اتحاد و گرفتن حق ضایع شده

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

najma

New member
زهرا جان راست میگه جو بوی جان شما اطلاعی دارید ؟
نکنه بد جنسی کنن بازتاب ندن .

jo-boy

New member
نه اونا احتمالا منتظر واکنش از سمت وزارت خونه ان و یا در حال بررسی صحت نامه ما هستند
عجله نکنید .خدا بزرگ است

mahdieh

New member
بیست و سی خیلی فکر خوبیه حالا باید دید اصلا چیزی میگن یا نه؟

najma

New member
اونا اصولا به اینجور سوژه ها علاقه دارن به شرطی که تعداد کسانی که اعتراض میکنن بالا باشه شک نکن میگن !

jo-boy

New member
ایشالله که به حق همین لحظات و به لطف این همتتون که واسه همه ی هم رشته ای هاوتنم که حتی تو این سایت نیومدن مفیده خدا جواب زحمتاتونو بده ایشالله خبر قبولیه تک تک شمارو تو انجمن ببینم

انشاا.. خبر قبولی شما هم ببینیم .ممنون

sayeomidvar

New member
دوستان دست همه تون درد نکنه. سه روز تمام به هر کسی می تونستم ایمیل زدم. بازم اومدم نامه ای که شما زجمت کشیده بودید رو هم فرستادم.
دوستان من به اساتید رشتیه ی خوذمون هم ایمیل زدم تا بالاخره همه گفتند باید با دبیر آزمون هر رشته تماس بگیرید من در مورد رشته ی خودم این کار رو کردم و دبیر محترم آزمون رشته بهداشت حرفه ای فرمودند که فایل اعتراض رو بررسی می کنند. امید به خدا
انشا ا... مسئولین به اهمیت موضوع برای من دانشجو پی ببرند

mahdieh

New member
بیشترین امیدی که به نامه دارم ... یکیش اینکه امسال ایشالله بررسی بشه... و دیگه اینکه سال های بعد به خودشون زحمت طرح سوال و گزینه استاندارد رو بدن
ولی دقت کردین رشته هایی که پایه بیولوژی دارن بیشترین اعتراض رو داشتن..هر چند خیلی از رشته ها راضی بودن..کلا اعتراضات بسته به استاندارد بودن سوالات میزانش متغییر بود

kian

New member
najmaجان در ابتدا که واقعا خسته نباشین! خصوصا goی عزیز که واقعا زحمت کشید... و بحث اول ما که اشاره به اشکالات در سوالات وکلید بوده که مطمعنا نتیجه میده اما یه بحث که من دیروز مطرح کردم و امیدوار بودم ج بگیرم این بود که برای اثبات رسانه ای باید تمام سوالهای مشکل دار رو توی نامه مذکور میزاشتیم تا تعدد که برای چشم ما ایرانی ها وتکثر گرا حرف اول رو میزنه محقق میشد که اشکال این آزمون فراتر از این چند سواله!! و بعد برای خود سنجش بهداشت سوالایی که با رفرنس ارسال کرده بودیم و جواب نگرفته بودیم رو دوباره میفرستادیم!!!!! اما مورد بعد در این مورد هم گفتم که نامه رو ابتدا روی پیج خودمون likeمیزدیم بعد با تعداد بالای افرادی که به صورت حقیقی هم قابل برسی بود رسانه ای میشد که!!!! اما باز هم به نظرم گزینه 2رو دوباره میشه اجرا کرد و به 20:30ایمیل زد فکر کنم توی این مورد بیشتر جواب بدن!!

fateme67

New member
بچه ها من نامه رو به همه آدرسایی که تو صفحه 51 بود فرستادم به 20:30هم فرستادم ولی برا جام جم failمیشه همه ش!!!!!!!

ne11833

New member
من نامه رو خوندم
متنش واقعا عالی بود
طراح متن نامه کی بود؟
امیدوارم موثر واقع بشه
از زحمات همگی ممنون
موفق باشید

sefidrooze

New member
:a2d3::a2d3::a2d3:امام علی (ع):انگاه که حقی ناروا ضایع شود.فریاد ها بلند میشود.

jo-boy

New member
درباره حرف کیان عزیز که گفتند تکثر سوالات یه توضیح میدم
خود من دیشب به این فکر افتادم (درست وقتی که گفتید نامرو تاخیر بندازیم) چون مطمئنا با تاخیر نامه تعداد زیادی می اومدن اما از طرفی فرصتو از دست میدادیم برای همین
این قسمت " البته با توجه به کم بودن زمان فرصت مناسب برای همه رشته ها پدید نیامد که اعتراضات کتبی خود را اینجا وارد کنند." رو به انتهای نامه اضافه کردم و به نظرم با این مطلب
متوجه میشن که اگه ما تو 2 روز 15 صفحه اعتراض جمع کردیم میتونستیم تو 1 هفته کولاک کنیم و همین براشون بسه !
در مورد نامه هم باز میگم یه دست صدا نداره و اگه کمک تمام عزیزان نبود اصلا نامه پیشرفت نمیکرد.

najma

New member
najmaجان در ابتدا که واقعا خسته نباشین! خصوصا goی عزیز که واقعا زحمت کشید... و بحث اول ما که اشاره به اشکالات در سوالات وکلید بوده که مطمعنا نتیجه میده اما یه بحث که من دیروز مطرح کردم و امیدوار بودم ج بگیرم این بود که برای اثبات رسانه ای باید تمام سوالهای مشکل دار رو توی نامه مذکور میزاشتیم تا تعدد که برای چشم ما ایرانی ها وتکثر گرا حرف اول رو میزنه محقق میشد که اشکال این آزمون فراتر از این چند سواله!! و بعد برای خود سنجش بهداشت سوالایی که با رفرنس ارسال کرده بودیم و جواب نگرفته بودیم رو دوباره میفرستادیم!!!!! اما مورد بعد در این مورد هم گفتم که نامه رو ابتدا روی پیج خودمون likeمیزدیم بعد با تعداد بالای افرادی که به صورت حقیقی هم قابل برسی بود رسانه ای میشد که!!!! اما باز هم به نظرم گزینه 2رو دوباره میشه اجرا کرد و به 20:30ایمیل زد فکر کنم توی این مورد بیشتر جواب بدن!!

ممنون کیان عزیز . همیشه پیشنهادات عالی بوده .راستش من هم با گذاشتن تمام ایرادات موافق بودم چون دقیقا مثل شما فکر میکردم اونجوری دهن پر کن تر هم میشد !!ولی خب از ابتدای این تاپیک قرار شده بود تمام بچه ها با متن و پیوست موافق باشن و بچه ها با ارسال اون سوالها موافقت نداشتن . به هر حال اگر شرایط بحث حضوری و صحبت کردن رو در رو با طراحان ایجاد شد مطمئن باشید اون سوالات مطرح میشه .
در رابطه با like هم هنوز دیر نشده به بچه ها میگیم اینکار رو انجام بدن . منظورت اینه که لینک صفحه ی نامه رو که تعداد زیادی like خورده به 20 و 30 بفرستیم ؟

kian

New member
Jo ,najma اصل نامه که هدف ما رو میرسون خوب بوده و امیدوارم اثرش رو بزاره!!! اما در مورد لایک joشما یه بار دیگه متن تکمیلی رو بزار و از بچه های کلیه رشته ها میخوایم اون رو لایک بزنن بعد اون رو به 20:30 میفرستیم همه هم جداگانه میل میزنیم تا پیگیری کنن!!! اینجوری ضور سمبه ما پشت سنجش بهداشت بیشتر میشه!! در مورد ارسال اعتراض منم که دارم به مجلس میبرم و تو همین اطلاعیه ها پیج دادم هم امیدوارم یه همچین همتی کنین تا بتونیم یه بار برای همیشه کار اشتغال بچه های علوم پایه رو یک سره کنیم!!

jo-boy

New member
من با لایک زیاد موافق نیستم به 2 علت:
1 : زیاد بودن لایک نمیتونه حقانیت مارو ثابت بکنه..فک کنید 20/30 بگه اینا پستشون 1000 تا لایک خورده اونوقت مردم میگن لایک چیه؟!! در ضمن اونا هیچوقت نمیان یه پیجو مدرک کنن
2: با این وضعی که من از بچه های اینجا خبر دارم به نظرم این مسئله برای حدود 30% افراد مهمه و برای بقیه یه جور وقت تلف کردنه!

اما پیشنهاد فعلی من پخش هر چه بیشتر نامه و کمک از همین 30% موجوده تا با ارسال میلهای متعدد بهشون ثابت بشه که تعداد زیادی معترضن

kian

New member
عزیز این عمر فقط واسه اثبات گفته ما به خود 20:30در ابتداست تازه اگه اونا بخوان اعلام کنن خودشون یه جمله ادبی مبسوط واسه اینکه تعدد نفراتی که این نامه رو پزیرفتن و امضاء کردن پیدا میکنن!! مقصد رسیدن است رفتن بهانست... رفیق جان!!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا