آزمونهای زیست شناسی سلولی

alireza-j

New member
این ازمون چند شنبست؟؟همه سوالا از لودیشه؟؟واسه من متاسفانه 2008...اصلا هم اینو نخونده بودم.....

دقیقا زمانش معلوم نیست. ویرایشش مهم نیست مگه توی قسمتهای سوال خور چقدر تفاوت دارند!!!! سوالات مثل آزمون اتصالات و انتقالات هستش. با خوندن منابع دیگه میتونید بهش جواب بدید. مثل آزمونای قبل محوریت سوالات مثل کنکور و منبع هم لودیشه. ولی به این معنی نیستش که کسی لودیش نخونه نتونه سوالا رو جواب بده. از مباحث مهم که ازش سوال اومده و نکات مهم و از این جور چیزا.

alireza-j

New member
از مبحث میتوکندری مباحثی مثل ویژگیهای ساختاری و آنزیمها و و زنجیره انتقال الکترون و تا حدودی هم از متابولیسمهایی که توش انجام میشه، سوال میاد.

پس یه مقدار این آزمون غلظت بیوشیمیش بالاست.
توصیه میکنم از بیوشیمی متابولیسم برای این آزمون غافل نشید

آخرین ویرایش:

Taraa

Well-known member
نه من یادم بود. ولی همین که اومدم وصل بشم این نت کلا قاطی کرد. تا ساعت 12 منتظر شدم ولی اصن وصل نشد!. الانم به نمایندگیش زنگیدم و با کلی دردسر وصل شدم. کاش ازمون جوری باشه که لاقل یه نیم روز باشه تا اگه کسی اینجوری مشکل نت داش بتونه شرکت کنه :(

منم تو این ایام عید نتم شبا از شرکت قط میشه .. شانس آوردم اونشب قط نشد تونستم بیام

آقا من میخوام میتوکندری رو بترکونمممممممممم .. هماورد میطلبم اصن .. نبوووووووووود ؟

Taraa

Well-known member
این فصل اتصالات رو من از خالصی و مهدوی خوندم اصلا جوابگوی سوالات آقا علیرضا نبود .. کنکورو نمیدونم

کلا با منابعی که خلاصه هستن حال نمیکنم اعتمادبنفسمم شدیدا تو جواب دادن میاد پایین

alireza-j

New member
منم تو این ایام عید نتم شبا از شرکت قط میشه .. شانس آوردم اونشب قط نشد تونستم بیام

آقا من میخوام میتوکندری رو بترکونمممممممممم .. هماورد میطلبم اصن .. نبوووووووووود ؟

احسن بر شما. ببینیمو تعریف کنیم. یعنی اینقدر روش تسلط دارید؟؟؟؟ بابا ایول

کاش یکی هم بود سلولی رو از خودم آزمون میگرفت اونوقت خودم هماوردتون میشدم. توی آزمونا شما و واتسون و ترو لاو 90 بنظرم رقیبای خوبی هستید. ببینم کدومتون میترکونید؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

alireza-j

New member
این فصل اتصالات رو من از خالصی و مهدوی خوندم اصلا جوابگوی سوالات آقا علیرضا نبود .. کنکورو نمیدونم

کلا با منابعی که خلاصه هستن حال نمیکنم اعتمادبنفسمم شدیدا تو جواب دادن میاد پایین

خدا رو شکر تا حالا قسمت نشده هیچکدوم از کتابا رو ببینم. فقط تست خالصی رو یک یا دو بار دیدم.

من توی هر درسی از خلاصه استفاده کنم سلولی ومولکولی و بیوشیمی رو رفرنس میخونم.

vatson

New member
منم هماوردددددددددددد. فقط این نت قاطی داره تا بیام کامنت بذارم کلی وقتمو میگیرههههههههههههههههههههه

alireza-j

New member
آخر هفته وحشتناکی واستون تدارک دیدم. موفق باشید

حداقل درصد مورد انتظار: 0
حداکثر درصد مورد انتظار: 3.3%

:motat::j58r36j3gcr4suxymup:j58r36j3gcr4suxymup

vatson

New member
یا ابرفضضضضضضضضضضضض. بابا روز طبیعت هس انقد سخت نگیر واسموننننننننننن

Aysel

New member

اشکال نداره...
فک کنم اولین ازمونی باشه که همه بتونن حداقل درصد و بدست بیارن
:25r30wi:

alireza-j

New member
فعلا سوالا رو طرح نکردم دقیق نمیدوم . شما فعلا بخونید. تا پنجشنبه که قطعا نیستش

Taraa

Well-known member

توی آزمونا شما و واتسون و ترو لاو 90 بنظرم رقیبای خوبی هستید. ببینم کدومتون میترکونید؟؟؟؟؟؟
منم هماوردددددددددددد. فقط این نت قاطی داره تا بیام کامنت بذارم کلی وقتمو میگیرههههههههههههههههههههه

57021_LaieA_009.gif

Taraa

Well-known member

احسن بر شما. ببینیمو تعریف کنیم. یعنی اینقدر روش تسلط دارید؟؟؟؟ بابا ایول

نه تسلط ندارم .. چون تو لودیش این فصلو دارم (ینی مال جلد 2 هست که من دارمش) میتونم بخونم .. فصلایی که میفته تو جلد 3 که ندارمش برام بد میشه
خدا رو شکر تا حالا قسمت نشده هیچکدوم از کتابا رو ببینم. فقط تست خالصی رو یک یا دو بار دیدم.

من توی هر درسی از خلاصه استفاده کنم سلولی ومولکولی و بیوشیمی رو رفرنس میخونم.

آره مهدوی و خالصی اصلا جالب نیستن ... لااقل برای من

19482_eva.gif

alireza-j

New member
سلام منو ببخشید یه سری مسائل پیش بینی نشده واسم اتفاق افتاد که نتونستم سوالا رو کامل طرح کنم.
انشاالله آزمون فرداشب یا پس فرداشب برگزار میشه.

تا حالا 15 تا سوال طرح شده که امشب و فردا کامل میشه و تایپش میکنم.
تاریح دقیق رو فردا صبح بهتون میگم. شما در هر صورت آماده باشید.

alireza-j

New member
ان شاالله آزمون چهارم فردا شب دوشنبه 93/1/18 ساعت 22 برگزار میشه.

بالا