آزمون ورودی دوره دکتری تخصصی ( Ph.D ) سال تحصیلی 93-94

کارولین

New member
دوستان منم 2 تا isi دارم که اسمم اول نیست ولی بعد استادهامم. دو تا علمی پژوهشی(که نویسنده مسئولم) یه سخنرانی، 4-5 تا کنگره کشوری و دو تا کنگره بین المللی. مقاله پایان نامم هم فعلا اکسپت نشده،

بنظرتون چطوره؟؟

اونایی که کارمند دانشگاهن و یا مسئول از دانشکده ها cv شون خیلیه هر استادی که طرح داشته اسم اونارم بعنوان همکار رد کرده.

بنظر من خوبه باور کنین خیلیا مقاله معمولیشم ندارن چه برسه ای اس ای
در ضمن از یه دانشجو توقع بیش از این هم ندارن مگه تو مدت 2 سال چند تا میشه کار علمی درست و حسابی انجام داد و چاپش کرد؟؟؟ پس استرس بخودتون وارد نکنین عزیزانم

کارولین

New member
با فونت درشت نوشتم که یادتون نره
یکی اون بالا هست ما هممون تلاشمونو کردیم کم نذاشتیم نا امید نشدیم پس بازم توکل بخدا صبور باشین ایشاله هر کس که تلاش کرده و زحمت کشیده به حقش میرسه این قانون طبیعته کاریم به باند بازی و ... نداره .(هرچند استثنا همه جا هست اره منم میشناسم کسی رو که چون تو مصاحبه از دانشگاه و استادش تعریف نکرده و استاد باهاش لج بوده ردش کردن )

silk

New member
خیلیییی خوبه بابا دست پر میرید مصاحبه.واقعا خیلی ها مقاله فارسی هم ندارن
دوستان منم 2 تا isi دارم که اسمم اول نیست ولی بعد استادهامم. دو تا علمی پژوهشی(که نویسنده مسئولم) یه سخنرانی، 4-5 تا کنگره کشوری و دو تا کنگره بین المللی. مقاله پایان نامم هم فعلا اکسپت نشده،

بنظرتون چطوره؟؟

اونایی که کارمند دانشگاهن و یا مسئول از دانشکده ها cv شون خیلیه هر استادی که طرح داشته اسم اونارم بعنوان همکار رد کرده.

silk

New member
بله توکل مون به خدا هست...انشالله همه مون بیاییم اینجا با خبرهای خووووب
رز ابی عزیز سی وی خوبی داری ایشاله که قبول بشی عزیزم. با نظر silk موافقم اما این جوری اگه بخواییم فکر کنیم پس چرا امتحان دادیم؟ اینجا دیگه باید به خدا توکل کرد ایشاله کسانی که لایق هستن وارد دوره دکتری بشن.ماهم بین اونا

rozeabi

New member
گلچین عزیز پارسال 29 نفر میخواستن اما امسال را نمی دونم

گلچین جان پارسال 74 درصد برای ژنتیک میانگین خوبی محسوب نمی شد. چند نفر بالای هشتاد بودن و فکر کنم میانگین 74 پارسال رتبه ش حدود 20 می شد که برای ژنتیک اونقدر هم زیاد نیست. من هم وزارت علومی هستم و این رو موافقم که وزارت علومی ها رو تحویل نمی گیرن. حتی دانشجوهای ژنتیک پزشکی هم احساس می کنن ژنتیک مولکولی ها نباید وارد پزشکی بشن. در حالی که خود من واقعا هیچ اختلافی از نظر علمی و کار عملی بین مولکولی ها و پزشکی ها ندیدم. دو سه تا از پزشکی ها تو کارشناسی همکلاسی های خود من بودن و رتبه شون تو کنکور سراسری و معدلشون تو دوره ی کارشناسی از من پایین تر بود. حالا این همه ادعا چرا دارند رو ندانم. با همه ی اینها پارسال یه نفر از علومی ها که سی وی خوبی داشت ژنتیک پزشکی قبول شد و علت خوش بینی من هم همینه. :tonguesmiley:

آخرین ویرایش:

rozeabi

New member
بنظر من خوبه باور کنین خیلیا مقاله معمولیشم ندارن چه برسه ای اس ای
در ضمن از یه دانشجو توقع بیش از این هم ندارن مگه تو مدت 2 سال چند تا میشه کار علمی درست و حسابی انجام داد و چاپش کرد؟؟؟ پس استرس بخودتون وارد نکنین عزیزانم

البته به پشتوانه ی ژورنالهای پولی تقریبا اکثر بچه ها یه مقاله ی آی اس آی دارن :دی

biotechnologist

New member

بنظرتون چطوره؟؟

یا خدا!! من ترم 3 هستم هنوز هیچی ندارم!!:1dco2x0p1lilzhfpg1t حالا چیکار کنم؟:21: بیوتکی ها هم انقدر CV تاپ داشته باشن که دیگه من باید برم غاز بچرونم. شما تازه فارغ التحصیل شدید آیا؟:wacsmiley:

aaram

New member
با فونت درشت نوشتم که یادتون نره
یکی اون بالا هست ما هممون تلاشمونو کردیم کم نذاشتیم نا امید نشدیم پس بازم توکل بخدا صبور باشین ایشاله هر کس که تلاش کرده و زحمت کشیده به حقش میرسه این قانون طبیعته کاریم به باند بازی و ... نداره .(هرچند استثنا همه جا هست اره منم میشناسم کسی رو که چون تو مصاحبه از دانشگاه و استادش تعریف نکرده و استاد باهاش لج بوده ردش کردن )

انشااله ....

مگه باید تعریف کنیم ازشون توی مصاحبه؟:21:

varia

Well-known member
یا خدا!! من ترم 3 هستم هنوز هیچی ندارم!!:1dco2x0p1lilzhfpg1t حالا چیکار کنم؟:21: بیوتکی ها هم انقدر CV تاپ داشته باشن که دیگه من باید برم غاز بچرونم. شما تازه فارغ التحصیل شدید آیا؟:wacsmiley:

جدا؟؟!! من این ترم فارغ میشم. توکل بخدا. :sad: حالا من یکی از دوستان ژنتیک میشناسم 4تا مقاله داره اسمشم اوله! البته خیلی ها هم مقاله ندارند ناامید نشید.مهم کتبیه.

shino

New member
دوستان جهت اطلاع رسانی عرض میکنم، لیست آیتم های وزارت بهداشت برای مصاحبه جلومه(از طریق یه پارتی موثق تو وزارت گرفتم)
انقدر مقاله رو بزرگ نکنید، مقاله ISI چه یه دونه چه 10 تا 2 امتیاز (معادل 10 نمره) داره که در واقع معادل 3 سوال صحیح هست.نمره مقاله فارسی 5 نمره. سن کمتر از 30 5 نمره، نداشتن فرزند 5 نمره، مجرد بودن 5 نمره، زبان 15 نمره( به ازای هر 10 نمره بالای 50 5 نمره)، ترجمه زبان برخورد و شخصیت، درک و بیان مطالب روی هم 45 نمره دارن، ترجمه کتاب 10 نمره، طرح پژوهشی 5 نمره، تدریس 10 نمره، برگزاری کارگاه5 نمره، سخنرانی در کنگره 10 نمره
تعداد مقاله و طرح پژوهشی برای نمره باقی مانده رو برای اعضا هیات علمی تشکیل میدن
حالشو ببرید و ناامید نباشید :rose:

آخرین ویرایش:

biotechnologist

New member
دوستان جهت اطلاع رسانی عرض میکنم، لیست آیتم های وزارت بهداشت برای مصاحبه جلومه(از طریق یه پارتی موثق تو وزارت گرفتم)
انقدر مقاله رو بزرگ نکنید، مقاله ISI چه یه دونه چه 10 تا 2 امتیاز (معادل 10 نمره) داره که در واقع معادل 3 سوال صحیح هست.نمره مقاله فارسی 5 نمره. سن کمتر از 30 5 نمره، نداشتن فرزند 5 نمره، مجرد بودن 5 نمره، زبان 15 نمره( به ازای هر 10 نمره بالای 50 5 نمره)، ترجمه زبان برخورد و شخصیت، درک و بیان مطالب روی هم 45 نمره دارن، ترجمه کتاب 10 نمره، طرح پژوهشی 5 نمره، تدریس 10 نمره، برگزاری کارگاه5 نمره، سخنرانی در کنگره 10 نمره

مقاله فارسی تو کنگره و پوستر چی؟

biosta

Well-known member
ارشد وزارت علوم
ارشد وزارت بهداشت
ارشد دانشگاه آزاد
چنان درصد بزنید
چنان زبان را قوی کنید
چنان رزومه ای تهیه کنید که حرفی برای گفتن نماند

هیراد

New member
لطفا بچه هایی ک در بیوشیمی داشتن بگن سطح سئوالات چطور بوده من تازه اومدم توسایت

کارولین

New member
انشااله ....

مگه باید تعریف کنیم ازشون توی مصاحبه؟:21:

منظورم اینه که با سیاست رفتار کنی . نری بشینی اونجا پرسیدن چرا میخوای ژنتیک بخونی بگی میخوام آزمایشگاه بزنم چون واقعا میگم اینو ازدوستانم که تجربشو داشتن شنیدم این حرف تاثیر بدی روشون میذاره چون به هرحال ماها رقیبشون در آینده خواهیم شد . پس بهتره چیزی نگی که ب ه ضررت باشه.

کارولین

New member
بچه ها یه جا تو سایت یه تست ای کیو انلاین بودزمانی!!! لینکشو میخوام
لطفا....:33:

ممنون، یعنی مجرد بودن امتیاز داره؟؟؟/:(40):

بالا