am-ml
New member
همه شما در ایران واژه آکبند را حتما شنیده اید. آیا هیچوقت فکر کردید که این از کجا آمده و به چه معنی میباشد؟
آيا میدانستید واژه آکبند نه واژه ای لاتين است و نه پارسی؟ آيا میدانيد اين واژه از طرف چه کسانی و چطور وارد زبان پارسی شده؟
اگه دوست دارين بدونين من به شما مي گم
قديما که بندر آبادان بهترين بندر ايران بود و تمام کشتیهای تجاری (بخوانید انگلیسی) اونجا
بارشون رو تخليه میکردند یا بار میزدند روی برخی از اجناس که خیلی مرغوب بودند یک نوار کشیده شده بود ونوشته
شده بود
UK BAND
(United Kingdom Band)
به معنی بسته بندی شده انگليس ولی آبادانی های عزيز اونرو آکبند می خوندند و
همين طوری شد که اين تلفظ اشتباه در تمام ايران منتشر شد و همه به جنسی
که بسته بندی شده و ظاهرا نو میباشد می گن آکبند. به همين راحتی.
این رو هم اضافه کنم زیباترین لهجه انگلیسی رو از پیرمرد آبادانی شنیدم که روبروی موزه جنگ خرمشهر برامون از خاطرات اون موقع گفت: سواد نداشت و از اینکه ما با لیسانس نمی تونستیم باهاش انگلیسی صحبت کنیم ناراحت شد.....
آيا میدانستید واژه آکبند نه واژه ای لاتين است و نه پارسی؟ آيا میدانيد اين واژه از طرف چه کسانی و چطور وارد زبان پارسی شده؟
اگه دوست دارين بدونين من به شما مي گم
قديما که بندر آبادان بهترين بندر ايران بود و تمام کشتیهای تجاری (بخوانید انگلیسی) اونجا
بارشون رو تخليه میکردند یا بار میزدند روی برخی از اجناس که خیلی مرغوب بودند یک نوار کشیده شده بود ونوشته
شده بود
UK BAND
(United Kingdom Band)
به معنی بسته بندی شده انگليس ولی آبادانی های عزيز اونرو آکبند می خوندند و
همين طوری شد که اين تلفظ اشتباه در تمام ايران منتشر شد و همه به جنسی
که بسته بندی شده و ظاهرا نو میباشد می گن آکبند. به همين راحتی.
این رو هم اضافه کنم زیباترین لهجه انگلیسی رو از پیرمرد آبادانی شنیدم که روبروی موزه جنگ خرمشهر برامون از خاطرات اون موقع گفت: سواد نداشت و از اینکه ما با لیسانس نمی تونستیم باهاش انگلیسی صحبت کنیم ناراحت شد.....
آخرین ویرایش: