اخلاق کی با کی میخونه

AWWA

New member
رین سیور خودش سه تا اسم کاربری داره برا رد گم کنی این تاپیکو زده:motat:

Taraa

Well-known member
خو آخه دو تاشو بگید خوووووو . ما هم بدونیم ...:p7977cujr38iyymsu8:

الان یه لحظه فک کنید با خودتون که من اسم دوتاشونو گفتم... بعدش چه اتفاقایی ممکنه بیفته

دقیقا به دلیل همین اتفاقا ترجیح میدم اسم نیارم

ولی خودتون دقت کنید متوجه میشید .... بخصوص اونایی که زیاد تو انجمن میان بیشتر امکان داره این موردا رو ببینن

آخرین ویرایش:

AWWA

New member
الان یه لحظه فک کنید با خودتون که من اسم دوتاشونو گفتم... بعدش چه اتفاقایی ممکنه بیفته

ولی خودتون دقت کنید متوجه میشید .... بخصوص اونایی که زیاد تو انجمن میان بیشتر امکان داره این موردا رو ببینن

یعنی چی چه اتفاقی میوفته!؟ آگاهتر میشیم. خب درگوشی بهمون بگو

ba ba barghi

Well-known member
الان اخلاق من با کی می خونه ؟؟......بگید وصلش کنم 220:j58r36j3gcr4suxymup

parnia

New member
من الان ذهنیتم خیلی خراب شد...ینی کسایی با دو تا اسم کاربری؟؟ بقول میخک خیلی باید بیکار باشه طرف...:65d6a5d6s:

ba ba barghi

Well-known member
خب حتما هست دیگه ....منم یه بعضی وقتا همچنین احساسی می کنم که دونفر مثل هم اند ....تازه یه مورد رو هم موشکافی کردم !:ph34r-smiley:

najma

New member

خب فکر نکنم واقعا یکی باشن شاید اخلاقاشون شبیهه به قول رین سیور .
تازه ، وقتی میان تاپیکای علمی معلوم میشه واقعا یکین یا فرق دارن ...
مثلا وقتی بحث اعتقادی میشه بچه ها خیلی شبیه هم میشن ولی تو بحثای درسی هر کسی یه جوره ...:smiliess (3):

zeindinho

New member
ajab!!!!!ama intor nis inja ye anjomane ke hame nazareshoona vase jam migan age fardi bashe ke pasokh be taraf dade mishe!!!!!!

mikhak s

New member
خداييش دارم از فضولي مي تركم،‌:j58r36j3gcr4suxymupمثل صابر بگيد فكر ميكنيد كيا بهم شبيه هستن:21: ببينيد رين سيور چه مارو مشغول كردو از خودش خبري نيست:New (6)::mad_majidonline:

reza.n

New member
من بگم کیا.:dadad4:نه نمیگم.ذهنیتا الکی خراب میشه.حالا من اگه دوتا داشته باشم به نظرتون اون اسم کاربریم کی میتونه باشه؟:whistle:

بالا