آزمون ورودی دوره دکتری تخصصی ( Ph.D ) سال تحصیلی 93-94

TUMS

Well-known member

به نتایج که نزدیک میشیم عجب خواب هایی میبینیم خخخخ:25r30wi:

saharii

New member
خون آشامی جلف :)))ترکیب بدیعی بود خانم سحر. اینطور پیش بریم می رسیم به غزل پست مدرن :thumbsupsmileyanim:

مثل ترکیب دیوانه گی و برازنده گی

این خودش طنز موقعیتیه اگه اصطلاحشو درست گفته باشم

ولی از همه این حرفا گذشته دلم به حال خودمون میسوزه که همه سرگرمیمون این شده که واسه کاهش استرس نتیجه بیایم اینجا خودمونو سبک کنیم...:13:

آخرین ویرایش:

aaram

New member
ولی از همه این حرفا گذشته دلم به حال خودمون میسوزه که همه سرگرمیمون این شده که واسه کاهش استرس نتیجه بیایم اینجا خودمونو سبک کنیم...:13:

به قول خواهرم بهم میگه اگر بدونی الان چه فعل و انفعالات بدی در بدنت داره اتفاق میوفته بخاطر استرس..ههههه

armesh

New member
اون سالی که ماها ارشد دادیم مثلا من و ایمونو سال 91 نتایج عقب افتاد به خاطراجلاس سران...
یادمه اون موقع یه ختم صلوات گذاشتیم
یادش بخیر اکثر بچه ها قبول شدن
میگم بیاین از امروز تا روز نتایج یه ختم صلوات دسته جمعی بذاریم به نیت قبولی هممون
خودم اولیش امروز 100 تا صلوات
هر کی هر چند تا دوست داشت بفرسته اعلام کنه

aaram

New member
نمیشه یکی اینجا واسه منم خواب ببینه:sadsmiley:
من که همش خوابای پریشون می بینم:sadsmiley:
به نظر من اینکه ادم تو خوابم ببینه قبول شده خیلی حس خوبیه حداقل شیرینیشو تو خواب حس می کنه :sadsmiley:

انشالله واقعیشو قبول میشی عزیزم.

وای حس منکه خیلی بد بود.فقط داشتم جیغ میزدم :riz303:

samanpasha

New member
هوراااااااااااااااااااااااااااا من قبوووووووووووووووووول شددددددددددمممممممممم
هوووووووووررررااااااااااا:)

ندای بچه ها بعد از 10 روز دیگه :)))
ایشالااااااا :)

saharii

New member
اون سالی که ماها ارشد دادیم مثلا من و ایمونو سال 91 نتایج عقب افتاد به خاطراجلاس سران...
میگم بیاین از امروز تا روز نتایج یه ختم صلوات دسته جمعی بذاریم به نیت قبولی هممون

پیشنهادت عالیه
من هستم
روزی 100 صلوات به نیت قبولی همه

mehsad

New member

aaram

New member

:heart::riz304::riz304::riz304:

negar62

New member
وای بچه ها منم دچاراین بحران روحی شدم! ظاهرم آرومه اما یهو تاکی کاردی و ... تازه شنبه هم جراحی دندون عقلمه!!! :wacsmiley:
نمیدونم با این وضع اصن به اعلام نتایج میرسم یانه!!!:33:
خب زمانشو بگن دیگههه!! مردیم بخدااااا:New (6):

aaram

New member
بر و بچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچ
این خبر رو خوندید؟:5:
یعنی اعصابم خط خطیه شدیداااااااااااااااااااااااااااااااااا :13:
واقعا نمیدونم چی باید گفت به این سیاستگذاران با فکر این مرز و بوم!:smiliess (13):
تصویب پذیرش دکتری تخصصی پیوسته از دیپلم در پزشکی برای نخستین بار | PhD

واقعاااا ک :13: چرا همه چی تا ما ازش رد میشیم خوب میشه؟ سال های قبل از ما علوم آزمایشگاهی از کاردانی به دکترا بوده..بعدش ما جون بسر شدیم از کاردانی به کارشناسی بعد ارشد بعد دکترا...
بعد از ما کاردانی علوم رو برداشتن و حالا هم کلا یه راست میخوان برن دکترا !!!! خوبه ها..اما حالا چه فرقی میخواد بین ما که 5 تا کنکورو پشت سر گذاشتیم تا به اینجا برسیم ، با کسی که یهو از همون دبیرستان میاد میرسه به اینجا؟

saharii

New member
وای بچه ها منم دچاراین بحران روحی شدم! ظاهرم آرومه اما یهو تاکی کاردی و ... تازه شنبه هم جراحی دندون عقلمه!!! :wacsmiley:
نمیدونم با این وضع اصن به اعلام نتایج میرسم یانه!!!:33:
خب زمانشو بگن دیگههه!! مردیم بخدااااا:New (6):

