اتحاد و گرفتن حق ضایع شده

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

kian

New member
در هر حال از همه بچه ها شر بگیرین اگه موثر بود اینکارو میکنیم اگه نه که شما عزیز دل مایی تا همینجاشم کلی زحمت کشیدی...

najma

New member
جو ما که همه کاری کردیم . خب بذار اینکار رو هم بکنیم . بچه ها که حسابی زحمت کشیدن دیگه زدن like که کار یک ثانیس . الان ما به هر حربه ای باید برای اثبات حقانیتمون متوصل شیم

fateme67

New member
من با لایک زیاد موافق نیستم به 2 علت:
1 : زیاد بودن لایک نمیتونه حقانیت مارو ثابت بکنه..فک کنید 20/30 بگه اینا پستشون 1000 تا لایک خورده اونوقت مردم میگن لایک چیه؟!! در ضمن اونا هیچوقت نمیان یه پیجو مدرک کنن
2: با این وضعی که من از بچه های اینجا خبر دارم به نظرم این مسئله برای حدود 30% افراد مهمه و برای بقیه یه جور وقت تلف کردنه!

اما پیشنهاد فعلی من پخش هر چه بیشتر نامه و کمک از همین 30% موجوده تا با ارسال میلهای متعدد بهشون ثابت بشه که تعداد زیادی معترضن
من با پیشنهادت موافقم جو.فقط به ما بگید تا الان چه پیشرفتی کردیم؟؟؟؟1 گزارش بدین.

jo-boy

New member
من با پیشنهادت موافقم جو.فقط به ما بگید تا الان چه پیشرفتی کردیم؟؟؟؟1 گزارش بدین.

تا الن در 2 سایت معبر پزشکی ناممون چاپ شده و همین روزا هم میرسه به وزیر
خبرای خوشی هم در انتظارمونه

jo-boy

New member
خوب کیان عزیز و دوستان اگه میدونید لایکا مهمن منم هستم
چیکار کنیم؟

najma

New member
جوی عزیز لطفا دوباره نامرو بذار توی همین صفحه . بچه ها like کنن .

najma

New member
بچه ها یه خبر خوب و مهم یه خبر گذاری حاظر شده با بچه ها مصاحبه مستقیم کنه ولی باید دو سه نفر باشیم . کی میاد ؟

kian

New member
منم که نفهمیدم فاطمه67 آخرش موافقی یا اشتباه تاپیک اول jo v, که مخالفت داشت تیکیدی!!

jo-boy

New member
بچه ها یه خبر خوب و مهم یه خبر گذاری حاظر شده با بچه ها مصاحبه مستقیم کنه ولی باید دو سه نفر باشیم . کی میاد ؟

خیلی جالبه اما مصاحبه پیرامون کدوم بحثمون ؟ اثبات غلط بودن سوالا ؟ یا کل آزمون؟ و قراره چقد باشه و از کجا پخش میشه؟

jo-boy

New member
کیان عزیز موافقم و بعد این بحث مجدد نامرو میزارم تا لایک کنن

najma

New member
خیلی جالبه اما مصاحبه پیرامون کدوم بحثمون ؟ اثبات غلط بودن سوالا ؟ یا کل آزمون؟ و قراره چقد باشه و از کجا پخش میشه؟

راجع به همش !! ولی گفتن باید 2-3 تا باشین . اینجا اگر پخش شه جاهای دیگه هم پخش میشه . بچه ها خواهشن همکاری کنید .کی میاد ؟؟؟؟؟

kian

New member
ok منم به کل ملتی که میدونم آزمون داشتن یا تو همین بحث بودن میگم لایک کنن!! البته اگه najma رو در یابیم دیگه به 20/30 هم نیازی نیست!!! کدوم رسانه قراره صحبت کنه کی و کجا خانومی!!؟ هماهنگ کن شاید منم آمدم!!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا