اتحاد و گرفتن حق ضایع شده

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

shadyrecords

New member
ایشالا تا فردا 100 تا میشه که دیگه شنبه اقدام کنین...در ضمن نتایج شاهد هم که دوروز پیش اومده دیروز گزینه"مشاهده افراد معرفی شده"حذف شده نمیدونم به خاطر چی بوده...شاید به خاطر اعتراض ما بوده...

آخرین ویرایش:

jo-boy

New member
ایشالا تا فردا 100 تا میشه که دیگه شنبه اقدام کنین...در ضمن نتایج شاهد هم که دوروز پیش اومده دیروز گزینه"مشاهده افراد معرفی شده"حذف شده نمیدونم به خاطر چی بوده...شاید به خاطر اعتراض ما بوده...

آره خیلی جالبه اعلام اسامیو برداشتن !

sayeomidvar

New member
البته دقیق بخواین بدونین از چهارشنبه شب برداشتن...چون یکی از دوستام خیلی پیگیر بود حدود ساعت 8 گفته که برداشتن

امیدوارم فقط به خاطر ما باشه
دوستان خواهش می کنم همه ی رشته ها به بورد خودشون هم نامه بدند. ایمیل بزنید به اعضای بورد. همه ی آدرس میل های رو توی یک میل بزنید تا همه ی اساتید اون رشته بدوند این ایمیل برای فلان استاد هم رفته

shenya

New member
سلام نجما جان .واقعیتش چن تا از همکلاسیام هستن ولی نمیدونم که معترض هستن یا نه.متاسفانه شمارشونو هم ندارم که ازشون بپرسم نمیدونم کار درستیه که اسمشون بدون احازه بدم یا نه ،اگه اینارو بفرستم فک کنم دیگه حله وبه 100 تا برسیم.

najma

New member
ضمنا بچه ها توی بعضی از گرایش ها اصلا اسمی نداریم یا تعداد واقعا چشمگیر نیست !
فکر میکنم تعداد اسامی افراد معترض قطعا در رسیدگی به اعتراض نقش داشته باشه .....
مثلا حتی یک اسم هم از تغذیه ها نداریم ....

najma

New member
سلام نجما جان .واقعیتش چن تا از همکلاسیام هستن ولی نمیدونم که معترض هستن یا نه.متاسفانه شمارشونو هم ندارم که ازشون بپرسم نمیدونم کار درستیه که اسمشون بدون احازه بدم یا نه ،اگه اینارو بفرستم فک کنم دیگه حله وبه 100 تا برسیم.

نه عزیزم . ما از تک تک بچه ها اجازه گرفتیم . اگر امکانش برات نیست بیخیالشون شو .

fateme67

New member
نجما جون منم سوال shenya رو داشتم.من به ب بعضی از دوستام دسترسی ندارم که ببینم به کنکور اعتراض دارن یا ن!میتونم اون کارو انجام بدیم؟؟؟

najma

New member
نجما جون منم سوال shenya رو داشتم.من به ب بعضی از دوستام دسترسی ندارم که ببینم به کنکور اعتراض دارن یا ن!میتونم اون کارو انجام بدیم؟؟؟

نه :bunnyearsmiley:بچه ها اصلا . من حتی اسم صمیمی ترین دوستمو نزاشتم .

shenya

New member
سایه ولش کن بیخیال اینقد به این بنده خدا گیر نده .ببین برای کنکور هر کسی یه نظری داره حالا بر اساس منابعی که خونده .مطمئنا اونم برای خودش دلایلی داره .

sayeomidvar

New member
دوستان کمک کنید

من بیشتر تلاش میکنم. امبدوارم تا شب بتونم اسمها رو افزایش بدم. نامه ی دوم گروه ما هم فردا به دست اعضاء بورد میرسه. خدا کمکمون کنه

sayeomidvar

New member
سایه ولش کن بیخیال اینقد به این بنده خدا گیر نده .ببین برای کنکور هر کسی یه نظری داره حالا بر اساس منابعی که خونده .مطمئنا اونم برای خودش دلایلی داره .[/QUOTE

به کی؟ به همین دوست تو که بهت گفتم؟ مگه تو هم ازش خواستی و گفته نه؟

kami

New member
ما چه جوري مي تونيم نامه رو به اعضاي بوردمون بفرستيم؟

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا