اتحاد و گرفتن حق ضایع شده

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Leila.genetic

New member
منم با سوال ۳۴ موافقم. منم رو این سوال اعتراض گذاشته بودم ولی متاسفانه تغییر نکرد.

jo-boy

New member
ساعت نزدیک 5 صبحه! من اومدم سر زدم و دوستانی که قرار بود بیان نیومدن
انشاا.. با همین تعداد نامرو میبندیم
از زحمات همگی ممنونم بخصوص بچه های گل ژنتیک
بزودی نامه در این تاپیک به صورت کامل قرار میگیره تا دوستان در پخشش به ما کمک کنند.
همگی موفق باشید.

katii

New member
اعتراض به کلید سوالات آزمون قارچ شناسی

سوال 43
طبق منابع معرفی شده و نیز ص 246 و 279 کتاب مجموعه سوالات قارچ شناسی تالیف دکتر مهبد،کاندیدا دابلینسیس و آلبیکنس از نظر فنوتیپی بسیار شبیهند و هر دو کلامیدوکونیدی و جرم تیوب تولید میکنند.مهمترین روشهای تشخیص ایندو عبارتند از:
1)الگوی جذب قندها
2)هیبریدوما
3)عدم قابلیت رشد دابلینسیس در دمای 42 درجه سانتی گراد
که طبق موارد فوق، گزینه ب صحیح میباشد

سوال 70
طبق مبحث بیماریهای قارچی فرصت طلب در مناابع معرفی شده و نیز ص 213 کتاب مجموعه سوالات قارچ شناسی تالیف دکتر مهبد، برونشیت مزمن کاندیدایی در افرادی که شغلشان امتحان کردن چای است دیده شده و به tea tester cough موسوم است.از اشکال دیگر کاندیدیازیس که میتواند عفونت شغلی به حساب بیاید کاندیدیاز نواحی چین دار بدن (انترتریگو) به علت خیس خوردگی پوست در آب در زنان خانه دار،ظرف شویان، رختشویان ، کنسروسازان و میوه چینها مشاهده میشود
بدیهی است طبق توضیحات فوق نزدیکترین گزینه ، د میباشد یعنی کاندیدیاز ریوی

katii

New member
جو بوی منم اومدم دیدی یا رفتی؟؟ اوه نه خدای من
من همه تلاشمو کردم که زود بیام
بگو که پیغاممو دیدی

Leila.genetic

New member
بچه ها به نظر من اگه خیلی مقاومت کردن و سوالا رو بررسی نکردن درخواست کنیم که جوابا رو به صورت تشریحی اعلام کنن شاید ما قانع شدیم!!!

najma

New member
رکورد جالبیه ! به خاطره 4 تا سوال 40 تا page درس کردین !!!

اولا که اگر حتی به قول شما 4 تا سوال هم باشه ، در کنکور همین 4 تا میتونه سرنوشت یک داوطلب رو از این رو به اون رو کنه .
ضمن اینکه 4 تا نیست و خیلی بیشتر از این حرفهاست .
البته در چشم یک آدم منصف !!!!
مثلا در رابطه با ژنتیک با احتساب 4 سوالی که میدونیم واقعیت چیست ولی به دلیل مشکل در جمله بندی یا رفرانس ازش گذشتیم دقیقا ما 11 تا ایراد پیدا کردیم !!
واقعا دلیل تکه پرانی های هر از چندگاه شما رو نمیفهمم .

آخرین ویرایش:

fateme67

New member
جوی عزیز دیگه با همین تعداد اعتراضایی که داریم به قول خودت نامه رو ببندیم چون دیگه داره دیر میییییییییییشه.ممنون

jo-boy

New member
سلام بر دوستان
از صبح دنبال کارای نامه بودم و بالاخره موفق شدم
الان فایلو براتون میزارم و این خواهشو دارم که با تواننایی خودتون به هر جا که فکر میکنید موثره ارسالش کنید.
همگی موفق باشید

وای من از دیروز دنبال اشتباهای کلید توی سایت دکتر طریقت بودم هر کاری کردم سایت باز نشد. هیچکی از بچه های تغذیه کمک نکرد؟:sad:

آخه من منابع رو نداشتم که بتونم با مدرک حرف بزنم. برای اعتراض از سایت دکتر طریقت استفاده کردم. هر کاری کردم باز نشد.:sad:

najma

New member

خیلی ممنون از زحماتت .
من تمام تلاشم رو میکنم .
بچه ها لطف کنید نامه رو به خبرگذاری ها ٰروزنامه های پر خواننده صدا و سیما همچنین بخش ارتباطات مردمی مجلس و دفتر رییس جمهور و رهبری نیز ارسال کنید .

و البته هر جای دیگه که به ذهنتون میرسه .

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا