navid_gadim
New member
با حرفتون موافقم . حذفش کردم .
به به !!!!!
با حرفتون موافقم . حذفش کردم .
نجما جون من قبول دارم ولی این سوالو 1بار تغییر دادن و 2تا گزینه رو درس اعلام کردن من این سوالوجواب ندادم و برام نه سودی داره نه ضرر ولی این باعث میشه که به اعتراض رسیدگی نکنن.بهتره این سوالو نادیده بگیریم.قرار شده منافع جمع در نظر گرفته بشه . اگر سوال 88 حذف بشه به من هم لطمه میخوره . باز هم با انصاف خودتون تصمیم بگیرید چون به واقع گزینه ی ب هم درسته .
برای زبان بالاخره تصمیم چی شد ؟
اگه هیچ حرفی نزنیم پررونمیشن ؟!
دیگه پررو تر از این نجما جون:shocked:ولی به نظرم بگیم بهتره.اما باز تصمیم با جمعه.برای زبان بالاخره تصمیم چی شد ؟
اگه هیچ حرفی نزنیم پررونمیشن ؟!
تازه مطمئن باشيد خودشون اينو فهميدن سطح سوالاي زبان بالابوده سال ديگه هم استانداردش ميكنن مطمئن باشين پس اعتراض الان ما به زبان به هيچ دردي نمي خوره نه برا امسال نه برا سال ديگه
به نظرمن سوال88 رو حذف کنین و به زبان اعتراض نکنین چون رسیدگی نمیکنن.درمورد سوال 88 من ندیدم کسی که گزینه 2 رو زده شخصا بیاد از حقش دفاع کنه و حرفشو بزنه پس نجما جون مدیون نمیشیم تا همینجام مگه چندتا از بچه های ژنتیک اومدن حرف بزنن.فقط 5یا 6نفر از اونهمه شرکت کننده.من میگم سوال 88 رو حذف کنیم بهتره.ما به بچه ها مدیون نمیشیم مطمئن باش تا اینجاشم بی اجر و مزد همتون زحمت کشیدید
نجما جان پس شما میگین که تو سوال48 گزینه های 2و4 هردو درستن؟