sanaz alizadeh
New member
این ازمون چند شنبست؟؟همه سوالا از لودیشه؟؟واسه من متاسفانه 2008...اصلا هم اینو نخونده بودم.....لودیش 2013 فصل 12 انرژی سلولی
این ازمون چند شنبست؟؟همه سوالا از لودیشه؟؟واسه من متاسفانه 2008...اصلا هم اینو نخونده بودم.....لودیش 2013 فصل 12 انرژی سلولی
این ازمون چند شنبست؟؟همه سوالا از لودیشه؟؟واسه من متاسفانه 2008...اصلا هم اینو نخونده بودم.....
نه من یادم بود. ولی همین که اومدم وصل بشم این نت کلا قاطی کرد. تا ساعت 12 منتظر شدم ولی اصن وصل نشد!. الانم به نمایندگیش زنگیدم و با کلی دردسر وصل شدم. کاش ازمون جوری باشه که لاقل یه نیم روز باشه تا اگه کسی اینجوری مشکل نت داش بتونه شرکت کنه![]()
منم تو این ایام عید نتم شبا از شرکت قط میشه .. شانس آوردم اونشب قط نشد تونستم بیام
آقا من میخوام میتوکندری رو بترکونمممممممممم .. هماورد میطلبم اصن .. نبوووووووووود ؟
این فصل اتصالات رو من از خالصی و مهدوی خوندم اصلا جوابگوی سوالات آقا علیرضا نبود .. کنکورو نمیدونم
کلا با منابعی که خلاصه هستن حال نمیکنم اعتمادبنفسمم شدیدا تو جواب دادن میاد پایین
آخر هفته وحشتناکی واستون تدارک دیدم. موفق باشید
حداقل درصد مورد انتظار: 0
حداکثر درصد مورد انتظار: 3.3%
:motat::j58r36j3gcr4suxymup:j58r36j3gcr4suxymup
اشکال نداره...
فک کنم اولین ازمونی باشه که همه بتونن حداقل درصد و بدست بیارن :25r30wi:
توی آزمونا شما و واتسون و ترو لاو 90 بنظرم رقیبای خوبی هستید. ببینم کدومتون میترکونید؟؟؟؟؟؟
منم هماوردددددددددددد. فقط این نت قاطی داره تا بیام کامنت بذارم کلی وقتمو میگیرههههههههههههههههههههه
احسن بر شما. ببینیمو تعریف کنیم. یعنی اینقدر روش تسلط دارید؟؟؟؟ بابا ایول
خدا رو شکر تا حالا قسمت نشده هیچکدوم از کتابا رو ببینم. فقط تست خالصی رو یک یا دو بار دیدم.
من توی هر درسی از خلاصه استفاده کنم سلولی ومولکولی و بیوشیمی رو رفرنس میخونم.
آخر هفته وحشتناکی واستون تدارک دیدم. موفق باشید
حداقل درصد مورد انتظار: 0
حداکثر درصد مورد انتظار: 3.3%
:motat::j58r36j3gcr4suxymup:j58r36j3gcr4suxymup