اتحاد و گرفتن حق ضایع شده

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

shadyrecords

New member
سوال شماره 50 سلولی:هم گزینه 2 هم 4 درسته.مطمینم...آخه معلومه اتصال وزیکول به غشا که اصلا نیاز به gtp نداره!اون جدا شدن وزیکول هست که نیاز داره.در مورد سوال 95 میکروب هم دقیقا جاوتز گفته که اثبات شده 20% ایزوله های جدا شده از از mrsa دارای انتروتوکسین f هستن همچنین a!!!این سوال اصلا جواب درست نداشته بایدحذف شه

najma

New member
البته فاطمه جان در صفحه 1068 هم گفته dsrna توسط دایسر به sirna بریده میشه . میبینی تناقض رو ؟؟

ne11833

New member
بچه های دیگه اگه دوست داشتن میومدن ما دیگه نمیتونیم التماس کنیم که همونطور که برای رفتن به تاپیکای آبکی علاقه مندند شاید به سرنوشتشون علاقه مند نیستم و ما
مسئولش نیستیم.
بازم میگم هر سوال از هر رشته ای (فقط خواهشا منصفانه چون دیدن 1 سوال بی مدرک و غلط از جانب ما کاررو خراب میکنه) فقط تا نزدیکای سحر وقت دارن.
در ضمن مته به خشخاش نزارین بخدا تو هماتو من میتونستم به جای 5 تا حدوده 9 تا بیارم اما فقط اونا که تابلو بودن آوردم(دیگه از غلطای ریز بگذرید)
کنکور امسال شاهکار بود و میشه تا قیامت ازش ایراد گرفت اما ما میخوایم بهشون یه چشمه نشون بدیم.
ردیف درس شماره سوال منبع پاراگراف صفحه توضیح
2 بيوشيمي عمومي 39 اصول بیوشیمی لنینجر 955 بر اساس نمودار تبدیل 3فسفوگلیسرات به سرین یک طرفه است وسرین طی دامیناسیون به پیروات تبدیل میشود و قابل تبدیل به 3فسفوگلیسرات نیست

4 شيمي الي وعمومي 77 شیمی عمومی مورتیمر جلد اول 2 168 بزرگی فشار بخار یک مایع نشانه قدرت نیروهای جاذبه بین مولکولی آن مایع است ، مایعاتی که نیروی جاذبه قوی داشته باشند فشاربخارشان بایین خواهد بود " استناط مشود که گزینه الف ،ب،د هرسه به دلیل دارا بودن h.b بین مولکولی فشار بخاربایینی دارند درصورتیکه گزینه ج یعنی جیوه h.b بین مولکولی نمی دهد بتابراین فشاربخاربالایی دارد.
6 زبان عمومي 159 این سوال با توجه به متن قابل پاسخ گوئی نیست متن سوال با متن طرح شده بی ارتباط است به گزینه ها در متن اشاره ای نشده است
7 بيوشيمي عمومي 22 km'=km(1+i/ki km'=km(1+3/1 km'=4km V=1/4Vm
8 بيوشيمي عمومي 21 لنینجر ترجمه رضا محمدی 2 210 ابتدا آنزیم به صورت برگشت پذیر با سوبسترای خود ترکیب شده و در یک مرحله قابل برگشت نسبتا سریع ایجاد یک کمپلکس آنزیم سوبسترا می کند . سپس es در مرحله دوم آهسته تر تجزیه شده و تولید آنزیم آزاد و محصول p واکنش را مینماید. چون واکنش آهسته تر دوم میباست سرعت کل واکنش را محدود کند سرعت کل واکنش میایست متناسب با غلظت مواد واکنش کننده در مرحله دوم یعنی es باشد. و گزینه الف صحیح است.
9 بيوشيمي عمومي 39 لنینجر 696 سرین دهیدروژناز تبدیل سرین را به پیروات کاتالیز میکند. پیرووات در مسیر گلوکونئوژنز به میتوکندری رفته و و به صورت مالات خارج میشود و پس از تبدیل به اگزالاستات در سیتوزل به فسفو انول پیروات تبدیل میشود تا در ادامه گلوکز تولید شود..گزینه الف صحیح است. و همچنین در شکل 18-19 همان صفحه.
10 شيمي الي وعمومي 86 شیمی آلی موریسون بوید 273 -3-پنتانول یک الکل نوع دوم است و با اکسایش به کتون تبدیل میشود. پس گزینه اعلام شده (د) غلط است. 2 -متیل 2-بوتانول یک الکل نوع سوم است و اکسایش پیدا نمیکند.پس گزینه (ج) غلط است. صفحه 289 و 290 :اترها واکنش پذیری خیلی کمی دارند و بسیار پایدارند و فقط یک نوع واکنش میدهند (در مجاورت اسید الکل ایجاد میکنند)پس گزینه (الف) غلط است.

ne11833

New member
اینها سوالاتی بود که بچه های بیوشیمی توی سایت با هم توافق کردند که اعتراض بزنند
من فرم اعتراض خودمو کپی پیست کردم
اون عدد بعد از نام درس شماره سواله و بعدش توضیحاتش
ممنون میشم از طرف ما هم اعتراض کنید
موفق باشید

fateme67

New member
البته فاطمه جان در صفحه 1068 هم گفته dsrna توسط دایسر به sirna بریده میشه . میبینی تناقض رو ؟؟
گزینه 2 عین متن کتابه پس درسته و نمیشه به خاطر تناقض تو متن کتاب سوال رو رد کرد بهتره کمی منطقی باشیم عزیزم و مطمئن باشین که رسیدگی نمیشه اگه اعتراض بشه سوال 34 کدوم گزینه تو کلید درست اعلام شده؟؟

najma

New member
اینها سوالاتی بود که بچه های بیوشیمی توی سایت با هم توافق کردند که اعتراض بزنند
من فرم اعتراض خودمو کپی پیست کردم
اون عدد بعد از نام درس شماره سواله و بعدش توضیحاتش
ممنون میشم از طرف ما هم اعتراض کنید
موفق باشید

خیلی ممنون واقعا لطف کردید .

ne11833

New member
ما هم بی توجه به همه مسائل نیستیم
(قابل توجه بعضی ها)
من خودم یکی از فعالترین بچه های انجمن بیوشیمی بودم البته بعد کنکور
به هر حال اگه خبری شد ما رو هم در جریان بذارید
ممنون

shadyrecords

New member
بچه های دیگه اگه دوست داشتن میومدن ما دیگه نمیتونیم التماس کنیم که همونطور که برای رفتن به تاپیکای آبکی علاقه مندند شاید به سرنوشتشون علاقه مند نیستم و ما
مسئولش نیستیم.
بازم میگم هر سوال از هر رشته ای (فقط خواهشا منصفانه چون دیدن 1 سوال بی مدرک و غلط از جانب ما کاررو خراب میکنه) فقط تا نزدیکای سحر وقت دارن.
در ضمن مته به خشخاش نزارین بخدا تو هماتو من میتونستم به جای 5 تا حدوده 9 تا بیارم اما فقط اونا که تابلو بودن آوردم(دیگه از غلطای ریز بگذرید)
کنکور امسال شاهکار بود و میشه تا قیامت ازش ایراد گرفت اما ما میخوایم بهشون یه چشمه نشون بدیم.
من این دوتا سوال که نوشتم مطمینم...باورت میشه از 40 تا سوال سلولی ملکولی فقط 6تا ملکولی بهم بدن!!!!اونم رشته ما که بیوتکنولوژی هست و اصولش روی ملکولیه...واقعا این جای اعتراض نداره به نظرت؟!!!!این چه ملاکیه برای ارزیابی میزان سواد بچه ها که انقدر غیر استاندارد سوالات را طرح کردند!!!

najma

New member
با توجه به متن کتاب امری گزینه ی 4 . توضیحات رو چند صفحه قبل گذاشتم .

fateme67

New member
منم موافقم اگه خطا تو تقسیم میتوز باشه ناهنجاری ها تعدادی میشن.ولی مگه قرار نیس نامه رو فردا ارسال کنن؟؟

jo-boy

New member
من این دوتا سوال که نوشتم مطمینم...باورت میشه از 40 تا سوال سلولی ملکولی فقط 6تا ملکولی بهم بدن!!!!اونم رشته ما که بیوتکنولوژی هست و اصولش روی ملکولیه...واقعا این جای اعتراض نداره به نظرت؟!!!!این چه ملاکیه برای ارزیابی میزان سواد بچه ها که انقدر غیر استاندارد سوالات را طرح کردند!!!

توضیحات نسبت به اعتراضارو دقیق و با ذکر منبع و صفحه اون بنویسید.ممنون

najma

New member
عالیه !
جو بوی عزیز سوال 34 هم ماها به اجماع رسیدیم .خواهشا اضافش کن . خیلییییییی سوال مهمیه !

najma

New member
سوال 34 :
منبع : کتاب ژنتیک پزشکی امری ، ویرایش 14 ، ترجمه ی دکتر محمد رضا نوری دلویی ، فصل 3 ، صفحه 89 ، ستون اول ، پاراگراف دوم ، سطر چهارم : موزاییم کروموزومی معمولا از عدم جدایی رخ داده در یک تقسیم میتوزی رویانی اولیه با ادامه یافتن بیش از یک دودمان سلولی ناشی میشود .
توضیح : با توجه به تعریف موجود در منبع ، موزاییسم کروموزومی از آنجا که از عدم جدایی کروموزوم ها منشا میگیرد قطعا تعدادی است و نه ساختاری . ضمن اینکه مبرهن است واژه ی موزاییسم سوماتیکی به مواردی از بیماری های تک ژنی اصلاق میشود مانند نوروفیبروماتوز ، اینکانتیننتیا پیگمنتی و مواردی از زالی چشمی جلدی تیروزیناز مثبت .
نتیجه گیری : پاسخ اعلام شده (گزینه ی 2 ) اشتباه میباشد .

آخرین ویرایش:

Leila.genetic

New member
سلام بچه ها. خسته نباشین. به نظر من رو سوال ۳ اعتراض نذارید چون دقیق جمله کتاب هزاره هستش. و منظور از مولکول طویل دو رشته یی siRNA همون dsRNA هست. منم این سوال رو به خاطر مبهم بودن جواب ندادم ولی الان که به سوال دقت کردم متوجه شدم که گزینه درست همون گزینه ب هست

shadyrecords

New member
سوال شماره 50 سلولی:هم گزینه 2 هم 4 درسته.مطمینم...آخه معلومه اتصال وزیکول به غشا که اصلا نیاز به gtp نداره!اون جدا شدن وزیکول هست که نیاز داره.در مورد سوال 95 میکروب هم دقیقا جاوتز گفته که اثبات شده 20% ایزوله های جدا شده از از mrsa دارای انتروتوکسین f هستن همچنین a!!!این سوال اصلا جواب درست نداشته بایدحذف شه
صفحه 235 سمت چپ بالای صفحه.کتاب جاوتز 2010تالیف دکتر کیومرث قاضی سعیدی...سلولی هم صفحه 686 شکل 14-19 سلولی ملکولی لودیش 2008 ترجمه دکتر عباس بهادر.اینجا نوشته جداشدن وزیکول به gtp نیاز داره نه اتصال وزیکول اونم به غشای سلول هدف

najma

New member
سلام بچه ها. خسته نباشین. به نظر من رو سوال ۳ اعتراض نذارید چون دقیق جمله کتاب هزاره هستش. و منظور از مولکول طویل دو رشته یی siRNA همون dsRNA هست. منم این سوال رو به خاطر مبهم بودن جواب ندادم ولی الان که به سوال دقت کردم متوجه شدم که گزینه درست همون گزینه ب هست

البته به سوال که قطعا اشکال وارده ولی به دلیل اینکه در رفرنس عین گزینه موجوده سوال 3 رو نذاشتیم لیلا جان .

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا