Soroush Star
New member
منابع شنیداری و درک مظلب چی هست؟
من پایه لغتم قوی هست باید گرامر و شنیداری کار کنم
شنیداری و درک مطلب بطور کامل در کتاب لزگی گفته شده
لزگی برای MHLE و msrt
منابع شنیداری و درک مظلب چی هست؟
من پایه لغتم قوی هست باید گرامر و شنیداری کار کنم
کتابای انچنان خاصی نیست از هر چی داری بخون دختر خوب !دوستان من هنوز نتونستم کتابارو تهیه کنم:j58r36j3gcr4suxymup:smiliess (5):
خواهش میکنم! How cute ur first posts r here :-Dمرسی،تونستم بازش کنم،عالی بود ممنون
http://forum.oloompezeshki.com/thread14800.html
از لینکهایی ک توی این تاپیک هست میرید به سایت phdpars ک اونجا نمونه لیسنینگ و درک مطلب و ... هست:smilies-azardl (113
سلام
منم میخوام برای دوره ی 30 آماده بشم
کتاب تافل دکتری خیر آبادی و تافل کیت رو دارم میخونم ( فایل شنیداری کتاب کیت رو خیلی تعریف میکنن که ازش تکراری میاد, میگن اصلا گزینه هاش رو حفظ کنین )
لغات 504 و لغات ضروری تافل رو هم دارم مرور می کنم
بنظرتون خوبه؟
واقعا برای کتاب دیگه وقت ندارم![]()
برای ریدینگ هم امروز چند نمونه آزمون ارشد وزارت بهداشت دانلود کردم تا رو ریدینگ پزشکی کار کنم و مهارتم رو بالا ببرم
سلام ، بله همین قسمتها و منابع خوبه - موفق باشید
من درس 4 تافلم
فعلا فقط لغت ، چون دارم مقاله میخونم واسه پروپوزال نوشتن
البته عصرها ک گرسنگی ام فیلم میبینم:smiliess (10):
آزمون msrt:
30 تست شنیداری
30 تست گرامر
40 تست درک مطلب (لغت در قالب درک مطلب هست) - 4 متن و هر متن 10 تست که یجورایی عمومیه
آزمون MHLE:
30 تست شنیداری
20 تست گرامر
20 تست لغت
30 تست درک مطلب (1-2 متن مربوط به رشته های پزشکی) - 2تا متن 7 تستی و 2تا متن 8 تستی
تست های شنیداری چ مدلیه? اینجوری ک دو نفر ی مکالمه کوتاه دارن بعد ی سوال پرسیده میشه .... یعنی 30 تا سواله یا نمره هر سوال بیشتر از یکه... یکم توضیح میدین
با تشکر
سلام
درک مطلبش چطوره؟
منظورم اینه متون عمومی هس یا همشون مربوط به پزشکی و زیسته؟
درک مطلبهای تافل کیت که مشابهش توو کتاب تافل دکتری خیر آبادی اومده همه عمومیه و تخصصی نیست
توو آزمون MSRT نمونه هایی از درک مطلب کتاب کیت عینا با سوالاتش تکرار شده اما از MHLE خبر ندارم
اگه درک مطلب های mhle منحصرا تخصصی هست من زیاد رو متون عمومی تمرکز نکنم
سلام
در مورد msrt:تعداد 4 متن 10تایی بوده (1متن راجبه تحقیقات مولکولی دانشمندان بود و 3 متن کاملاً عمومی : آزمون آخری که 8 خرداد بود ، ضمن اینکه آزمون msrt روز 8 خرداد بخش شنیداریش سراسری اشتباه پخش شد و 1 ساعت بیشتر طول کشید - بی نظمی بود)
در مورد MHLE: آزمون 7 خرداد (آخری)، یک متن (جزایر آتشفشانی) - یک متن (مقایسه زبانهای جهان) - یک متن (باکتری های موجود در دهان و مصرف نوع ماده غذایی برای بهداشت دهان و دندان) - یک متن (ویروس هپاتیت)
میشه گفت حداقل 2 متن محدوده پزشکی میاد
ممنون بابت توضیحاتتون
خیلی خوب بود
من خیلی نگران زمان امتحان هستم. همش حس میکنم وقت کم میارم و نمیرسم ریدینگ ها رو کامل بخونم
به جز بخش شنیداری 70 دقیقه وقت داریم؟من شنیدم کلا 85 دقیقه هس
مدیریت زمان تو این آزمون خیلی مهمه