جو بوی خسته نباشی.امیدوارم بتونین حقتونو از اینا بگیرید.موفق باشید:riz304:خبر خوب بعدی
انتشار نامه در سایتی دیگر وابسته به نظام پزشکی
کلید آزمون ارشد پزشکی 91 اشتباه است
خدا با ماست
خبر خوب بعدی
انتشار نامه در سایتی دیگر وابسته به نظام پزشکی
کلید آزمون ارشد پزشکی 91 اشتباه است
خدا با ماست
من با پیشنهادت موافقم جو.فقط به ما بگید تا الان چه پیشرفتی کردیم؟؟؟؟1 گزارش بدین.من با لایک زیاد موافق نیستم به 2 علت:
1 : زیاد بودن لایک نمیتونه حقانیت مارو ثابت بکنه..فک کنید 20/30 بگه اینا پستشون 1000 تا لایک خورده اونوقت مردم میگن لایک چیه؟!! در ضمن اونا هیچوقت نمیان یه پیجو مدرک کنن
2: با این وضعی که من از بچه های اینجا خبر دارم به نظرم این مسئله برای حدود 30% افراد مهمه و برای بقیه یه جور وقت تلف کردنه!
اما پیشنهاد فعلی من پخش هر چه بیشتر نامه و کمک از همین 30% موجوده تا با ارسال میلهای متعدد بهشون ثابت بشه که تعداد زیادی معترضن
من با پیشنهادت موافقم جو.فقط به ما بگید تا الان چه پیشرفتی کردیم؟؟؟؟1 گزارش بدین.
مواااااااااااااااافقم:4d564ad6:جوی عزیز لطفا دوباره نامرو بذار توی همین صفحه . بچه ها like کنن .
بچه ها یه خبر خوب و مهم یه خبر گذاری حاظر شده با بچه ها مصاحبه مستقیم کنه ولی باید دو سه نفر باشیم . کی میاد ؟
بچه ها کی حاظره با من بیاد !!!!!!!؟؟؟؟؟[/QUOT
باید تهران باشیم دیگه آره؟؟؟
خیلی جالبه اما مصاحبه پیرامون کدوم بحثمون ؟ اثبات غلط بودن سوالا ؟ یا کل آزمون؟ و قراره چقد باشه و از کجا پخش میشه؟
بچه ها کی حاظره با من بیاد !!!!!!!؟؟؟؟؟[/QUOT
باید تهران باشیم دیگه آره؟؟؟
آره فردا ساعت 12 قرار گذاشتیم .
آره فردا ساعت 12 قرار گذاشتیم .
خیلی عالیه تبریک میگم پس با این حال فقط دوستانی که تهرانن میتونن برن .
نه موافقم اینطوری بهتره.فک کنم دیگه همه موافقن.منم که نفهمیدم فاطمه67 آخرش موافقی یا اشتباه تاپیک اول jo v, که مخالفت داشت تیکیدی!!