سلام به دوستان خوب علوم پزشکی
بچه ها من یه پیشنهاد جدی دارم و امیدوارم هر کسی که احساس مسئولیت میکنه بیاد و اینجا کمک کنه
دوستان هر کسی که واقعا دست نوشتن نامش خوبه و میتونه این رنجی که به مارفترو خوب تصویر کنه (اعم از قانون طرح اجباری و کنکور و ..........
يه قانون هست كه مي گه بچه خوبي كه درس مي خونه نياز به اعتراض نداره.............آقاجون خب درس مي خوندي كه الان نخواي از اين كارا بكني......[/COLOR]
من زنگ زدم. گفتند باید تجمع داشته باشید تا مابیایم فیلم بگیریم. بچه ها سما که تهرانید نمیشه برید جلوی وزارت خونه بگید بیاند؟
بچه ها من یه پیشنهاد جدی دارم و امیدوارم هر کسی که احساس مسئولیت میکنه بیاد و اینجا کمک کنه
دوستان هر کسی که واقعا دست نوشتن نامش خوبه و میتونه این رنجی که به مارفترو خوب تصویر کنه (اعم از قانون طرح اجباری و کنکور و ..........
يه قانون هست كه مي گه بچه خوبي كه درس مي خونه نياز به اعتراض نداره.............آقاجون خب درس مي خوندي كه الان نخواي از اين كارا بكني......[/COLOR]
این قانون تو قانون جنگلیه که توش عادت کردی تو سری بخوری و بله قربان گو باشی. امیدوارم سطح درکت به جایی برسه که بفهمی
هر اعتراضی به این معنی نیست که فقط بخوای حق خودتو بگیری.
من از روز اول همین رو گفتم ولی خب تعداد بچه های ساکن تهران به اندازه ی انگشتان دست هم نیست ......
اتفاقا هرکی درس خونده متوجه اشکالات سوالات شده و الا اونایی که درس نخوندند حتی نرفتند کلید رو چک کنن.:riz277:
میگن اصل کلمه دموکراسی بر میگرده به یونان باستان که تازه خودش وام دار فرهنگ عیلامی اولین تمدن حکومتی در شوش میشده!! و معنای کلمه ای آن : دمو به معنی مردم و کراسی به معنای حکومت یا تصمیم گیر میشه... حالا بعد از 3000سال تو ارثیه سرزمین مادها و پارسیان!! در کشور اولین قانون گزار حکومتی که هنوز نوشته های همورابی و کتیبه حقوق بشر کورش صحیح و سالمه!!! واسه پیگیری یه درخواست از یک ارگان دولتی که خود را نماینده و کارگزار مردم میدونه!! باید از دم در وزارت خانه شون سینه خیز بری تا دم دفترشون بعد هم در هزاره فناوری و فضا و عصر نانو کامپوزیت و .... باید یه لشگر زرهی با خودت ببری تا یه نامه رو زحمت بکشن پیگیری کنن!!!
خوب اگه 4تا کارگر آزاد کار میدونی هم بره دم در یه وزارت خونه عربده بکشه 100% یه 4تا دوربین میاد اونجا فیلم میگیره!!! واقعا تو سیستم اداری دنیا شاهکارهایی که دکتر مفخرالدوله های ما به عنوان قانون به خورد ارباب روجوع میدن دیدین!!! والا افغانستانم دیگه میخواد تحصیلات عالیه رو به زبانهای معتبر بین المللی تدریس کنه!!!
... ما تصمیم گرفتیم حضوری بریم از شخص نسل سراجی و وزیر درخواست بررسی بگیریم اما متاسفانه تعداد کسایی که حاضرن با ما بیان کمه هم بدلیل راه دور و هم مشغله کاری و فکری مخصوصا!!! که نکنه یه وقت بخوان واسه ما در آینده مشکل پیش بیارن والا به خدا این ملتن که با ترس خودشون باعث شدن یک عده که خودمون مشخص کردیم به عنوان کارگزار قدرت بگیرن چماغ شن بالا سرمون!! حالا اگه کسی توانایی امدن داره به ما خبر بده!! تا ما هم یه زمان و برنامه ای واسه رفتن هماهنگ کنیم همه با هم بریم شاید فرجی شد!! دردش یک روز گرفتاریه والا نیاز نیس با فرست کلاس بیاین یه بلیط اتوبوس میگیرین میاین 2ساعت کاره بعدش هم با همون اتوبوس برمیگردیم میریم خونمون!! هزینش هم از کنکور دانشگاه آزاد امسال که 40تومن شد کمتره!!! تازه یه هوایی هم به سرتون میخوره انقد نشستین پای این سیستم که ببینین کی میا تاپیک رو لایک کنه دیگه دود از کلت در امد.. !!! . حالا بازم با اون چشای گردت اینجور نگاه این متن من کن!! آره خودت رو میگم دنبال کی میگردی.. نخند.. یه تکون به خودت بده... والا بخدا....
آفرین سایه جان . امیدوارم بقیه هم همکاری کنن ، حالا که کا رو تا اینجا با چنگ و دندون پیش بردیم ، حیفه هدر بره
قابل توجه کلیه دوستان
تماس گرفتم به سازمان سنجش پزشکی واحد کارشناسی ارشد. فرمودند باید با شماره 81452511 دبیرخانه علوم پایه صحبت کنبد. تماس گرفتم فرمودند که شما باید به اعضاء بورد فقط صحبت کنید و نظر اساتید رو بگیرید.
دوستان همه چی دست اعضاء بورد هر رشته است. همان کسانی که طراح سوال هستند. فقط باید با روی خوش و مهربانی ما از اول هم با اعضاء بورد صحبت می کردیم و نامه برای ایشان می زدیم و سازمان سنجش. اگه جواب نمی گرفتیم اون موقع می اومدیم سر وزارت خونه.
امید به خدا