خب خیلی خوبه.دیگه چیزی نمونده بشیم 100تا.بچه ها تا این لحظه 93 تا اسم داریم !
ایشالا تا فردا 100 تا میشه که دیگه شنبه اقدام کنین...در ضمن نتایج شاهد هم که دوروز پیش اومده دیروز گزینه"مشاهده افراد معرفی شده"حذف شده نمیدونم به خاطر چی بوده...شاید به خاطر اعتراض ما بوده...
البته دقیق بخواین بدونین از چهارشنبه شب برداشتن...چون یکی از دوستام خیلی پیگیر بود حدود ساعت 8 گفته که برداشتنآره خیلی جالبه اعلام اسامیو برداشتن !
البته دقیق بخواین بدونین از چهارشنبه شب برداشتن...چون یکی از دوستام خیلی پیگیر بود حدود ساعت 8 گفته که برداشتن
سلام نجما جان .واقعیتش چن تا از همکلاسیام هستن ولی نمیدونم که معترض هستن یا نه.متاسفانه شمارشونو هم ندارم که ازشون بپرسم نمیدونم کار درستیه که اسمشون بدون احازه بدم یا نه ،اگه اینارو بفرستم فک کنم دیگه حله وبه 100 تا برسیم.
نجما جون منم سوال shenya رو داشتم.من به ب بعضی از دوستام دسترسی ندارم که ببینم به کنکور اعتراض دارن یا ن!میتونم اون کارو انجام بدیم؟؟؟ضمنا بچه ها توی بعضی از گرایش ها اصلا اسمی نداریم یا تعداد واقعا چشمگیر نیست !
فکر میکنم تعداد اسامی افراد معترض قطعا در رسیدگی به اعتراض نقش داشته باشه .....
مثلا حتی یک اسم هم از تغذیه ها نداریم ....
96 اسم !!:thanks:
نجما جون منم سوال shenya رو داشتم.من به ب بعضی از دوستام دسترسی ندارم که ببینم به کنکور اعتراض دارن یا ن!میتونم اون کارو انجام بدیم؟؟؟
ضمنا بچه ها توی بعضی از گرایش ها اصلا اسمی نداریم یا تعداد واقعا چشمگیر نیست !
فکر میکنم تعداد اسامی افراد معترض قطعا در رسیدگی به اعتراض نقش داشته باشه .....
مثلا حتی یک اسم هم از تغذیه ها نداریم ....
سایه ولش کن بیخیال اینقد به این بنده خدا گیر نده .ببین برای کنکور هر کسی یه نظری داره حالا بر اساس منابعی که خونده .مطمئنا اونم برای خودش دلایلی داره .[/QUOTE
به کی؟ به همین دوست تو که بهت گفتم؟ مگه تو هم ازش خواستی و گفته نه؟
من بیشتر تلاش میکنم. امبدوارم تا شب بتونم اسمها رو افزایش بدم. نامه ی دوم گروه ما هم فردا به دست اعضاء بورد میرسه. خدا کمکمون کنه