سلام
منم هستم
و برای آزمون 29 مرداد (دوره 30) آماده میشم - برای دوره 29 (1 مرداد) هم شرکت میکنم ولی اون آمادگی 100% رو ندارم (چون تغییر گرایش و دفاع پروپوزالم اون زمان لازم رو ازم گرفته)
برای آزمون 7 خرداد (دوره 28)شرکت کردم نمرم 37 شد (برای اون حدود 40 روز خوندم راضی بودم چون فقط لغت خوندم و یک هفته آخر گرامر و درک مطلب خوندم - شنیداری تمرین نداشتم) - قبل از اون یکبار توی MHLE شرکت کرده بودم (بهمن ماه) که 28 شده بودم (هیچ آمادگی نداشتم یعنی صفر)
آزمون 7 خرداد (6 شنیداری - 18 گرامر و لغت - 13 درک مطلب داشتم : 37 نمره)
و میدونم چجوری باید این امتحان رو خوند
از لغت:
کتاب 504 (فقط 12 لغت اصلی هر درس بدون مترادف ها + 125 لغت پایانی کتاب 504)
کتاب تافل (لغت های اصلی هر درس همراه با مترادف ها) - کتاب تافل جدید به رنگ سبز-سفید هست نه قدیمی قرمز-سفید
تافل سبز برای (رضا دانشوری)سال 93 - فرقی که این کتاب با کتاب قرمز-سفید داره اینه که کتاب قرمز-سفید در هر درس (از 30 درس) تعداد 15 لغت داره که با مترادف هاش 30 لغت میشه
ولی کتاب سبز-سفید که اونم 30 درس داره (از درس 1-20 تعداد 17 لغت و از درس 21-30 تعداد 16 لغت داره) یعنی 50 لغت اصلی بیشتر از کتاب قرمز-سفید داره و در کل 100 لغت (با مترادف) بیشتر ازش داره
کتاب قبلی در مجموع 450 لغت اصلی و کتاب سبز-سفید در مجموع 500 لغت اصلی
تستهای لغت میشه از کتاب دکتر خی.رآبادی استفاده کرد، این کتاب 2 جلدی هست (ربطی به هم ندارن)
یک جلدش در ادامه پیام میدم
و جلد دیگه اون (کتاب مشکی با کادر زرد) وسط کادر نوشته تافل دکتری ، تستهای گرامر و تستهای لغت از این کتاب کار بشه خوبه
ولی گرامر کتاب کادر زرد کمتر ار کتاب کادر قرمز هست (من فقط کادر قرمز رو دارم) - البته تستهای گرامر و لغت هم داره
به نظر تهیه یکی از این 2 کتاب کافیه و ترجیحاً کادر قرمز چون گرامرش کاملتره
کتاب کادر زرد (تافل دکتری) بخش شنیداری هم داره که کادر قرمز نداره ----- کتاب لز.گی بخش شنیداریش بهتره (خیلی) - در ادامه پیام دادم.
گرامر:
اون سختیهای که تصور میشه رو نداره (برعکس msrt چون msrt تعداد 30 تست گرامر داره)
برای گرامر کتاب دکتر خی.رآبادی (مشکی رنگ با کادر قرمز رنگ)مناسب هست ، من برای آزمون 7 خرداد صرفاً رسیدم بخونمش و تست هاشو کار نکردم
کتاب لز.گی برای آزمونهای MHLE و msrt هم مناسبه ، از گرامر لز.گی (2 مهارت اول مقدماتی هست و توی کتاب خی.ر آبادی نیومده ، در مورد اسامی قابل شمارش و غیرقابل شمارشه)
پیام بعدی عکس این 2 کتاب و کتاب تافل رو میذارم
شنیداری:
کتاب لز.گی (همون بالایی) به نظر کامله چون سبکش مطابق آزمون MHLE هست، 21 مهارت داره . برای شنیداری DVD داره (هست).
درک مطلب:
همین کتاب لز.گی که 11 مهارت داره انواع درک مطلب و نحوه سوالات گفته شده
کتاب لز.گی تنها ایرادی که میشه ازش گرفت بخش گرامرش هست که حجیمه و در حد تافل و آیلتس گفته شده
هم کتاب خی.ر آبادی و هم کتاب لز.گی نمونه سوالات MHLE دارن ، انتهای کتاب لز.گی یه بخشی داره که لغتهای پر بسامد آزمونهای MHLE و msrt آورده شده (برای جمع بندی مناسبه)
کتاب دایجست که دوستان گفتن رو ندیدم (هنوز) و حتماً باید جالب باشه