اتحاد و گرفتن حق ضایع شده

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sol

New member
سلام به دوستان خوب علوم پزشکی
بچه ها من یه پیشنهاد جدی دارم و امیدوارم هر کسی که احساس مسئولیت میکنه بیاد و اینجا کمک کنه
دوستان هر کسی که واقعا دست نوشتن نامش خوبه و میتونه این رنجی که به مارفترو خوب تصویر کنه (اعم از قانون طرح اجباری و کنکور و ..........

يه قانون هست كه مي گه بچه خوبي كه درس مي خونه نياز به اعتراض نداره.............آقاجون خب درس مي خوندي كه الان نخواي از اين كارا بكني......[/COLOR]

najma

New member
من زنگ زدم. گفتند باید تجمع داشته باشید تا مابیایم فیلم بگیریم. بچه ها سما که تهرانید نمیشه برید جلوی وزارت خونه بگید بیاند؟

من از روز اول همین رو گفتم ولی خب تعداد بچه های ساکن تهران به اندازه ی انگشتان دست هم نیست ......

najma

New member
يه قانون هست كه مي گه بچه خوبي كه درس مي خونه نياز به اعتراض نداره.............آقاجون خب درس مي خوندي كه الان نخواي از اين كارا بكني......[/color][/quote]

شاید اگر یه روزی کل عمرت رو گذاشتی رو یه چیزی و بعد به خاطر بی عدالتی بهش نرسیدی متوجه شی که نباید به این راحتی قضاوت کنی .....
واقعا متاسفم برات با این طرز فکرت! جناب قا نون گزار !!!!!!!

آخرین ویرایش:

jo-boy

New member
بچه ها من یه پیشنهاد جدی دارم و امیدوارم هر کسی که احساس مسئولیت میکنه بیاد و اینجا کمک کنه
دوستان هر کسی که واقعا دست نوشتن نامش خوبه و میتونه این رنجی که به مارفترو خوب تصویر کنه (اعم از قانون طرح اجباری و کنکور و ..........

يه قانون هست كه مي گه بچه خوبي كه درس مي خونه نياز به اعتراض نداره.............آقاجون خب درس مي خوندي كه الان نخواي از اين كارا بكني......[/COLOR]

این قانون تو قانون جنگلیه که توش عادت کردی تو سری بخوری و بله قربان گو باشی. امیدوارم سطح درکت به جایی برسه که بفهمی
هر اعتراضی به این معنی نیست که فقط بخوای حق خودتو بگیری.

sayeomidvar

New member
من از روز اول همین رو گفتم ولی خب تعداد بچه های ساکن تهران به اندازه ی انگشتان دست هم نیست ......

بچه ها نگران نباشید . من با یکی حرف زدم که حرف حساب رو گوش نمی داد. ولی شوهرم زنگ زده خانم میر سیدی بهش همه چیز رو گفته و بعد وصل کردند با کسی دیگه صحبت کرد. شماره موبایلش رو ازش گرفتندو گفتند ما پیگیری می کنیم اگر مدیر مسوال اجازه بده می شه خبر رو عنوان کرد.
همه زنگ بزنید و با کسی که گوشی رو بر میدارد حرف نزنید. بگید خانم میر سیدی یا دلاوری یا یوسف سلامی یا نجف زاده رو می خوام . در درجه اول با میر سیدی حرفه بزنید. خودش پزشک است بیشتر ما رو درک می کنه.
دوستان باید نامه رو تک تک با اسم خودمون فکس کنیم به دفتر ریاست سازمان سنجش و دفتر وزیر بهداشت. قراره شماره هاش به دستم برسه. شاید در جریان هستید که رشته فیزیوتراپی عنوان پزشکی گرفت. دوستان فیزیو تراپ ما همه تک تک یک نامه مسترک را برای این موضوع امضاء زده بودند و با نام خودشون فکس کرده بودند به وزارت خونه.
لطفاً متن نهایی نامه را یک بار دیگه بزارید تا بچه ها دانلود کنند و همه زیرش نام خودشون و رشته خودشون را بنویسند و با پیوست مربوط به کل سوالات مربوط به همه ی رشته ها اون رو به شماره هایی که بعداً می گم فکس کنند.
2030 می گفت ایمیل معتبر نیست و روش جواب نمیدهند. فکس کنید

اگه بتونید 20 الی 30 نفر رو هماهنگ کنید من حتماً میام تهران .

sayeomidvar

New member

اتفاقا هرکی درس خونده متوجه اشکالات سوالات شده و الا اونایی که درس نخوندند حتی نرفتند کلید رو چک کنن.:riz277:

sayeomidvar

New member
یچه ها اینم شماره تلفنهای مستقیم افراد تو وزارت خونه لطفاً متن نامه رو با اسم خودتون فکس کنید

1 دكتر مرضيه وحيد دستجردی وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي تلفن: 88363560 الي 80 نمابر : 88364111
5 دکتر جبرائیل نسل سراجی رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی تلفن : 88364105 88364537 نمابر : 88364105

لطفاً رییس بورد رشته تون و اعضاء بورد تون یادتون نره:a2d3:

amirreza

New member
بچه ها من زنگ زدم گفتش که ما کاری از دستمون بر نمیاد مگر اینکه یه تجمعی باشه ما بیاییم گزارش بگیریم

kami

New member
من صبح ها بيمارستانم . چند بار از بيمارستان سعي كردم ولي نشد.اشغال مي زد.از دوستان خواهش مي كنم هر كي بتونه زنگ بزنه كه بفهمن تعداد زيادن

kian

New member
میگن اصل کلمه دموکراسی بر میگرده به یونان باستان که تازه خودش وام دار فرهنگ عیلامی اولین تمدن حکومتی در شوش میشده!! و معنای کلمه ای آن : دمو به معنی مردم و کراسی به معنای حکومت یا تصمیم گیر میشه... حالا بعد از 3000سال تو ارثیه سرزمین مادها و پارسیان!! در کشور اولین قانون گزار حکومتی که هنوز نوشته های همورابی و کتیبه حقوق بشر کورش صحیح و سالمه!!! واسه پیگیری یه درخواست از یک ارگان دولتی که خود را نماینده و کارگزار مردم میدونه!! باید از دم در وزارت خانه شون سینه خیز بری تا دم دفترشون بعد هم در هزاره فناوری و فضا و عصر نانو کامپوزیت و .... باید یه لشگر زرهی با خودت ببری تا یه نامه رو زحمت بکشن پیگیری کنن!!!
خوب اگه 4تا کارگر آزاد کار میدونی هم بره دم در یه وزارت خونه عربده بکشه 100% یه 4تا دوربین میاد اونجا فیلم میگیره!!! واقعا تو سیستم اداری دنیا شاهکارهایی که دکتر مفخرالدوله های ما به عنوان قانون به خورد ارباب روجوع میدن دیدین!!! والا افغانستانم دیگه میخواد تحصیلات عالیه رو به زبانهای معتبر بین المللی تدریس کنه!!!
... ما تصمیم گرفتیم حضوری بریم از شخص نسل سراجی و وزیر درخواست بررسی بگیریم اما متاسفانه تعداد کسایی که حاضرن با ما بیان کمه هم بدلیل راه دور و هم مشغله کاری و فکری مخصوصا!!! که نکنه یه وقت بخوان واسه ما در آینده مشکل پیش بیارن والا به خدا این ملتن که با ترس خودشون باعث شدن یک عده که خودمون مشخص کردیم به عنوان کارگزار قدرت بگیرن چماغ شن بالا سرمون!! حالا اگه کسی توانایی امدن داره به ما خبر بده!! تا ما هم یه زمان و برنامه ای واسه رفتن هماهنگ کنیم همه با هم بریم شاید فرجی شد!! دردش یک روز گرفتاریه والا نیاز نیس با فرست کلاس بیاین یه بلیط اتوبوس میگیرین میاین 2ساعت کاره بعدش هم با همون اتوبوس برمیگردیم میریم خونمون!! هزینش هم از کنکور دانشگاه آزاد امسال که 40تومن شد کمتره!!! تازه یه هوایی هم به سرتون میخوره انقد نشستین پای این سیستم که ببینین کی میا تاپیک رو لایک کنه دیگه دود از کلت در امد.. !!! . حالا بازم با اون چشای گردت اینجور نگاه این متن من کن!! آره خودت رو میگم دنبال کی میگردی.. نخند.. یه تکون به خودت بده... والا بخدا....

sayeomidvar

New member
میگن اصل کلمه دموکراسی بر میگرده به یونان باستان که تازه خودش وام دار فرهنگ عیلامی اولین تمدن حکومتی در شوش میشده!! و معنای کلمه ای آن : دمو به معنی مردم و کراسی به معنای حکومت یا تصمیم گیر میشه... حالا بعد از 3000سال تو ارثیه سرزمین مادها و پارسیان!! در کشور اولین قانون گزار حکومتی که هنوز نوشته های همورابی و کتیبه حقوق بشر کورش صحیح و سالمه!!! واسه پیگیری یه درخواست از یک ارگان دولتی که خود را نماینده و کارگزار مردم میدونه!! باید از دم در وزارت خانه شون سینه خیز بری تا دم دفترشون بعد هم در هزاره فناوری و فضا و عصر نانو کامپوزیت و .... باید یه لشگر زرهی با خودت ببری تا یه نامه رو زحمت بکشن پیگیری کنن!!!
خوب اگه 4تا کارگر آزاد کار میدونی هم بره دم در یه وزارت خونه عربده بکشه 100% یه 4تا دوربین میاد اونجا فیلم میگیره!!! واقعا تو سیستم اداری دنیا شاهکارهایی که دکتر مفخرالدوله های ما به عنوان قانون به خورد ارباب روجوع میدن دیدین!!! والا افغانستانم دیگه میخواد تحصیلات عالیه رو به زبانهای معتبر بین المللی تدریس کنه!!!
... ما تصمیم گرفتیم حضوری بریم از شخص نسل سراجی و وزیر درخواست بررسی بگیریم اما متاسفانه تعداد کسایی که حاضرن با ما بیان کمه هم بدلیل راه دور و هم مشغله کاری و فکری مخصوصا!!! که نکنه یه وقت بخوان واسه ما در آینده مشکل پیش بیارن والا به خدا این ملتن که با ترس خودشون باعث شدن یک عده که خودمون مشخص کردیم به عنوان کارگزار قدرت بگیرن چماغ شن بالا سرمون!! حالا اگه کسی توانایی امدن داره به ما خبر بده!! تا ما هم یه زمان و برنامه ای واسه رفتن هماهنگ کنیم همه با هم بریم شاید فرجی شد!! دردش یک روز گرفتاریه والا نیاز نیس با فرست کلاس بیاین یه بلیط اتوبوس میگیرین میاین 2ساعت کاره بعدش هم با همون اتوبوس برمیگردیم میریم خونمون!! هزینش هم از کنکور دانشگاه آزاد امسال که 40تومن شد کمتره!!! تازه یه هوایی هم به سرتون میخوره انقد نشستین پای این سیستم که ببینین کی میا تاپیک رو لایک کنه دیگه دود از کلت در امد.. !!! . حالا بازم با اون چشای گردت اینجور نگاه این متن من کن!! آره خودت رو میگم دنبال کی میگردی.. نخند.. یه تکون به خودت بده... والا بخدا....

من میام فقط برنامه ها رو خوب جورش کنید تا زیاد مزاحم بچه های تهران نشم.
دو سه روز قیل از ملاقات به هم خبر بدین.

najma

New member
آفرین سایه جان . امیدوارم بقیه هم همکاری کنن ، حالا که کا رو تا اینجا با چنگ و دندون پیش بردیم ، حیفه هدر بره

sayeomidvar

New member
آفرین سایه جان . امیدوارم بقیه هم همکاری کنن ، حالا که کا رو تا اینجا با چنگ و دندون پیش بردیم ، حیفه هدر بره

نسل سراجی از همه دردسترس تر است . اینم لینک اعضاء هیت علمی دانشکده بهداشت- شماره تلفنش را بگیرید تو دانشکده بهداشت حتما با خودش صحبت می کنید.

اعضاي هيات علمي گروه بهداشت حرفه اي

نام: جبرائيل

نام خانوادگي: نسل سراجي

مدرك تحصيلي:

رتبه: دانشيار

گروه : گروه بهداشت حرفه اي

تلفن : 88951390

فاكس: 88951390

موبايل :

آدرس : دانشگاه علوم پزشكي تهران، دانشكده بهداشت ، گروه بهداشت حرفه اي

آدرسjnsaraji@sina.tums.ac.ir : Email

آدرس Home Page :

آدرس Gebraeil?Nasl saraji : CV

jo-boy

New member
منم هستم
اما رفتن به وزارت خونه و دیدن اونا چنتا چیز مبخواد یکیش تعدغد بالای 15 نفره و دومی برنامه ریزی منسجم

sayeomidvar

New member
[COLOR="#000080"]قابل توجه دوستان بهداشت حرفه ای

نامه دوم به رییس مجترم بورد بهداشت حرفه ای و دبیر محترم آزمون و اعضاء محترم بورد بهداشت حرفه ای و ارگونومی ارسال گردید
توکل به خدا کنید. ما ممکن است نیاز به ارسال متن نامه امضاء شما توسط شما عزیزان بوسیله فکس داشته باشیم
دوستان می تونند در این رایطه به من خبر بدند
:ad54ad:[/COLOR]

sayeomidvar

New member
قابل توجه کلیه دوستان
تماس گرفتم به سازمان سنجش پزشکی واحد کارشناسی ارشد. فرمودند باید با شماره 81452511 دبیرخانه علوم پایه صحبت کنبد. تماس گرفتم فرمودند که شما باید به اعضاء بورد فقط صحبت کنید و نظر اساتید رو بگیرید.

دوستان همه چی دست اعضاء بورد هر رشته است. همان کسانی که طراح سوال هستند. فقط باید با روی خوش و مهربانی ما از اول هم با اعضاء بورد صحبت می کردیم و نامه برای ایشان می زدیم و سازمان سنجش. اگه جواب نمی گرفتیم اون موقع می اومدیم سر وزارت خونه.
امید به خدا

jo-boy

New member
قابل توجه کلیه دوستان
تماس گرفتم به سازمان سنجش پزشکی واحد کارشناسی ارشد. فرمودند باید با شماره 81452511 دبیرخانه علوم پایه صحبت کنبد. تماس گرفتم فرمودند که شما باید به اعضاء بورد فقط صحبت کنید و نظر اساتید رو بگیرید.

دوستان همه چی دست اعضاء بورد هر رشته است. همان کسانی که طراح سوال هستند. فقط باید با روی خوش و مهربانی ما از اول هم با اعضاء بورد صحبت می کردیم و نامه برای ایشان می زدیم و سازمان سنجش. اگه جواب نمی گرفتیم اون موقع می اومدیم سر وزارت خونه.
امید به خدا

در همه رشته ها به این راحتی نه میشه اعضا بوردو پیدا کرد و نه اونا انقد آدمای خوبی هستن که به حرفای ما گوش کنن..ما دقیقا رفتیم سراغ بالاترین مسئول اجرایی وزارت خونه
واگه اون نامه ما رو ارجاع بده نامه میره همون پیش اعضا بورد اما فرقش اینه که وزیر دستور داده

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا