... ادامه تحصیل "دکترا" در ایران: خوب یا بد؟! ...

alireza-ja

New member
کسری 6 ماه بهت میدن یا 9 ماه؟ اگه بتونی پروژت رو یه کاریش کنی به تولید صنعتی برسه 9 ماهش کنی عالیه.
من میگم تا بساطت جوره همین گزینه 5 رو بچسب، بخدا نعمتیه 6 ماه. بعدشم در حین مابقی خدمت شروع می کنی به درس خوندن (ایشالا اگه شد). اگرم نشد خودت درس خونی، یه سال این وسط فاصله بیافته از درس دور نمیشی.

پروژه اگر مطالعاتی باشه 6 ماه درخواست میکنن 3 4 ماهش تصویب میشه اگر عملی باشه مثل مال من بهمون گفتن 12 ماه رو واستون درخواست میدیم معمولا 8 ماه یا بیشترش رو موافقت میکنن.

در یک نگاه خوب این گزینه خیلی خوبه و چیزی که تو میگی درسته ولی من هر چی آدم دور وبرم بودن رفتن سربازی زمین تا آسمون تغییر کردن و درس اولویت آخرشون بوده با اینکه آدمای با استعداد و درسشون هم خوب بوده. میترسم منم برم و ... . ولی اگر اینطوری پیش بره که خیلی خوبه.

چون دیگران رو دیدم یه خورده آشفته شدم.

- - - Updated - - -

کسری 6 ماه بهت میدن یا 9 ماه؟ اگه بتونی پروژت رو یه کاریش کنی به تولید صنعتی برسه 9 ماهش کنی عالیه.
من میگم تا بساطت جوره همین گزینه 5 رو بچسب، بخدا نعمتیه 6 ماه. بعدشم در حین مابقی خدمت شروع می کنی به درس خوندن (ایشالا اگه شد). اگرم نشد خودت درس خونی، یه سال این وسط فاصله بیافته از درس دور نمیشی.

پروژه اگر مطالعاتی باشه 6 ماه درخواست میکنن 3 4 ماهش تصویب میشه اگر عملی باشه مثل مال من بهمون گفتن 12 ماه رو واستون درخواست میدیم معمولا 8 ماه یا بیشترش رو موافقت میکنن.

در یک نگاه خوب این گزینه خیلی خوبه و چیزی که تو میگی درسته ولی من هر چی آدم دور وبرم بودن رفتن سربازی زمین تا آسمون تغییر کردن و درس اولویت آخرشون بوده با اینکه آدمای با استعداد و درسشون هم خوب بوده. میترسم منم برم و ... . ولی اگر اینطوری پیش بره که خیلی خوبه.

چون دیگران رو دیدم یه خورده آشفته شدم.

alireza-ja

New member
علیرضا، بیا سربازیتو برو خودتو راحت کن.
منم طرحم رو رفتم و خلاص.

یا اینکه، برو بپرس ببین راه در رو داره که شما دکترا قبول شی و بعدش بری سربازی.
اگر هم علوم دوس داری بخونی و مشکلی با وضعیتت ندارن، همون رو بخون.
به هر حال گذشت زمان باعث دور شدن از مطالب و افت علمی/ کنکوری میشه.

منظورتون رو از راه در رو نفهمیدم.

خب من زیاد واسم فرق نمیکنه علوم یا بهداشت اول بیوشیمی بالینی بعد با اختلاف کم بیوشیمی از این لحاظ زیاد تعصبی نیستم که حتما بهداشت باشه.

Hamidvet

New member
و اما در مورد تحصیل در ایران:
اگه بعد از مقطع دکترا بهم پیشنهاد کاری خوب بدن، استقبال می کنم و قول میدم فرار مغز ها نشم :))

آخه جالبیش اینه کار خاصی واسه دکترا تو ایران تعریف نشده!! ...

ba ba barghi

Well-known member
البته الزاماً این طور نیست که برگردیم اینجا حتماً حلوا حلوامون کنند؛ چه بسا مواردی هم بوده و من خودم دیدم یا شنیدم که برگشتن ایران و حتی زمانم از دست دادند ...

شما برو بيا...هيجا تاثير نداشته باشه ,تو مراسم خاستكاري تاثير داره :d

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ROJO

RBC!

New member
والا مراسم خواستگاری هم شغل و درآمد میخواد. فرقی نداره مدرکش اینوریه یا اونوری.. کار، پسرم! کار!!

IL-2

Well-known member
یه سوال تخصصی از آقایون سربازی چند ماهه؟

بالا