اتحاد و گرفتن حق ضایع شده

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

najma

New member
من خودم هم سوال 94 و هم 88 رو درست پاسخ دادم .
در رابطه با سوال 94 خیلی از بچه ایراد داشتن و من به اشتباه افتادم ولی حق با شما بود .
اما در رابطه با سوال 88 واقعیت اینه که اگر کسی گزینه ب رو انتخاب کرده باشه اشتباه نکرده چرا که با توجه به مسیر ras-mapk قطعا ابتدا grb2 و سپس به واسطه ی اون ras فعال میشه . نباید حق بچه هایی که این گزینه رو انتخاب کردن ضایع بشه .

najma

New member
قرار شده منافع جمع در نظر گرفته بشه . اگر سوال 88 حذف بشه به من هم لطمه میخوره . باز هم با انصاف خودتون تصمیم بگیرید چون به واقع گزینه ی ب هم درسته .

najma

New member
برای زبان بالاخره تصمیم چی شد ؟
اگه هیچ حرفی نزنیم پررونمیشن ؟!

fateme67

New member
بچه ها من فک میکنم بیخیال سوالای 94 و 88 بشین و بقیه رو بفرستین سوال 88 رو 1بار ثغییر دادن و عمرا دیگه جواب بدن.بهتره به فکر این با شیم که اعتراض به جایی برسه.سوالای 94و 88 رو حذ ف کنین.

fateme67

New member
قرار شده منافع جمع در نظر گرفته بشه . اگر سوال 88 حذف بشه به من هم لطمه میخوره . باز هم با انصاف خودتون تصمیم بگیرید چون به واقع گزینه ی ب هم درسته .
نجما جون من قبول دارم ولی این سوالو 1بار تغییر دادن و 2تا گزینه رو درس اعلام کردن من این سوالوجواب ندادم و برام نه سودی داره نه ضرر ولی این باعث میشه که به اعتراض رسیدگی نکنن.بهتره این سوالو نادیده بگیریم.

Leila.genetic

New member
بچه ها در مورد زبان انقد بحث نکنین. من اصلا نمیخام روی سوال خاصی از زبان اعتراض کنم. من کلا به طرز سوالا اعتراض دارم. شماها که میگید با اعتراض به دو تا سوال زبان هیچی عوض نمیشه، به این توجه کنین که سوالا انقد سخت بود ما ۵۰٪ سوالای زبان رو سفید گذاشتیم. به نظرتون این جای اعتراض نداره؟؟؟ حتما که نباید به جوابای غلط اعتراض کرد!! قرار بود سطح سوالای زبان آپر اینترمدیت باشه ولی این سوالا به نظر من از آپر ادونس هم بالاتر بود!!!

shayeste12

New member
نجما جان ما نيت مون اين نيست كه روشون روكم كنيم مامي خوايم حقمون رو بگيريم
البت اگه بدن:smiliess (12):

najma

New member
jo نظر تو چیه ؟ حذفش کنیم ؟
من میترسم به بچه ها مدیون شیم . وگرنه دوست ندارم سوالی که درست زدم بپره !

jo-boy

New member
من توی بحث تخصصی شما نمیتونم نظر بدم.فقط کاری کنید که نتونن از سوالامون ایراد بگیرن

shayeste12

New member
تازه مطمئن باشيد خودشون اينو فهميدن سطح سوالاي زبان بالابوده سال ديگه هم استانداردش ميكنن مطمئن باشين پس اعتراض الان ما به زبان به هيچ دردي نمي خوره نه برا امسال نه برا سال ديگه

jo-boy

New member
ما به بچه ها مدیون نمیشیم مطمئن باش تا اینجاشم بی اجر و مزد همتون زحمت کشیدید

jo-boy

New member
تازه مطمئن باشيد خودشون اينو فهميدن سطح سوالاي زبان بالابوده سال ديگه هم استانداردش ميكنن مطمئن باشين پس اعتراض الان ما به زبان به هيچ دردي نمي خوره نه برا امسال نه برا سال ديگه

کاملا موافقم

najma

New member
من با لیلا راجع به زبان موافقم . ولی به شرطی که استدلال خوبی بشه آورد برای غیر استاندارد دبودن سوالا . من به شخصه نمیدونم چی باید بهشون بگیم ........

fateme67

New member
ما به بچه ها مدیون نمیشیم مطمئن باش تا اینجاشم بی اجر و مزد همتون زحمت کشیدید
به نظرمن سوال88 رو حذف کنین و به زبان اعتراض نکنین چون رسیدگی نمیکنن.درمورد سوال 88 من ندیدم کسی که گزینه 2 رو زده شخصا بیاد از حقش دفاع کنه و حرفشو بزنه پس نجما جون مدیون نمیشیم تا همینجام مگه چندتا از بچه های ژنتیک اومدن حرف بزنن.فقط 5یا 6نفر از اونهمه شرکت کننده.من میگم سوال 88 رو حذف کنیم بهتره.

Leila.genetic

New member
ما یه بار رو تک تک سوالا اعتراض گذاشتیم و با ذکر دلیل و رفرنس بهشون حالی کردیم ولی نتیجه نداده به نظر من اینکه دوباره این کارو بکنیم بی نتیجه هست. اولا که میگن سلسله مراتب رو طی کنید و به نامه بها نمیدن ثانیا شما دارید شکایت خدا رو میبرید پیش پیغمبر. اینا همشون از یه قماشن!!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا