اتحاد و گرفتن حق ضایع شده

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

jo-boy

New member
ولی بچها قبول کنید ما ایرانی ها در خیلی از جاها از قدرت و بالاسر خودمون ترس داریم حتی در دانشگاه در اتوبوس در استادیوم و ...

مهم شکستن این ترسه که خدارو شکر در این مورد اعتراضا بچه ها موفق شدن که ثابت کنن طرفدار علم و حقیقتن و از
هیچکی نمیترسن..امیدواریم در باقی جاها هم مصلحت بره کنار و حقیقت پیش رو قرار بگیره.

shahram25

New member
مهم شکستن این ترسه که خدارو شکر در این مورد اعتراضا بچه ها موفق شدن که ثابت کنن طرفدار علم و حقیقتن و از
هیچکی نمیترسن..امیدواریم در باقی جاها هم مصلحت بره کنار و حقیقت پیش رو قرار بگیره.
ما باید حق خودمون رو از اساتید یا ریس دانشگاه یا اتوبوس یا هرجایی که احساس کردیم حقمون ضاع شده بدون ترس بگیریم

sayeomidvar

New member
سلام به بچه درس نخونای گل.. خوب چرا انقد بیکار بودین که این همه منبع رو خوندین تا حالا برد محترمتون انقد توی دردسر بیفته واسه بررسی سلامت سوادی شما هان ن ن ن ن!!!
یه خبر خوب بدم یه بد!! اول خبر بد...
کلید رشته هایی که بدون مدرک قابل قبول و تنها با ارسال سوالات مشکل دار ارسال شده از دستور کار بررسی خارج نشده... اما تنها مورد بررسی رئیس برد قرار میگیره و فقط بستگی به کرمش داره که چقد تشخیص بده خطای نگارشی و دستوری باعث نامفهوم بودن سوال شده و اونو حذف کنن!!!

اما خبر خوب واسه گرایشهایی که زحمت کشیدن منابع و اشکالات مطرح شده رو کپی زدن واسه ما فرستادن!!! امروز قرار بر تشکیل جلسه ای برای بررسی سوالات بر اساس تفاوت و تناقض در منابع اعلامی بهداشت و سایر منابع معتبر در این گرایشها بوده!! که تا آخرین ساعت کاری امروز که من پیگیری کردم هنوز جوابی از طرف برد داده نشده که یا جلسه به فردا موکول شده یا بدلیل بررسی بیشتر تا کنون جواب مطمعنی داده نشده!! که با این تفاسیر احتمال بسیار قوی فردا نتیجه رو به دبیرخانه اعلام کنن که متعاقبا بعد از کسب اطلاع کافی و وافی... تمام سروران عزیز در جریان اخبار اعلامی قرار خواهند گرفت...
همتون را بدست خدای مهر و مهربانی میسپارم.. و واستون آرزوی زیبایی اندیشه های پاک میکنم...

انشاا... خبر های خوب بشنویم. براتون دعا میکنم همیشه ممنونتونم که این نهضت را ایجاد کردید. هر روز هم سر میزنم ببینم به کجا رسید. انشاا... 6 شهریور همتون بیاید همینحا اعلام کنید قبول شدید.
توکل به خدا

eli

New member
خداکنه کلید ماهم تغییر کنه تو رشتمون فقط من تو این سایت فعال بودم از طرفی هم از قدیم میگن یه دست صدا نداره دیگه چیکار کنم. به بعضی از اعضای برد هم ایمیل زدم ولی انگار که انگار .

eli

New member
نه حقی ضایع نشده کلی گفتم منظورم اینبود که بقیه رشته ها اینجا فعالن و هوای همو دارن الا من که هم رشته ایی ندارم

jupiter_sps

New member
بانو الی ناراحت نباش منم تکتاز رشته خودم! رسیدگی هم نشد مهم نیست! (هر چند فکر نمی کنم اگه اسکن رفرنس رو داده باشی جمعیت زیاد مهم باشه)

امید به خدا! کمتر از 2 هفته ی دیگر :painting:

kian

New member
سلام...
پروانه ها را دوست داریم چون رو بالشون پر از چشمهای زیبایست که به دنبال حقیقت میگردند!!...
پیرو دستور پیگیری سوالات در برد تخصصی.که قرار بود اطلاع رسانی کنیم.. در وهله اول بدلیل تاخیر عذر تقصیر مرا پزیرا باشید..
و خبر دبیر خانه این بود: که یکسری از بردهای مربوطه از جمله هماتولوژی و..سوالات رو بررسی کردن و نتایجش رو به سنجش اعلام کردن!! که در صورت نیاز و اعمال تغییر بر روی سایت سنجش میره!!
.........
اما در مورد گرایش ژنتیک انسانی بنابر اضهار نظر شخص دکتر دلویی رئیس برد این گرایش سوالات ارسالی و منابع پیوستی که از طریق e-meil برای ایشون و هیت بررسی ارسال شده واضح نبوده که این امر دبیر خانه و سنجش رو بر آن داشته تا مجدادا اقدام به ارسال سوالات و نمونه کپیهای منابع برای جلسه روز شنبه این برد نماید... و جواب نهایی را در روز یکشنبه به ما اعلام خواهند کرد که ایا تغیرات اعمال گشته یا.......... که متعاقبا به صمع و نظرتان خواهد رسید..
به امید آنروز که مردی میآید ز خورشید.. به مهر واژه مهربانی خواهد آموخت مردم دنیا را... تا آنروز همه تان را به دست یکتا خداوند مهربان میسپارم..

kian

New member
سلام......
شجاعت انسانهای آزاد را به بهشتی میرساند که خدایان یونان هم از توان ساخت آن عاجز میباشند.. برای هدف خود با غرور بجنگید که پیروزی از آن آزادگان است... اخرین پیام کوروش کبیر در فرمان حمله به سرزمینهای یونان باستان...

ودرود به همه انسانهای آزاده ای که برای گرفتن حق خویش از پیله ی ذلت برون آمده.به گفته و درستی عقیده خویش ایمان دارند و برای گرفتن آن جان خود را میدهند وتن به خفت حقارت نمیسپارند....

دوستان گلم عذر تاخیر بنده حقیر را در اطلاع رسانی پزیرا باشین. با توجه به تعطیلی های عید فطر و عدم رسیدن نامه نهایی من امروز از دبیر خانه علوم پایه استعلام گرفتم و نتیجه مشخصه این که: در تمام گرایشهایی که معترض بوده و اقدام به ارسال اشکالات موجود در سوالها کرده اند از طرف برد تخصصی هر رشته بررسی و در صورت مستدل بودن منابع و مدارک مورد ذکر و ارسالی ملاحظات مورد برسی به دست سازمان سنجش پزشکی برای اعمال نمره رسیده است !!! که در صورت ایجاد تغیرات. مراتب به اجرا در خواهد آمد... اما خبر خوبش اینه که در اکثر گرایشها حداقل چند تغیر وجود داره!!! که بیشتر حذف یا اعمال نمره مثبت برای همه شرکت کننده ها میباشد...

در مورد اعلام نتایج تغیر یافته برروی سایت به نظر سنجش بستگی داره!!! و ما که فعلا نتونستیم به ریز تغیرات کل گرایشها دس پیدا کنیم!!! و با طی مراتبی سعی در قانع کردن سنجش برای اعلام تغیرات بر روی سایت اصلی سنجش مانند گروه بهداشت هستیم که امیدوارم نتیجه بده!!!
...
اما انحصارا در گرایش ژنتیک انسانی که به ما به زور خواهش تمنا و گرفتن زیر لفظی!!! و دلیل اینکه گرایش بنده حقیر بوده!! یه چیزای لو دادن 2سوال درست شده خصوصا سوال 43!! و 2سوال 2گزینه ای شده و چند سوال هم حذف شده که متمعنا بیش از 2سوال بوده!!!!!!!!!
باز هم در صورت اطلاع جدید بلا فاصله خبر خواهیم داد..
در آخر هم به همتون که زحمت کشیدین تا با هم از حقمون دفاع کنیم... تبریک میگم و درود میفرستم ...و سر تعظیم به ارادت روح بزرگمنشانه تان فرود خواهم آورد و بوسه ادب بر دست آزادی طلبتان خواهم زد ...
وآرزوی موفقیت برای همه شما که بر عقیده درستتان ایستادین دارم و امیدوارم که در تمام مراحل زندگیتان پیروز و سر بلند باشین...

پرستاری86

New member
سلام......
شجاعت انسانهای آزاد را به بهشتی میرساند که خدایان یونان هم از توان ساخت آن عاجز میباشند.. برای هدف خود با غرور بجنگید که پیروزی از آن آزادگان است... اخرین پیام کوروش کبیر در فرمان حمله به سرزمینهای یونان باستان...

ودرود به همه انسانهای آزاده ای که برای گرفتن حق خویش از پیله ی ذلت برون آمده.به گفته و درستی عقیده خویش ایمان دارند و برای گرفتن آن جان خود را میدهند وتن به خفت حقارت نمیسپارند....

دوستان گلم عذر تاخیر بنده حقیر را در اطلاع رسانی پزیرا باشین. با توجه به تعطیلی های عید فطر و عدم رسیدن نامه نهایی من امروز از دبیر خانه علوم پایه استعلام گرفتم و نتیجه مشخصه این که: در تمام گرایشهایی که معترض بوده و اقدام به ارسال اشکالات موجود در سوالها کرده اند از طرف برد تخصصی هر رشته بررسی و در صورت مستدل بودن منابع و مدارک مورد ذکر و ارسالی ملاحظات مورد برسی به دست سازمان سنجش پزشکی برای اعمال نمره رسیده است !!! که در صورت ایجاد تغیرات. مراتب به اجرا در خواهد آمد... اما خبر خوبش اینه که در اکثر گرایشها حداقل چند تغیر وجود داره!!! که بیشتر حذف یا اعمال نمره مثبت برای همه شرکت کننده ها میباشد...

در مورد اعلام نتایج تغیر یافته برروی سایت به نظر سنجش بستگی داره!!! و ما که فعلا نتونستیم به ریز تغیرات کل گرایشها دس پیدا کنیم!!! و با طی مراتبی سعی در قانع کردن سنجش برای اعلام تغیرات بر روی سایت اصلی سنجش مانند گروه بهداشت هستیم که امیدوارم نتیجه بده!!!
...
اما انحصارا در گرایش ژنتیک انسانی که به ما به زور خواهش تمنا و گرفتن زیر لفظی!!! و دلیل اینکه گرایش بنده حقیر بوده!! یه چیزای لو دادن 2سوال درست شده خصوصا سوال 43!! و 2سوال 2گزینه ای شده و چند سوال هم حذف شده که متمعنا بیش از 2سوال بوده!!!!!!!!!
باز هم در صورت اطلاع جدید بلا فاصله خبر خواهیم داد..
در آخر هم به همتون که زحمت کشیدین تا با هم از حقمون دفاع کنیم... تبریک میگم و درود میفرستم ...و سر تعظیم به ارادت روح بزرگمنشانه تان فرود خواهم آورد و بوسه ادب بر دست آزادی طلبتان خواهم زد ...
وآرزوی موفقیت برای همه شما که بر عقیده درستتان ایستادین دارم و امیدوارم که در تمام مراحل زندگیتان پیروز و سر بلند باشین...
مطمعنین تغیر میدن؟
چون رييس مركز سنجش آموزش پزشكي وزارت بهداشت از اعلام نتايج نهايي آزمون كارشناسي ارشد رشته*هاي علوم پزشكي در روز دوشنبه هفته آينده خبر داد.
یعنی اینقدر زرنگن مركز سنجش آموزش پزشكي.:33::smiliess (15):

vb2

New member
بچه ها من خواب دیدم که سوال 131 هماتو حذف شده :1dco2x0p1lilzhfpg1t

Dead.Man

New member
شایدم نیاد
درواقع به احتمال 90 درصد جوابا دیرتر اعلام میشه چون :
1-اصلاحیه کلید ژنتیک گویا تصویب شده!
2-کل اداره جات تهران بخاطر اجلاس سران جنبش عدم تعهد یه هفته تعطیله(درسته که جوابا از طریق وب قراراه اعلام شه ولی خوب ، اون اپراتوری که نتایج رو تو سایت میذاره که نمیره از تو خونه اش این کار رو بکنه!! باید بیاد تو اداره اش دیگه!):smiliess (11):

shadyrecords

New member
والا نمیدونم...اینا همه کار ازشون برمیاد!ممکنه هم کلید تغییر یافته اعمال کنن هم زود صحیح کنن!انتخاباتشون که اینجوری بود .پس حتما میتونن تو همچین شرایطی هم نتایج تا 6ام اعلام کنن:riz277:

kami

New member
كسي خبر نداره كه كليد پرستاري ويژه هم تغيير كرده يا نه؟

shahram25

New member
من حق ضايع شده خودمو ميخوام چن باز ژست گذاشتم حذف كردن حالا بايد چطور حقمو بگيرم هان

jo-boy

New member
من احتمال میدم اگه تغییری رخ داده باشه این تغییر احتمالا 1 هفته بعد از رفتن ما به وزارت خونه بوده
و علت اینکه هنوز اعلام نکردن شاید بخاطر حفظ آبروشون بوده اما بازم به احتمال زیاد تغییرات اعمال میشه
در ضمن جوابا فک نکنم دیر بیاد چون نسل سراجی گفت من دادن جوابارو به تاخیر نمیندازم.
این احتمالایی بود که من میدونستم!!!

najma

New member
من احتمال میدم اگه تغییری رخ داده باشه این تغییر احتمالا 1 هفته بعد از رفتن ما به وزارت خونه بوده
و علت اینکه هنوز اعلام نکردن شاید بخاطر حفظ آبروشون بوده اما بازم به احتمال زیاد تغییرات اعمال میشه
در ضمن جوابا فک نکنم دیر بیاد چون نسل سراجی گفت من دادن جوابارو به تاخیر نمیندازم.
این احتمالایی بود که من میدونستم!!!

امیدوارم نتایج در حالی که تغییرات کلید هم روش اعمال شده همون 6 ام اعلام بشه .....

leiliyebidel

New member
سلااااااااام
بالاخره تموم شد!94 صفه!!!!!!
چقد حرف زده بودیناااااا! جونم دراومد تا خوندم...(آیکون خشم یک ماما!) همین الآن تموم شد!:65d6a5d6s:
واقعا درود ب شرفتون...
من متاسفانه تازه نصفه شب دیشب!!! این تاپیکو دیدم!
:whistle:
اگه زودتر میدیدم منم 100% بودم...و چون تهرانم واقعا هرکاری از دستم برمیومد انجام میدادم...
الآنم با این ک دیگه همه ی زوراشو شما زدینو منم کمی تا قسمتی دیر رسیدم!ولـــــی بازم اگه کاری دارین ک اینجا پیگیریه خاصی میخواد من هستم...
:sarma:
دست همتون درد نکنه واقعا... فقط ی تشکر خیلــــــی ویژه از جو بوی ک شروع کننده ی این کار بود...و ادمین و همکاراشون ک با این سایت اینجوری بچه ها رو دور هم جمع کردن...
:riz304:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا