اتحاد و گرفتن حق ضایع شده

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

delshekaste

New member
به حر حال امیدوارم در آینده تاثیری داشته باشه از ما که گذشت با وجودی که کاملا ناامیدم ولی بازهم کلیدا فرستادم امیدوارم نتیجه بده

delshekaste

New member
اینچند تا سوالی که فرستادم بین چند نفر مشترک بود چند تا سوال دیگه هم بود که به توافق نرسیدیم

kian

New member
منم با اینکه این چند روز نبودم امروز همه تاپیکهاتون رو مو به مو خوندم من بیشتر با نفس عمل موافقم ما ابتدا باید سنجش پزشکی رو مجاب کنیم که اشکالات سوالها بیش از این 3تا بوده اگر موفق شدیم بعد به صورت حضوری مثلا najma رو به عنوان نماینده با داشتن منابع و رفرنسها میفرستیم همراه یک استاد ژنتیک که برن با طراح سوال بحث کنن ... اگه ابتدا به ساکن بخوایم راجع به این که اشتباه کردین نامه بدیم جبهه میگیرن مارو وتو میکنن میریم پی کارش!!! و به دلیل طرز طرح سوال اینکه سوالی رو بخوایم 2 گزینه ای کنیم از اساس اشتباهه چون به قول اونی که میگفت شاید کسی از ترس نمره منفی سوال رو بی خیال شده!!! هرچند در یک مورد گزینه من درست شده!! دلیل بر اجهاف در حق کلیت گروه ژن نمیشه!! و ما باید به این عمر دقت کنیم.....

kian

New member
اگه شب امدین بالا خصوصا jo-boyیه 2روز صبر کن تا روی موضوع با همه اشتراک کنیم و متن نامه اولیه نباید انقد طولانی باشه و فقط گرفتن اجازه برسی برای ما کافیه... بعد میتونیم به صورت کامل همه سوالا رو با رفرنس و تعداد نفرات ارسال کننده اشتباه به هیئت بررسی ببریم و یه کاری از پیش ببریم . در غیر این صورت اگه سنگ رو یخ نشیم فکر کنم یه تشکر حداکثر توجه و حسن نیت از سرکار علیه دستجردی بیشتر گیرمون نیاد....

fateme67

New member
منم با اینکه این چند روز نبودم امروز همه تاپیکهاتون رو مو به مو خوندم من بیشتر با نفس عمل موافقم ما ابتدا باید سنجش پزشکی رو مجاب کنیم که اشکالات سوالها بیش از این 3تا بوده اگر موفق شدیم بعد به صورت حضوری مثلا najma رو به عنوان نماینده با داشتن منابع و رفرنسها میفرستیم همراه یک استاد ژنتیک که برن با طراح سوال بحث کنن ... اگه ابتدا به ساکن بخوایم راجع به این که اشتباه کردین نامه بدیم جبهه میگیرن مارو وتو میکنن میریم پی کارش!!! و به دلیل طرز طرح سوال اینکه سوالی رو بخوایم 2 گزینه ای کنیم از اساس اشتباهه چون به قول اونی که میگفت شاید کسی از ترس نمره منفی سوال رو بی خیال شده!!! هرچند در یک مورد گزینه من درست شده!! دلیل بر اجهاف در حق کلیت گروه ژن نمیشه!! و ما باید به این عمر دقت کنیم.....
خب ما چطوری باید اول اونارو مجاب کنیم درهرصورت باید نامه ای فرستاده بشه یا نه؟؟؟؟یعنی میگی تو متن نامه فقط اجازه بگیریم که سوالارو مطرح کنیم یا نه؟؟به نظرت نتیجه میده؟؟من فک میکنم ما 1بار به سوالا اعتراض کردیم و اونا وظیفه داشتن که رسیدگی کنن ولی شونه خالی کردن پس نیازی نیس که بخوایم برا چیزی که حقمونه اجازه بگیریم کیان.بازم بچه ها بیان نظر بدن تا ببینیم چی میشه .

kian

New member
دلیل من رو میتونیم از بچه ها شر بگیریم اگه موافقین با احتیاط و دس پر پیش بریم.... حتی میتونیم از قدرتهای مفید مثل اون دوستی که میگفت نماینده شهرشون فراکسیون بهداشته!! کمک بگیریم.. هر چند یکی از اساتید بنده هم در همین فراکسیون حضور دارن و توانایی گرفتن هیئت بررسی رو فقط از این مجاری میشه سریعتر ابلاغ کرد و گرنه ما که توی همون ارسال اعتراض میتونستیم چندتا سوال خصوصا 43 که همه ما میدونیم اشتباه شده رو درس کنیم!!! تازه مگه سوالهای 3-7و 34 گزینه اعلامی درست طرح شده!!!!؟ من پایان نامم sirna , mirna هست.مثلا سوال 3گزینه 2 به طور کل اشتباه تایپ و موضوع داره! آنزیم dicerمولکول دورشته ای طویلRNAرو به قطعات 21-23 برش میزنه! که انوقت بهش میگن sirna !! متن کتاب لودیش ترجمه دکتر عباس بهادر ویراست6 ص 402 پارگراف 1 سطر 5ام که در گزینه آزمون اینطور تایپ شده!! آنزیم dicerمولکول دو رشته ای طویلsirnaرا به قطعه های bp25-20 تبدیل میکند... دیگه بقیه سوالا که چون رفرنس زیاده همه هم در جریانن هیچی!! بازم رو کمک من میتونین حساب کنین هر جا که انسانی آزاد برای گرفتن حقی مسلم ایستادهمرا همان نزدیکی ها بیاب ...

epid.1

New member
باور بکن این به خاطر همه ی بچه هاست . نه فقط بچه های امسال نه فقط بچه های سال دیگه اصلا به خاطر تغییر در نظام آموزشی . خداوند فرموده :
حق را بگید حتی اگر یکنفر باشید .
midunam khoda yavaretun bashe ya Ali,rasti in reshte haye shoma ham chon dar sathe molkool va sellul hast vaghean sakhte chon har texti hata ba texte dige mitune fargh kone:riz277:

najma

New member
کیان جان اشتاباهات ریز به ریز که الی ماشاء لله داره این دفترچه ....
مثلا سوال 46 که هم رضا اشاره کرد و هم بنده میدونستم استئوژنزیز ایمپرفکتا هم میتونه به دلیل loss of function باشه ولی متاسفانه در رفرنس های امری و هزاره نتونستم پیدا کنم از طرفی به هافی و آکسفورد هم دسترسی ندارم و حتی ebook اون رو هم نتونستم پیدا کنم . یا همون سوال 88 که سه گزینه ی صحیح داره و در کتاب the cell و لنینجر بهش اشاره شده . در رابطه با سوال 34 هم متاسفانه چون سوال و پاسخ از کتاب هزاره سوم اقتباس شده و در هزاره به 20-25 اشاره شده نمیشه کاری کرد و مشکل اینجاست که طراح اونقدر باهوش نبوده و روی رفرانس های متعدد تسلط نداشته که سوال مبهمی مثل این رو مطرح کرده .

از طرفی تاخیر در اعتراض تاثیر اون رو کم میکنه و از طرفی هم این تاخیر از طرفی باعث هماهنگی بیشتر بچه ها میشه . من نمیدونم واقعا باید چه کار کرد .
به هر حال جمع هر تصمیمی بگیره من پایم !

najma

New member
midunam khoda yavaretun bashe ya Ali,rasti in reshte haye shoma ham chon dar sathe molkool va sellul hast vaghean sakhte chon har texti hata ba texte dige mitune fargh kone:riz277:

دقیقا ! برای همینه که انقدر با هم بحث داریم . همه ی بچه ها دارن درست میگنا ولی هر کی با استناد به چیزی که خونده .

kian

New member
najmaجان گل... در مورد سوال 3 من میگم که اساس گزینه 2 که میگه خود sirna حالا به هر تعداد بریده میشه اشتباهه !! تازه در مورد یک نمونه sirnaدر ویروس sv40 که به سیستم های rna+ که همون dna میشه!! سیستم risc با p-bodyتوئمان توسط اندونوکلئازهای سلولی dna رو تخریب میکنن!!! گزینه 3هم وارد گود میشه!!
تازه این سوال 34 واسه خودش شاهکاریه!! مگه موزائیسم به صورت ساختاری هم ابلاغ میشه!!! تازه مگه نه اینکه در همین سوال 31 به یک سیستم موزائیسم ایجاد شده در میوز اشاره میکنه پس چطوره که فرضیه موزائیسم کروموزومی anaphaz leg میوز رو اینجا به کل نادیده میگیره!!! شما بفرمایید کسایی که در حد ابتدایی مطالعه کردن اینجا خوش به حالشون شده! آخه ب بسماله سوال رو که دیدن تیک زدن رفته اما ما که ذهنمون هزار راه میره که باب طراح که اینقد ساده نیست این سوالو بده ... مثلا اشتباه میفتیم!!!

آخرین ویرایش:

najma

New member
بله دقیقا، ds-rna توسط دایسر به قطعات si-rna بریده میشه . من فکر کردم بحثتون روی تعداده .
اگر بچه ها مواقق باشن این سوال هم قابل بررسیه .

najma

New member
کیان جان اگر چیز دیگه به ذهنتون میرسه توی دفترچه حتما بفرمایید .

najma

New member
کیان جان الان بیشتر سوختم راجع به 34میدونی چرا ؟؟ چون تاحالا فکر میکردم گزینه صحیح اعلام شده چهاره !!
ای داد بیداد .... کمک ...... !
خوب شد تو اومدیا !
آره این موزاییسم ساختاری دیگه چه صیغه ایه ؟؟
یکبار دیگه anaphase lag رو توضیح بده بی زحمت نگرفتم چی شد ؟

هر دو تا سوالی که میگی واقعا قابل بحثه . این ظلم بزرگیه واقعا . توی این کنکور هر کس بیشتر و عمیق تر بخونه بازندس .

kian

New member
در مورد سوال 7 گزینه د که گزینه درست اعلام شده!!! کجای دنیا عامل های رونویسی زن محسوب میشن!!!؟ حالا اینکه zinc finger یا hth یا غیره بودنش به کنار.. تازه این گزینه یک چرا باید نباشه مگه نه اینکه منظور ازعوامل رونویس به صورت کل به فاکتورهای ترجمه هم تامیم داده میشه!!؟ تازه rnaهای کاتالیتیک که از ژنها ای که طراح گفته و ابدا نمیتوانند به صورت کنتیک عملی انجام دهند که بیشتر قابلیت اجرایی داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!! و............... من دیگه نمیدونم شاید طراح سوالا رو داده بچه کلاس اولیش طرح کرده!!

kian

New member
سیستم آنافاز لگ که منجر به ایجاد تریزومی 21 میشه در میوز 1مادر اتفاق میفته!!! این سیستم در بعضی از جنینهای مذکر به صورت دبل موزائیسم که دارای کروموزوم به صورتxx/xyهستند بروز پیدا میکنه .. یعنی چون یک سری کروموزومی هست نمیشه مثل مول هیداتیفرم اون رو کایمریسم حساب کرد ونه مثل تراتوم های تخمدانی از یک جنس منشا گرفته که اون رو کلا موزائیسم ناشی از میتوز مادری حساب کرد!!! چون اگه به تریزومی21 کتاب تامپسون هم یه سر بزنی متوجه میشی در مورد این سیستم از موزائیسم توضیح داده که منجر به تریزومی21 با اپرات خفیف تری میشه حتی توی تکست امری هم اینو خونده بودم!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا