اتحاد و گرفتن حق ضایع شده

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

fateme67

New member
بچه ها به نظر من 4،5 نفر برن وزارت خونه کافیه.نامه ما الان تایید شده و ما با فرستادن اسممون تاییدش کردیم پس از این بابت مشکلی نداریم.ما نمیخوایم بریم تظاهرات کنیم میخوایم بریم داخل وزارت خونه و صحبت کنیم پس حداکثر 5 نفر از کسایی که تو تهیه نامه و پیوست کردن اسما و فرستادنش برا مقامای بالاتر نقش داشتن کافیه چون این افراد با آگاهی بیشتری میتونن حضور داشته باشن و بهتر حرف بزنن.و میتونن بگن که بیشتر از 100نفر این نامه رو تایید کردن و اسمارو نشون بدن.

shayeste12

New member
بچه ها به نظر من 4،5 نفر برن وزارت خونه کافیه.نامه ما الان تایید شده و ما با فرستادن اسممون تاییدش کردیم پس از این بابت مشکلی نداریم.ما نمیخوایم بریم تظاهرات کنیم میخوایم بریم داخل وزارت خونه و صحبت کنیم پس حداکثر 5 نفر از کسایی که تو تهیه نامه و پیوست کردن اسما و فرستادنش برا مقامای بالاتر نقش داشتن کافیه چون این افراد با آگاهی بیشتری میتونن حضور داشته باشن و بهتر حرف بزنن.و میتونن بگن که بیشتر از 100نفر این نامه رو تایید کردن و اسمارو نشون بدن.
نظر منم همينه
چون فك كنم تو همين تاپيك خوندم كه يكي از بچه ها پارسال مثل همين مشكل ما رو داشته خودش رفته وبه نتيجه رسيده

najma

New member
آره دقیقا . ما هم فقط دنبال همین 4 یا 5 نفریم وگرنه تظاهرات و اینا نشدنیه .

sayeomidvar

New member
در همه رشته ها به این راحتی نه میشه اعضا بوردو پیدا کرد و نه اونا انقد آدمای خوبی هستن که به حرفای ما گوش کنن..ما دقیقا رفتیم سراغ بالاترین مسئول اجرایی وزارت خونه
واگه اون نامه ما رو ارجاع بده نامه میره همون پیش اعضا بورد اما فرقش اینه که وزیر دستور داده

و البته یه تفاوت بارزش اینکه شما سلسله مراتب رو رعایت نکردید. و این شاید برای اعضاء بورد مشکل ایجاد کنه. چون نامه وزیر دستور می خوره و میره پیش مدیر عبوم پایه و اونم از اعضاء بورد نظر می خواد و اعضاء بورد دیگه هر چی بگند ما نمی تونیم تغییر بدیم. ممکن اصلاض نظر ما رو تایید نکنند.
ولی وقتی مسالمت آمیز از اول از اعضاء بورد نظر بخواهیم و تایید کنند و نظرشون رو بعنوان مدرک داشته بشی و بعد هیچ اقدامی نشه اون موقع از مقام بالاتر می خوای که پیگیری کنند.
حالا فرض رو بزارید با این نامه اعضاء بورد اصلاً نظرشون را تغییر ندهند ما باید چیکار کنیم؟ باز اعتراض کنیم؟ فک می کنید وزارت خونه برای بار دوم نظر اساتیدش رو که همه دکتر مملکت هستند برای بار دوم رد می کنه؟

sayeomidvar

New member

منم موافقم که ما نمی تونیم هجوم بیاریم تو وزارت خونه و در ضمن موافقم که برای رسانه ای کردن اصلاٌ نیاز نیست بریم تهران. شما تو شهرستان هم اگه 10 نفر باشید به جا جمع بشید بچه های خبر تهران از خبر شهرستان و خبرنگاران جوان می خواهند برند پوشش خبری بدند. یعنی نباید حتما به 2030 بگید بیا فلانن خیابون تهران می تونید بگید فلان خیابون کرمان. بنابراین منم خواهش می کنم همونطور که دوستان دست اندر کار این نامه فرمودند نامه به دست وزیر رسیده و دستور خورده باید 2 تا 3 نفر همین نامه دستور خورده را پیگیری کنند و از دستور نامه کپی تحویل بگبرند. و دنبال همین دستور را بگیرند. دبیر علوم پایه هم نمی تونه دستور را رد کنه تنها کاری که باید انجام یده اینکه گزارش ارسال دستور وزیر را به اعضاء بورد و نتیجه اعلام شده اعضاء بورد را به وزیر گزارش بدهند و در نهایت یا کلید عوض شده که من مطمئنم تا حالا همینطوری بدون شکایت ما هم فهمیدند کلید مشکل داره یا نمی خواهند کلید رو عوض کنند! پس اگه به اینجا برسه کاری از دست ما بر نمی یاد چون قبلش نتونستیم نظر چنتا استاد صاحب نام رو در این باره بگیریم که بعد بگیم این سندش.

sayeomidvar

New member
آره دقیقا . ما هم فقط دنبال همین 4 یا 5 نفریم وگرنه تظاهرات و اینا نشدنیه .

دوستان یعنی شما اونجا 4 یا 5 نفر نیستید؟
تعدادی که برند دنبال نامه ای که دستور خورده مهم نیست. به یک نفذ هم جواب می دهند. مهم اینکه من بازم میگم نامه فقط اسامی داشته باشه خوبه ولی کافی نیست. ما باید همه مون با هم متن نامه را هر کسی فکس کنه به اون شماره های وزیر که قبلاً گفتم. اسم خودش رو هم با رشته اش بنویسه و امضاء بزنه

sayeomidvar

New member
دوستانی که برای من پیام فرستادند. بعلت پر بودن صندوق پیام من هیچ پبامی دریافت نکردم. و مجبور به حذف همه ی پبامها شدم لطفا مجدداً ارسال نمایید.

jupiter_sps

New member
بچه ها یعنی فکر می کنید نامه الان به دست وزیر رسیده؟اصلا بهش توجه کرده؟:dadad4:

fateme67

New member
تعدادی که برند دنبال نامه ای که دستور خورده مهم نیست. به یک نفذ هم جواب می دهند. مهم اینکه من بازم میگم نامه فقط اسامی داشته باشه خوبه ولی کافی نیست. ما باید همه مون با هم متن نامه را هر کسی فکس کنه به اون شماره های وزیر که قبلاً گفتم. اسم خودش رو هم با رشته اش بنویسه و امضاء بزنه
این بهترین کاره.ما نامه رو فکس میکنیم با اسم و امضای خودمون.3نفر هم برن کافیه.بقیه هم که نامه رو تایید کردیم و نمیتونن در این مورد ایرادی بگیرن.فقط از بچه هایی که میخوان برن خواهش میکنیم که زودتر هماهنگ کنن.به هر حال بچه های تهرانی لطف بزرگی میکنن که این زحمت رو بکشن.ایشالا که خدا خیرشون بده تو این ماه رمضون.

najma

New member

نه متاسفانه سایه جان توی تهران به زور سه نفریم !!!
وزیر دستور پیگیری داده ولی خب به هر حال چند نفر باید به عنوان نمونه ای از افراد معترض حضور داشته باشن و الان مشکل ما اینه که ممکنه به خاطر کمبود نفرات برای رفتن به وزارت خونه جدی گرفته نشیم .

آخرین ویرایش:

fateme67

New member
نجما جون همون 3نفر خوبه.مهم اینه که بچه ها نامه رو تایید کردن و اسم همه در دسترس هست.من قراره فردا با 1کی از دوستای دیگه م حرف بزنم اگه راضی بشه میشین 4 نفر که خوبه.اگه همکاری نکرد 3نفرم خوبه.

najma

New member
نجما جون همون 3نفر خوبه.مهم اینه که بچه ها نامه رو تایید کردن و اسم همه در دسترس هست.من قراره فردا با 1کی از دوستای دیگه م حرف بزنم اگه راضی بشه میشین 4 نفر که خوبه.اگه همکاری نکرد 3نفرم خوبه.

با توجه به تماسی که ما با دبیرخونه داشتیم و صحبتایی که شده ، فکر کنم تعداد بچه هایی که نامه رو هم پیگیری میکنن خیلی کمک کننده میتونه باشه !! امیدوارم دوستت قبول کنه !:smilies-azardl (113

sayeomidvar

New member
وزیر دستور پیگیری داده ولی خب به هر حال چند نفر باید به عنوان نمونه ای از افراد معترض حضور داشته باشن و الان مشکل ما اینه که ممکنه به خاطر کمبود نفرات برای رفتن به وزارت خونه جدی گرفته نشیم .

همون سه نفر خیلی هم خوبه. آماده بشید صحبت ها رو با هم بکنید. ما هم از این طرف فکس ها را انجام میدیم. بعد شما برید صحبت کنید. فقط از امشب همه ی دوستان زحمت بکشند و نامه رو تا آخر هفته فکس کنند. با امضاء خودشون. نامه ها رو به دفتر وزیر و دفتر علوم پایه فکس کنند. به خدا بچه هاب فیزیوتراپی برای تثبیت dpd یعنی ارتقاء به عنوان پزشکی از همین روش استفاده کردند. هرکسی از هر شهری خودش نامه ای رو که هماهنگ کرده بودند فکس کردند وزارت خونه.
خواهش می کنم بچه ها ما باید همین کار را بکنیم جون بالاخره از دوستان ما اسم نفراتی رو می خواهند که امضاء زدند. یه شماره فکس هم شما دوستان تهران به ما بدید تا نامه رو با امضاء برای شما هم فکس کنیم. یا اینکه اسکن کنیم و برای ایمیل شما بفرستیم.

به نظر من شما هماهنگ کنید برای شنبه که برید وزارت خونه . همون سه نفر یا یک نفر هم کافی است ما هم سعی می کنیم نامه های امضاء شده رو به دستت شما برسونیم و به وزارت خونه بفرستیم. فقظ همه کمک کنند تا نامه ها تا 5 شنبه حداقل 50 تا باشه و از همه ی رشته ها باشه. اسامی جدید هم اضافه بشه خیلی هم خوبه

najma

New member
اگه به حد نصاب نرسیدیم همون به برد زنگ بزنیمچه طوره؟

متاسفانه رییس خیلی از برد ها همون رییس طراحان و اعضای برد همون طراح ها هستن .

و قطعا اگر به اشتباه خودشون اعتراف کنن به ضرر خودشون تموم میشه .
مثل اینکه از خود فرد به خودش شکایت کنید . :black_eyed:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا