*** آزمون های بیوشیمی انجمن مخصوص بچه های علوم آزمایشگاهی 1 و مجموعه علوم تغذیه***

alireza-ja

New member
دوستان ان شاالله وقت کردید توی اون مسابقه هم شرکت فرمایید. قطعا مفید خواهد بود.

alireza-ja

New member
ممنون.برای اشباع و غیر اشباع فرقی نمیکنه.
من امروز ج غشای شما رو خوندم .دستتون درد نکنه .یه س )کاردیولیپین چندتا پیوند استری داره؟

توی مبحث صابونی شدن کاری با اشباع غیر اشباع نداریم با پیوند استری کار داریم.

8تا

somi3

New member
توی مبحث صابونی شدن کاری با اشباع غیر اشباع نداریم با پیوند استری کار داریم.

8تا

ممنون.
یه س دیگه
اینوزیتول 4و5 بیس فسفات بارش رو گفتین 5- (دو تا روی هرکدوم از فسفات ها4=2*2 اون یکی منفی کجاست؟)که وقتی ip3 میشه یه منفی فسفات هم بهش اضافه شه و بشه 6-؟؟؟؟؟

alireza-ja

New member
ممنون.
یه س دیگه
اینوزیتول 4و5 بیس فسفات بارش رو گفتین 5- (دو تا روی هرکدوم از فسفات ها4=2*2 اون یکی منفی کجاست؟)که وقتی ip3 میشه یه منفی فسفات هم بهش اضافه شه و بشه 6-؟؟؟؟؟

فسفات بین گلیسرول و اینوزیتول هم یه بار منفی داره که با اون میشه 5 تا.

وقتی ip3 میشه پیوند بین فسفات و گلیسرول جدا میشه و یه بار منفی دیگه هم اضافه میشه که با اون 5 تا میشه 6 تا.

somi3

New member

فسفات بین گلیسرول و اینوزیتول هم یه بار منفی داره که با اون میشه 5 تا.

وقتی ip3 میشه پیوند بین فسفات و گلیسرول جدا میشه و یه بار منفی دیگه هم اضافه میشه که با اون 5 تا میشه 6 تا.

آخه اون فسفات که جزواینوزیتول 4و5 بیس فسفات نیست(مگه بیس به معنی دو نیست؟)متوجه نمیشم.

alireza-ja

New member
آخه اون فسفات که جزواینوزیتول 4و5 بیس فسفات نیست(مگه بیس به معنی دو نیست؟)متوجه نمیشم.

جز اینتوزیتول 4 و 5 بیس فسفات نیست ولی جز فسفاتیدیل اینوزیتول 4و5 بیس فسفات هستش. وقتی جدا میشن دیگه بهش میکیم اینوزیتول تری فسفات.

somi3

New member
جز اینتوزیتول 4 و 5 بیس فسفات نیست ولی جز فسفاتیدیل اینوزیتول 4و5 بیس فسفات هستش. وقتی جدا میشن دیگه بهش میکیم اینوزیتول تری فسفات.

خوب پس اون 1-که علاوه بر4منفی فسفاتهای متصل به کربن 4و5 اینوزیتوله کجاست؟

somi3

New member
اجازه بدید الان تصویر اسکن شدشو میزارم متوجه میشید.

120px-Phosphatidylinositol-4%2C5-bisphosphate.svg.png
من میگم روی 4 و 5 فسفات داره.هر فسفات هم دو بار منفی.حالا اگه پیوند 1 رو با فسفات ببریم میشه اینوزیتول 4و5 بیس فسفات نه؟خوب این مولکول 4 تا بار منفی داره دیگه؟

آخرین ویرایش:

somi3

New member
ببخشید واقعا اسباب زحمت شد.از حوصله ای که به خرج میدین ممنونم.

alireza-ja

New member
120px-Phosphatidylinositol-4%2C5-bisphosphate.svg.png
من میگم روی 4 و 5 فسفات داره.هر فسفات هم دو بار منفی.حالا اگه پیوند 1 رو با فسفات ببریم میشه اینوزیتول 4و5 بیس فسفات نه؟خوب این مولکول 4 تا بار منفی داره دیگه؟

خوب بله اگر با فسفولیپاز D این کار رو بکنیم میشه اون چیزی که شما میگید اونموقع پیوند بین فسفات متصل به گلیسرول و اینوزیتول شکسته میشه. ولی اگر فسفولیپاز c عمل کنه میشه اون چیزی که الان تصویرشو گذاشتم.

somi3

New member
بله فسفاتیدیل اینوزیتول 4و5 بیس فسفات بارش 5- هست ولی.. احتمالا توی ج من چون فسفاتیدیل نیفتاده من اشتباه کردم.چون توی ج نوشته اینوزیتول 4و5 بیس فسفات بار 5- داره حتی بالاش هم نوشته x(ص6)
بهر حال واقعا شرمنده.خیلی مزاحم شدم.

alireza-ja

New member
بله فسفاتیدیل اینوزیتول 4و5 بیس فسفات بارش 5- هست ولی.. احتمالا توی ج من چون فسفاتیدیل نیفتاده من اشتباه کردم.چون توی ج نوشته اینوزیتول 4و5 بیس فسفات بار 5- داره حتی بالاش هم نوشته x(ص6)
بهر حال واقعا شرمنده.خیلی مزاحم شدم.

بله حق با شماست. دیگه جزوووه این بدیها رو داره و ممکنه هر کسی جزوشو طوری بنویسه که واسه خودش قابل فهم باشه و بدونه منظورش چیه ولی واسه یه نفر دیگه مبهم باشه. این از اونجور چیزاست که پیش خودم گفتم بارشو با فسفاتیدیل نوشتم چون توی شکل قابل درکه.

دقتتون خیلی خوبه. دشمنتون شرمنده. اشکال از جزوس

somi3

New member
بله حق با شماست. دیگه جزوووه این بدیها رو داره و ممکنه هر کسی جزوشو طوری بنویسه که واسه خودش قابل فهم باشه و بدونه منظورش چیه ولی واسه یه نفر دیگه مبهم باشه. این از اونجور چیزاست که پیش خودم گفتم بارشو با فسفاتیدیل نوشتم چون توی شکل قابل درکه.
بهر حال ج خیلی خوبیه من که لیپیدها رو از اونجا بهتر از کتاب یاد گرفتم.کامل و طبقه بندی شده.و شما هم انسان خوبتری هستین که اون رو با دیگران تقسیم میکنین وبا حوصله به سوالای ما جواب میدین.خیلی ممنون.باز هم ببخشید که وقتتون رو گرفتم.شب خوش
راستی جای MOJJI1369هم خیلی خالی بود.

آخرین ویرایش:
بالا