واقعاااا ک :13: چرا همه چی تا ما ازش رد میشیم خوب میشه؟ سال های قبل از ما علوم آزمایشگاهی از کاردانی به دکترا بوده..بعدش ما جون بسر شدیم از کاردانی به کارشناسی بعد ارشد بعد دکترا...
بعد از ما کاردانی علوم رو برداشتن و حالا هم کلا یه راست میخوان برن دکترا !!!! خوبه ها..اما حالا چه فرقی میخواد بین ما که 5 تا کنکورو پشت سر گذاشتیم تا به اینجا برسیم ، با کسی که یهو از همون دبیرستان میاد میرسه به اینجا؟
حالا آرام اینا به کنارررررررررررررررر

50):
ما بعد اینهمه کنکور دادن خودمون انتخاب میکردیم که چه رشته ای علاقه داریم.. بازار کار چطوره ... چمیدونم بعضیامون تغییر گرایش یا رشته دادیم.... بعد اون دبیرستانی چه میفهمه که یه دفعه بایه کنکور مسخره ( چون میدونم قراره مسخره باشه از این به بعد!!) از سال 4 دبیرستان میاد دانشگاه بعد جو گیرم میشه و انتظار داره بهش بگن آقا یا خانم دکتر متخصص!!! حالتون خوبه؟!!
بعد همین الان رسما من اعلام میکنم... جسارت نباشه .. همه گیر نیس ولی من دیدم بعضی بچه های گروه علوم پزشکی.. منظورم پزشکی دندون و داروسازه.. دامپزشکا ک کلا من ندیدم! ولیکن ترم یک هوا برشون میداره و به هم میگن خانوم دکتر...! آقای دکتر..! میذارن ... والااااااااااااااااااااااااااا

50): حالا بجز اون مسئله که انتخاب رشته و علاقه و گرایش یه فرد تو مرور زمان و آشنایی با رشته مشخص میشه ولی جو ناجوری هم درست میشه !
آآآآآقاااااااااااایون خانوماااااااااااااااااااااااا یه کنکور نباید سرنوشت آدمو تعیین کنه!!!

7977cujr38iyymsu8:
به نظرم منصفانه نیست!!! موافقید عایا؟؟؟
چه بحث روان گردانیه هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا