FARNAZz
Member
فرناز جان ايشالا شما اولين نفري هستي كه خبر قبوليتو توي جمع دوستان اعلام ميكني
اگه خدا بخواد همه قبولیم...
ایشالا همه بچه های انجمن قبول بشن.
فرناز جان ايشالا شما اولين نفري هستي كه خبر قبوليتو توي جمع دوستان اعلام ميكني
میگم پس تکلیف اون 20 یا 25 روزی که کنکور زودتر برگزار شد چی میشه پس؟!!!! خب ما زودتر کنکور دادیم بالطبع باید نتایج هم زودتر بیاد!
با اینکه 2 ماهه دارم به خودم میقبولونم که قبول نمیشم ولی باز استرس دارم....
هر روز مردودی رو تصور میکنم که خیلی بهم فشار نیاد....:sad:..........حتی برنامه واسه بعد شهریورمم چیدم که مثلا بگم اصلا مهم نیست....ولی خو....از خدا که پنهون نیست..هنوز اون ته ته ته دلم میگم شاید قبول شم....:dadad4:
من بعد از اومدن کلید نهایی همون یه ذره امیدی ام که داشتم و از دست دادم
مییدونم قبول نمیشم ودیگه هم حوصله دوباره خوندن و اینا رو ندارم
الکی هم شعار نمیدم که نه بازم میخونم دوباره خوندن راحتتره.شکست پل پیروزیه و...از این چرت و پرتا
چون دوساله هیچی از زندگیم نمیفهمم...به اندازه توانم تلاشمو کردم ودیگه واقعا نمیدونم چیکار باید میکردم که نکردم
دارم به بعد دیدن کلمه مردود فک میکنم ...اینکه چه طور خودمو سرگرم این زندگی کسل بکنم
من که تصمیم دارم مسیر زندگی مو کلا تغییر بدم و اگه قبول نشم دیگه از نخ درس و تحصیل خارج میشم
اگه 20-25 روز دیرتر اعلام نشه صلواااااااااات...
دريا جون از اين حرفا نزن ديگهههههههههه
دریا جون آیا میدانی با این حرفات من چقد نا امید میشم.....
دریایی...نمره تو از من بالاتره....خو اگه تو قبول نشی منم نمیشم دیگه....:sad:.........اینجوری نگو...خب؟؟؟ ببین اون ته ته ته ته دلت نگا کنی شاید ی ذره امیدی باشه ها....:black_eyed:
ای بابا ماکه تقریبا مث هم هستیم...مث پارسال
اره ته دلم که یه امیدهایی دارم البته نه به قبولیاااااااااااا...به بعد مردودی که شاید اینده روشن تری پیش روم باشه.
پرنیا جونم من فقط حس و حالم رو گفتم همین.الان شاید تو این حس و حال حرفم اینه شاید بعدن نظرم عوض شه وحتی پشیمون شم از حرفام
بازم توکل به خدا هرچی خودش صلاح بدونه