دوستان عزیز منم شرایطم تقریبا مثل شماست . لطفا منم راهنمایی کنید . من الان دانشجوی ارشد تهرانم پایان نامم تا قبل تابستون تمومه و سربازی هم یه سال بیشتر نمیرم (1 سالشو براشون پروژه کسری انجام دادم) میرسم به کنکور ساله بعد میخوام تو دلم نمونه و برم پزشکی یا دندون خب با این شرایط که خدمتتون گفتم مشکل خدمت سربازی برای سال بعد ندارم تو دفترچه سازمان سنجش نوشته فقط میشه بین الملل رفت که کیشه که هزینش خیلی زیاد میشه برای همین میخواستم ببینم میشه کنکور پزشکی دانشگاه آزاد شرکت کرد ؟ اون که دیگه ربطی به سازمان سنجش نداره !! و یه چیزه دیگه میخواستم ببینم میتونم امتحان دکترا رشتم همزمان با کنکور کارشناسی بدم و برم دکترا بخونم ؟ یعنی همزمان هم تو دانشگاه دولتی هم تو دانشگاه آزاد ؟ قانونیه؟ اگر نه از کجا میتونن بفهمن اگر مدرکم بخرم دیگه به هر دوتا دانشگاه بدم فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه منطقا
ممنون یا حق
میدونی چند سالت میشه؟؟ بنده الان 24 سالمه یعنی سربازیم برم و کنکورم قبول بشم و بعدش بخوام برم دندون با احتساب اینکه همه چیز در نایت اپتیمم خودش باشه تو 30 سالگی مدرکم دستمه تازه اگر عمومی بخوای بری که میشه 32 سالگی !!!
منم توی فکرم اینه بعد از دکترا برم دندون بخونم نمیدونم تا اون موقع چی پیش میاد !!
میدونی چند سالت میشه؟؟ بنده الان 24 سالمه یعنی سربازیم برم و کنکورم قبول بشم و بعدش بخوام برم دندون با احتساب اینکه همه چیز در نایت اپتیمم خودش باشه تو 30 سالگی مدرکم دستمه تازه اگر عمومی بخوای بری که میشه 32 سالگی !!!
مگه ازادم داره؟ اونجا که فقط دولتیه.
خواهشا جواب بدید بابا من منطقه 3 هستم دسترسی به امکانات ندارم خب شماها که میدونید بگید:New (6):
ببخشید اگه عصبانی شدم اخه از هرکس میپرسم میگه نمیدونم!:wacsmiley:
س.من امسال کنکور میدم میخواستم بدونم با سهمیه منطقه3 وبسیجی فعال باید رتبم در سراسری چند باشه تا ازاد دندون قبول بشم؟:33:من از خیلیها پرسیدم اما هیچ کدومشون جواب درستی ندادن:New (6):
ممنــــــــــــــــــــــــــــــــونـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم:smilies-azardl (181
با توجه به رتبتون احتمال قبولی دارین.ولی شهریه ازاد از ترم 5 به بعد خیلی زیاد میشه..واحدای عملیش خیلی گرونه..شاید به ترمی 6 5 تومنم برسه..حساب کنید 12 ترم متوسط 5 4 تومن میشه حدود 50 تا 60 میلیون فقط شهریه..راه دورم که باشی هزینه خوابگا و خوراک و ...هم هست..شاید 80 تا 100 تومن تموم شه!س. من امسال رتبه 2700 منطقه 2 شدم. دندون آزاد تهران قبول میشم؟
شهریه ثابتو میدونم که حدودا 1،800،000 تومنه و انگار ترم های اول 2 تا 3 میلیون تومنه. ولی ترم های بالا چطور؟ تا چقدر بالا میره؟
به طور متوسط کل هزینه واسه دوره دندونپزشکی چقدره؟
من قبلا لیسانس گرفتم. با توجه به این که درس های عمومی رو تطیبق میدن، طوری هست که من 1 ترم جلو بیوفتم و مثلا 5 سال و نیمه تمومش کنم؟
ممنون میشم هرکس اطلاع داره راهنماییم کنه و مخصوصا اگه خودش داره دندون آزاد تهران میخونه.:rose:
س. من امسال رتبه 2700 منطقه 2 شدم. دندون آزاد تهران قبول میشم؟
شهریه ثابتو میدونم که حدودا 1،800،000 تومنه و انگار ترم های اول 2 تا 3 میلیون تومنه. ولی ترم های بالا چطور؟ تا چقدر بالا میره؟
به طور متوسط کل هزینه واسه دوره دندونپزشکی چقدره؟
من قبلا لیسانس گرفتم. با توجه به این که درس های عمومی رو تطیبق میدن، طوری هست که من 1 ترم جلو بیوفتم و مثلا 5 سال و نیمه تمومش کنم؟
ممنون میشم هرکس اطلاع داره راهنماییم کنه و مخصوصا اگه خودش داره دندون آزاد تهران میخونه.:rose:
با توجه به رتبتون احتمال قبولی دارین.ولی شهریه ازاد از ترم 5 به بعد خیلی زیاد میشه..واحدای عملیش خیلی گرونه..شاید به ترمی 6 5 تومنم برسه..حساب کنید 12 ترم متوسط 5 4 تومن میشه حدود 50 تا 60 میلیون فقط شهریه..راه دورم که باشی هزینه خوابگا و خوراک و ...هم هست..شاید 80 تا 100 تومن تموم شه!