فکر نکنم زنده بمونی
من یکی حلالت کردم
دختر خوبی بودی حیفففف
:ad54ad:

mehsad

New member
واقعاااا ک :13: چرا همه چی تا ما ازش رد میشیم خوب میشه؟ سال های قبل از ما علوم آزمایشگاهی از کاردانی به دکترا بوده..بعدش ما جون بسر شدیم از کاردانی به کارشناسی بعد ارشد بعد دکترا...
بعد از ما کاردانی علوم رو برداشتن و حالا هم کلا یه راست میخوان برن دکترا !!!! خوبه ها..اما حالا چه فرقی میخواد بین ما که 5 تا کنکورو پشت سر گذاشتیم تا به اینجا برسیم ، با کسی که یهو از همون دبیرستان میاد میرسه به اینجا؟

حالا آرام اینا به کنارررررررررررررررر:(50):
ما بعد اینهمه کنکور دادن خودمون انتخاب میکردیم که چه رشته ای علاقه داریم.. بازار کار چطوره ... چمیدونم بعضیامون تغییر گرایش یا رشته دادیم.... بعد اون دبیرستانی چه میفهمه که یه دفعه بایه کنکور مسخره ( چون میدونم قراره مسخره باشه از این به بعد!!) از سال 4 دبیرستان میاد دانشگاه بعد جو گیرم میشه و انتظار داره بهش بگن آقا یا خانم دکتر متخصص!!! حالتون خوبه؟!!
بعد همین الان رسما من اعلام میکنم... جسارت نباشه .. همه گیر نیس ولی من دیدم بعضی بچه های گروه علوم پزشکی.. منظورم پزشکی دندون و داروسازه.. دامپزشکا ک کلا من ندیدم! ولیکن ترم یک هوا برشون میداره و به هم میگن خانوم دکتر...! آقای دکتر..! میذارن ... والااااااااااااااااااااااااااا:(50): حالا بجز اون مسئله که انتخاب رشته و علاقه و گرایش یه فرد تو مرور زمان و آشنایی با رشته مشخص میشه ولی جو ناجوری هم درست میشه !
آآآآآقاااااااااااایون خانوماااااااااااااااااااااااا یه کنکور نباید سرنوشت آدمو تعیین کنه!!!:p7977cujr38iyymsu8:
به نظرم منصفانه نیست!!! موافقید عایا؟؟؟
چه بحث روان گردانیه هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

mehsad

New member
منم دوس دارم همه با هم هورا بکشیم............... اونقدر که صدامون تا یه هفته بگیره!:thanks::(40):
هوراااااااااااااااااااااااااااا من قبوووووووووووووووووول شددددددددددمممممممممم
هوووووووووررررااااااااااا:)

ندای بچه ها بعد از 10 روز دیگه :)))
ایشالااااااا :)

negar62

New member
فکر نکنم زنده بمونی
من یکی حلالت کردم
دختر خوبی بودی حیفففف
:ad54ad:

بابا آخر روحیه ای والا!! :25r30wi:
درباره این خبرم بچه ها به نظرم ناف مارو با کنکور بریدن. ایناهم هرروز یه قانونی تصویب میکنن. دیگه با اینهمه اعتراض و مخالفت هرروز داره وضع تحصیلات تکمیلی بدتر میشه. چون الگوی ثابتی ندارن. به هر شکلی که میشه قراره سطح تحصیلات جامعه بره بالا!! کمیت عاری از کیفیت!! پس فقط به فکر پیشرفت خودمون باید باشیم و بیخیال این قیل و قال....:idea_majidonline:

آخرین ویرایش:

varia

Well-known member
انشالله هر کجا ک صلاحتونه قبول میشین..

منم دیشب خواب اون لحظه ای ک کدرهگیری رو میزنیم دیدم (وااای ) :j58r36j3gcr4suxymup دیدم نوشته قبول تهران. اما ..... نام و نام خانوداگیش مال من بود اما نام پدر و شماره شناسانامه مال من نبود :-( منم جیغ و گریه ک چرا اشتباهی شده برای من..این دیگه کیه هم اسم من...پس چرا من نیستم :-((
ههه چه خواب مسخره ای بود واقعا... حالا میترسم کد رهگیری بزنم بگه همچین داوطلبی موجود نیست!!!!!

آرامی خوبه شما تو خواب دیدی! من تو خوابم دانشگاه تهرانو نمیبینم!:sad:

saharii

New member
طرح ختم صلوات که از طرف دوستمون پیشنهاد شد رو هستین بسم الله

بالا