delshekaste
New member
به حر حال امیدوارم در آینده تاثیری داشته باشه از ما که گذشت با وجودی که کاملا ناامیدم ولی بازهم کلیدا فرستادم امیدوارم نتیجه بده
خب ما چطوری باید اول اونارو مجاب کنیم درهرصورت باید نامه ای فرستاده بشه یا نه؟؟؟؟یعنی میگی تو متن نامه فقط اجازه بگیریم که سوالارو مطرح کنیم یا نه؟؟به نظرت نتیجه میده؟؟من فک میکنم ما 1بار به سوالا اعتراض کردیم و اونا وظیفه داشتن که رسیدگی کنن ولی شونه خالی کردن پس نیازی نیس که بخوایم برا چیزی که حقمونه اجازه بگیریم کیان.بازم بچه ها بیان نظر بدن تا ببینیم چی میشه .منم با اینکه این چند روز نبودم امروز همه تاپیکهاتون رو مو به مو خوندم من بیشتر با نفس عمل موافقم ما ابتدا باید سنجش پزشکی رو مجاب کنیم که اشکالات سوالها بیش از این 3تا بوده اگر موفق شدیم بعد به صورت حضوری مثلا najma رو به عنوان نماینده با داشتن منابع و رفرنسها میفرستیم همراه یک استاد ژنتیک که برن با طراح سوال بحث کنن ... اگه ابتدا به ساکن بخوایم راجع به این که اشتباه کردین نامه بدیم جبهه میگیرن مارو وتو میکنن میریم پی کارش!!! و به دلیل طرز طرح سوال اینکه سوالی رو بخوایم 2 گزینه ای کنیم از اساس اشتباهه چون به قول اونی که میگفت شاید کسی از ترس نمره منفی سوال رو بی خیال شده!!! هرچند در یک مورد گزینه من درست شده!! دلیل بر اجهاف در حق کلیت گروه ژن نمیشه!! و ما باید به این عمر دقت کنیم.....
midunam khoda yavaretun bashe ya Ali,rasti in reshte haye shoma ham chon dar sathe molkool va sellul hast vaghean sakhte chon har texti hata ba texte dige mitune fargh kone:riz277:باور بکن این به خاطر همه ی بچه هاست . نه فقط بچه های امسال نه فقط بچه های سال دیگه اصلا به خاطر تغییر در نظام آموزشی . خداوند فرموده :
حق را بگید حتی اگر یکنفر باشید .
midunam khoda yavaretun bashe ya Ali,rasti in reshte haye shoma ham chon dar sathe molkool va sellul hast vaghean sakhte chon har texti hata ba texte dige mitune fargh kone:riz277: