستهای دکتری امسال یک تست راجع به سرطان پروستات بود
تغذیه روش موثرتر است یا زنتیک ؟
:5: ... سئوالش چی بود ؟
توس تستهای دکتری امسال یک تست راجع به سرطان پروستات بود
تغذیه روش موثرتر است یا زنتیک ؟
والا من از گروه وایبرتون بی اطلاعم.آقا من دو بار اومدم پیام گذاشتم هیشکی جواب منو نداد. چراینی؟50):50)::sadsmiley:
سلام خدمت دوستان و خسته نباشید . ابتدا تشکر میکنم از اقای دیزیس بخاطر همه وقتی که برای ما میذارن.من یه سوال از قسمت ازمون فرضیه داشتم در مورد انواع مختلف ازمونهای پارامتریک و غیر پارامتریک . مثل کای اسکوئر.tمستقل .tزوجی و .....میخواستم ببینم مشخصه ویژه برا تشخیصشون تو تستا چیه؟ ممنون میشم
والا من از گروه وایبرتون بی اطلاعم.
اگه کسی اطلاع داره جواب دوستمون رو بده لطفا...
سلام بر مدیر محترم تاپیک...ممنون بابت مطالب مفیدتون
آزمون پارامتریک :
واژه پارامتر به خصوصیتی از جامعه اطلاق می شود که در مورد همه اعضای آن مشترک است .
آزمون فرضیه هایی که مربوط به پارامتر های جامعه است آزمون پارامتریک می نامند .
پیش شرط آزمون پارامتریک:
1.داده های مورد استفاده پیوسته و منظم باشند (مقیاس اندازه گیری فاصله ای یا نسبی باشد : مقیاس کمی)
2.متغیر مورد پژوهش در جامعه دارای توزیع نرمال باشد.
3.آماره یا آماره هایی که محاسبه می شود برآوردی از پارامترهای جامعه باشند.
برای مثال :معلومات یا پیشرفت تحصیلی دانش آموزان ،ضریب هوشی و قد و وزن و...مثال هایی برای این نوع داده هاست یعنی اکثریت دانش آموزان دارای معلومات متوسط (مثال) و تعداد کمی از آنان دارای معلوماتی بیشتر یا متوسط می باشند.
سلام
قدرت یک کار آزمایی بالینی برای تشخیص یک مداخله خاص بوسیله کدامیک از اقدامات زیر میتواند افزایش یابد؟
1.محدود کردن حجم نمونه
2.تخصیص تصادفی
3.افزایش طول دوره پیگیری
4.کورکردن مطالعه
سلام به دوست خوبمون diseases
میخواستم یک نوضیح تفکیکی
برا متوجه شدن مطالعات تجربه طبیعی (استفاده از داده های مربوط به بمباران اتمی هیروشیما به مننظور تعیین ارتباط اشعه و سرطان خون) و همگروهی گذشته نگر
(برای مطالعه ارتباط بین مواجهه با گاز خردل و ابتلا به برونشیت مزمن در سربازان جنگ) بدین
ممنونم