آرزو

ZOT

New member
دوستان خواهش می کنم از موضوع اصلی پرت نشید !!!:riz277:

ariya21

New member
بذار ادمین ببینه ببنده،یعنی چی تا امید هست ارزو چرااااااااااا

یکی از آرزوهام اینه که دوباره بتونم در محضر یکی از بهترین استادام باشم چرا که شاگردی او نقطه عطف زندگیم بود...

:: از پدر گر قالب تن یافتیم از معلم جان روشن یافتیم ::

sara77

New member
بذار ادمین ببینه ببنده،یعنی چی تا امید هست ارزو چرااااااااااا
میگم اریا بدجورررررررر گیر دادی بابا هم امید هم ارزووووووووووووووووووووو ول کن دیگه

ariya21

New member
یکی از آرزوهام اینه که دوباره بتونم در محضر یکی از بهترین استادام باشم چرا که شاگردی او نقطه عطف زندگیم بود...

:: از پدر گر قالب تن یافتیم از معلم جان روشن یافتیم ::

چه جالب یکیم دیدیم از استادا خوشش بیاد ،کلا این مذهبیا اینجورین دیگهههه استادا بهشون نمره مفت میدن چرا ناراضی باشن آخه

sara77

New member
من خدایشش از استاد شانس نیوردم همشون گنداخلاق مخصوصا استادت عرب زبونم باشه یااا خداااااااااااااااااااا

sara77

New member
مگه عربستان دانشگاه میرفتییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اخه ایکیو مگه فقط عربستان عرب داره اهواززززززززززز نیومدی تاحالا ببینی چی میگمممممممممممممممممممم

چه جالب یکیم دیدیم از استادا خوشش بیاد ،کلا این مذهبیا اینجورین دیگهههه استادا بهشون نمره مفت میدن چرا ناراضی باشن آخه

جهت اطلاعتون میگم : ایشون استاد درس معارف بودند و به همه هم نمره خوب میدادن و همیشه کلاسش چند نفر مهمان داشت...
اتفاقا استادای ما به خانم های بزک کرده خیلی بهتر نمره میدادند و بنده بخاطر پوششم جزء مغضوبان بودم

ZOT

New member
منم بعضی استادامو دوست داشتم خو !
چی میگی حالت خوبه !؟:1dco2x0p1lilzhfpg1t

sara77

New member
نه اریا الان یکم وضع روحیش خوب نیست احتمالا:rose: شما ببخشید دیگه حق داره ولی استاد بد گیرت بیاد اوضاع روحیتم داغونهههههههههههههه::p7977cujr38iyymsu8::smiliess (9)::black_eyed:[/QUOTE]

بالا