آخرین لبخند لذت بخشت را به کی هدیه دادی؟؟؟؟؟؟

sakar

New member
taipike jalebiye
kolan ziyad labkhand mizanam vali akharin baresh
alan
moghe khondane hamin lahazate dostan bod

shayeste12

New member
سلام
منم ديروز به مامانم وخواهرم
ولي نپرسين چراچون نمي تونم بگم
بازم يادش افتادم :25r30wi:

mohammad63

Well-known member
امروز هم لبخندمو به خروس همسایه دادم .......... خیلی هم لذت بخش ...............
اون هم وقتی که ساعت 9 صبح تازه یادش اومده که قوقولی قوقو بخونه .................
البته نمیدونم ساعت بیولوژیک خروس همسایه بهم خورده یا وقت بیداری ما ادمها کمی عقب افتاده .............. به نظر شما کدومش .............؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بهر حال هر کدومش که باشه ما لبخنده رو تحویل اقا خروسه دادیم ...............................
:smiliess (3):

antenyus

Active member
امروز هم لبخندمو به خروس همسایه دادم .......... خیلی هم لذت بخش ...............
اون هم وقتی که ساعت 9 صبح تازه یادش اومده که قوقولی قوقو بخونه .................
البته نمیدونم ساعت بیولوژیک خروس همسایه بهم خورده یا وقت بیداری ما ادمها کمی عقب افتاده .............. به نظر شما کدومش .............؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بهر حال هر کدومش که باشه ما لبخنده رو تحویل اقا خروسه دادیم ...............................
:smiliess (3):

خودشو ناراحت نکن....ما هم از این خروسای بی محل زیاد داریم دوروبرمون....

منم امروز ب خواهر زادم....وقتی از بیرون اومدم خونه... پرید بغلم گفت خاله دوست دارم....منم یه مارچ آبدار کردمش و شکلاتی ک براش خریده بودم رو بهش دادم.....

راستی راستی....دیروز هم به آسمون لبخند زدم آخه یه بارون جیگری میومد ک نگو....آدم دلش میخواست هوا رو گاز بگیره....:4d564ad6::4d564ad6::4d564ad6:

zErOOn3

Well-known member
سلام ...

آخرین لبخند لذت بخش

راسشـــو بخــایـــن کـــودکی رو زیــاد یادمــــون نمیــاد ...

راسشــو گفتیــم تــا دلــوغ نگفته باشیــم (یک یک مساوی شدیم)

خنده : تو نت زیود خندیدیـــم ... + اینوــرا ... (خندوندنمونن...)
:ad54ad:

parand

Well-known member
در کل ادم خنده رویی هستم...
اخرینش امروز به مامان عزیزم

bahar.zr93

New member
من کلا از صبح تا شب دارم میخندم. اما خب خنده های معمولی! آخرین خنده ی لذت بخشمو امروز صبح همراه یک صبح بخیر به یکی دادم که فقط تا آخر این ترم میبینمش:(40):
البته اگه متوجه شده باشه..... هیییییییی روزگار!!

zErOOn3

Well-known member
من کلا از صبح تا شب دارم میخندم. اما خب خنده های معمولی! آخرین خنده ی لذت بخشمو امروز صبح همراه یک صبح بخیر به یکی دادم که فقط تا آخر این ترم میبینمش:(40):
البته اگه متوجه شده باشه..... هیییییییی روزگار!!

slm

قطعا روزی صدایم را خواهی شنید. روزی که نه صدا اهمیت دارد... نه روز!

ghazal26

New member
سلام آخرين خنده لذت بخشم ديشب ساعت 12بود..به خواهرزادم محمد كه خواب بود و پاهاي درازو لاغرشو توشكمش جمع كرده بود... با خودم گفتم خدايا يعني اين همون ني ني تپله ديروزه كه حالا پشت لباش يه كم پررنگ شده...انگار داره مرد ميشه!!!! و با همه وجودم گفتم الحمدلله رب العالمين....

zErOOn3

Well-known member
SLM

لبخنـــد از تــه دل : :smiliess (8): بالاخــره نصسبمــون شـــــــــــــود...

منتــــژر تاسکـی بودیــم ...

یکی ازیــن خالیاش رد شــد و سوارمون نکرد با مرام (حتمــا کاری داشتــن خــو)

یه پســـر کوچولــو با 2بایسکل ــه کوچولــوش داشت از روبرو میومــد ; گفت : سوار میشی ؟ سرمونـو تکون دادیــــم (+) نگــه داشت ; بیــا سوار شــو ; با سرش اشاره هم کــرد ...

زبونمــــون بنDـــــد ... لبخن زنــــون مونده بودیــم کــ چیکار کنیــم ... :tonguesmiley:

خلا3 ... رفتــــ ... مــا هم داشتیــم نیگاشون می کردیــم ... امروژم از دور دیدیمشــون ... پیاه ...

لبخنـــده از یادمـــون نرفتــه هنــــوژ ... دیروز کــ همــش تو مخچمـــون بود (مخصوصا 2 بانک)

عجب چیز با حالیــه و مــا ...

mehrshad

New member
labkhande zhekond ke kolan nemizanam.ama ker ker khande ta deletun bekhad.dg be harki paye bashe.vali kolan labkhande malih ye jurie
!

monika.6

New member
اخرین لبخند لذت بخشمو امروز ازته دلم به فرشته ی زندگیم یعنی مامان جونم هدیه دادم

mohammad63

Well-known member
دوباره خندیدم .........
و این یعنی خوش بحال طبیعت....
باران می بارد .................
آسمان مثلا صدایش را برای من بلند می کند ............. می غرد ................. صاعقه
بیچاره نمی داند که من از باران چه لذتی می برم .......
همین جا کنار پنجره .....
کنار تو ........
کنار حافظ خوانی تو ..........
راستی این چه حکمتی است که وقتی باران می بارد ....... تو حافظ به دست ................. باز باران می خوانی ........... _ نمی گویی حضرت حافظ کمی آنطرفتر در حافظیه ناراحت می شود _
و تو بی خیال از این ماجرا هی می خوانی باز باران .. با ترانه ........
بخوان .......... من کنار هرم گرم نفسهایت .. در این سرمالی وحشی ............ هنوز گرم گرمم ......
بخند خوب من ........... دلم نمی آید این دوستت دارم را ............ که وچه با ناز و عشوه کنار دلم جا گرفته ................ بیرون بریزم ............. میخواهم با او کمی خوش باشم ....
من با خنده هایت مستم .........
من با خنده هایت هستم .........
بخند خوب من .............. اما هوای من را هم داشته باش ................ مستی؟؟؟!!!! با خنده های تو ...... گز و قیچی دست تو هست .....................
من با تو خوشم ..........
باز خندیدم .......
خوش بحال طبیعت ........
باران می بارد ...........
و تو باز حافظ به دست ............
می خوانی باز باران . با ترانه ............ می خورد بر بام خانه

21Tir

New member
هرصبح پلکهایت فصل جدیدی از زندگی راورق میزندسطر اول همیشه این است.خداهمیشه با ماست.
پس بخوانش بالبخند

به همسر عزیزتر از جانم....

tumblr_lfxxyelbvt1qaq0sm.jpg

بالا