کسی در مورد آینده شغلی پ مولکولی اطلاع داره؟
سلام به همگی
من ارشد حشره شناسی پزشکی هستم. نمی دونم برای دکتری حشره شناسی شرکت کنم یا پزشکی مولکولی . اسمش که قشنگه نمی دونم آیندش چطوریه؟ البته تا حالا نشده رشته ای داشته باشیم که آینده ای نداشته باشه اما واقعا نمی دونم چکار کنم؟ میشه منو راهنمایی کنینی. مرسی بچه ها
سلام دوستان
استاد من آقای د ک ت ر ا س م ا ع ی ل ی که خودتون بهتر از من میشناسیدشون همینطور که میدونید ایشون هیئت علمی وزارت بهداشت هستن و در مراکز پژوهشی وزارت بهداشت فعالیت میکنن حدود 1 ماه پیش به بنده اعلام کردن قراره از امسال نظام به پزشکی مولکولی هم داده بشه یعنی دیگه قطعی شده!
در مورد رشته پزشکی مولکولی هم بهتره حرف این و اون رو زیاد اهمیت ندید متاسفانه توی جامعه ما هر کسی یه حرفی میزنه بدون اینکه اطلاعاتی داشته باشه بهتره با دانشجوهایی که این رشته رو خواندن صحبت کنید اونا بهتر از هر کسی میتونن راهنماییتون کنن یکی از دوستان من پزشکی مولکولی میخوانه و بسیار راضیه و الان در یک مرکز تحقیقانی فعالیت میکنه این حرفم که هر کسی که توی رشته ارشدش قبول نمیشه میره این رشته هم همش باز از اون حرفاست! رتبه 1 و 8 سه سال پیش الان دارن پزشکی مولکولی میخوانن دیگه فکر نمیکنن رتبه های تک رقمی کنکور از اون افرادی باشن که چون در دکتری رشته خودشون قبول نشدن رفتن یه رشته دیگه!
البته در اینکه قبولی در این رشته در مقطع دکتری نسبت به رشته های دیگه راحتتره هم شکی نیست ولی خواهشا همینطوری یه رشته رو زیر سوال نبرید
یکی از دانشکده های خارجی که در مقطع phd در این رشته فارغ التحصیل بیرون میده:
Graduate Program in Molecular Medicine: GPILS: University of Maryland
بله این گرجود پروگرم دانشگاه مری لند است، ولی باید عرض کرد "ميان ماه من تا ماه گردون ، تفاوت از زمين تا آسمان است!"
این برنامه برای MD ها DDS ها است. لطفا در how to apply ببینید.
رسالت این رشته در کشور ما، یک موازی کاری به تمام معنا است!