آخرین لبخند لذت بخشت را به کی هدیه دادی؟؟؟؟؟؟

marlik

New member
به عزیزترین رفیق زندگیم...که کیلومترهاازم فاصله داره...تو همین انجمن پیداش کردم،مارلیک عزیزمممم
امروزصبح باهاش حرف زدم و ازته دل خندیدیم باهم...خیلی دوسش دارم خییییییییییییییییییییییییلی...اصن عاشقشم...
قربونت بشم عزیز دلم.منم هر لحطه با تو حرف میزنم قشنگترین لحظه زندگیمه.و از ته دلم میخندم. وبه تو تقدیمش میکنم.منم خییییییلی دوست دارم.عاششششششقتم دیووووونتم

mohammad63

Well-known member
من به بابام .. که حالش خوب نبود :heart:....عاشقشم:)

برای همه باباهای عزیز سرزمین پارسی .................... که از وقتی بابا میشن ................. خودشون رو فراموش میکنن ............... و همه خودون میشوند فرزنداشون ........................ دعای سلامتی و سربلندی می کنیم .......
انشالا که به زودی باباتون حالشون خوب میشه ................ امین ...................
لایک برای همه باباهایی که تو سکوت ................ آرام آرام پیر میشن .............. و اما گرمی نگاه و دستاشون همیشه جوونه ..............

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: N@RVIN

bioshimi@

Well-known member
برای همه باباهای عزیز سرزمین پارسی .................... که از وقتی بابا میشن ................. خودشون رو فراموش میکنن ............... و همه خودون میشوند فرزنداشون ........................ دعای سلامتی و سربلندی می کنیم .......
انشالا که به زودی باباتون حالشون خوب میشه ................ امین ...................
لایک برای همه باباهایی که تو سکوت ................ آرام آرام پیر میشن .............. و اما گرمی نگاه و دستاشون همیشه جوونه ..............
خیلی ممنون دوست عزیز:riz304:

mohammad63

Well-known member
یعنی اینقده کم میندن بچه های علوم پزشکی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ای داد و بیداد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:smiliess (12):

mohammad63

Well-known member
به خودم وقتی رو سن احساس کردم تو سونا هستم ........... یعنی از سر و صورتم عرق میبارید مث بارون دم اسبی ....... به کلیپس فریبا 90 قسم

firoozeh

New member
من کلا همیشه در حال خندیدنم ولی امروز با جمله ی خواهر کوچیکم وقتی که داشتم کادوی تولدشو می دادم خیلی حال کردم...
تا هدیشو دادم گفت:آبجی منم دارم براهفته دیگه تولدت از الان پولامو جمع می کنم:a2d3: کیف کردم که آبجی کوچیکم به فکرمه ...

mohammad63

Well-known member
به خودم
که داشتم خیلی باکلاس پلاتو میگفتم ولی سوتی دادم و گفتم دریای خلیج فارس و البته هیشکی م نفهمید

marzi ba

Well-known member

من همش در حال تحویل لبخد لذت بخشم
looksmiley.gif

فرد خاصی تو نظرم نیست
شاید شوما که لایک میکنی شوما باشی
looksmiley.gif

baran71

New member
:riz304:آخرین لبخندم امروز صبح ب مدیر مدرسه راهنماییم بود

بالا