alireza-ja
New member
دوستان ان شاالله وقت کردید توی اون مسابقه هم شرکت فرمایید. قطعا مفید خواهد بود.
هر چه لیپید کوچکتر عدد صابونی شدن بیشتر
ممنون.برای اشباع و غیر اشباع فرقی نمیکنه.
من امروز ج غشای شما رو خوندم .دستتون درد نکنه .یه س )کاردیولیپین چندتا پیوند استری داره؟
ممنون ولی همچینم خوب نبود امشب مهمون داشتم آمادگی کافی نداشتم از سوال شما 10 صحیح و 3 غلط
توی مبحث صابونی شدن کاری با اشباع غیر اشباع نداریم با پیوند استری کار داریم.
8تا
مثلا تری پالمیتولئیک و تری پالمیتیک کدوم عدد صابونی بزرگتری دارن؟توی مبحث صابونی شدن کاری با اشباع غیر اشباع نداریم با پیوند استری کار داریم.
8تا
ممنون.
یه س دیگه
اینوزیتول 4و5 بیس فسفات بارش رو گفتین 5- (دو تا روی هرکدوم از فسفات ها4=2*2 اون یکی منفی کجاست؟)که وقتی ip3 میشه یه منفی فسفات هم بهش اضافه شه و بشه 6-؟؟؟؟؟
مثلا تری پالمیتولئیک و تری پالمیتیک کدوم عدد صابونی بزرگتری دارن؟
فسفات بین گلیسرول و اینوزیتول هم یه بار منفی داره که با اون میشه 5 تا.
وقتی ip3 میشه پیوند بین فسفات و گلیسرول جدا میشه و یه بار منفی دیگه هم اضافه میشه که با اون 5 تا میشه 6 تا.
آخه اون فسفات که جزواینوزیتول 4و5 بیس فسفات نیست(مگه بیس به معنی دو نیست؟)متوجه نمیشم.
جز اینتوزیتول 4 و 5 بیس فسفات نیست ولی جز فسفاتیدیل اینوزیتول 4و5 بیس فسفات هستش. وقتی جدا میشن دیگه بهش میکیم اینوزیتول تری فسفات.
اجازه بدید الان تصویر اسکن شدشو میزارم متوجه میشید.
خوب پس اون 1-که علاوه بر4منفی فسفاتهای متصل به کربن 4و5 اینوزیتوله کجاست؟
من میگم روی 4 و 5 فسفات داره.هر فسفات هم دو بار منفی.حالا اگه پیوند 1 رو با فسفات ببریم میشه اینوزیتول 4و5 بیس فسفات نه؟خوب این مولکول 4 تا بار منفی داره دیگه؟![]()
ببخشید واقعا اسباب زحمت شد.از حوصله ای که به خرج میدین ممنونم.
بله فسفاتیدیل اینوزیتول 4و5 بیس فسفات بارش 5- هست ولی.. احتمالا توی ج من چون فسفاتیدیل نیفتاده من اشتباه کردم.چون توی ج نوشته اینوزیتول 4و5 بیس فسفات بار 5- داره حتی بالاش هم نوشته x(ص6)
بهر حال واقعا شرمنده.خیلی مزاحم شدم.
بله حق با شماست. دیگه جزوووه این بدیها رو داره و ممکنه هر کسی جزوشو طوری بنویسه که واسه خودش قابل فهم باشه و بدونه منظورش چیه ولی واسه یه نفر دیگه مبهم باشه. این از اونجور چیزاست که پیش خودم گفتم بارشو با فسفاتیدیل نوشتم چون توی شکل قابل درکه.
بهر حال ج خیلی خوبیه من که لیپیدها رو از اونجا بهتر از کتاب یاد گرفتم.کامل و طبقه بندی شده.و شما هم انسان خوبتری هستین که اون رو با دیگران تقسیم میکنین وبا حوصله به سوالای ما جواب میدین.خیلی ممنون.باز هم ببخشید که وقتتون رو گرفتم.شب خوش
راستی جای MOJJI1369هم خیلی خالی بود.