̰̰̰̰٭̰٭ تازه های معما و تست هوش ٭̰٭̰

maxin

Well-known member
درود .

:smiliess (11):معما و تستهایی رو که دارید اینجا بذارید تا همه با هم حل کنیم. جایزم داره !

:riz277:لطفا برای هر معمایی که میذارید شماره بزنید که هنگام گذاشتن پاسخ کلی بدونیم مربوط به کدوم پست هستش.(فقط نظرم بود)!
پاسخ رو هم چند روز بعد میذاریم.

خودم از همه دعوت میکنم شرکن کنن ...اهمیتی نداره تاپیک کیه و این حرفا آخه...
(تازه مد شده):28:

تقلبم نکنیدااااا!!!:whistle: همین جا پاسخ رو پیدا کنید همه هیجانش به اینه!!

eli 72= ++
yara= +++
mohana=+++++++
mlinaa=++

آخرین ویرایش:

maxin

Well-known member
1)
شما مشغول بازی پینگ پنگ خونه یکی از دوستاتون هستین و ناگهان آخرین توپ پینگ پنگی که داشتین می افته داخل یک سوراخ. این سوراخ در حقیقت یک لوله نازک فلزیه که کف زمین سیمانی کار گذاشته شده و 30 سانت هم عمق داره.
چطوری می تونین اون رو بدون ذره ای آسیب بیرون بیارین در حالی که تنها ابزار شما راکت پینگ پنگ تون، بند کفشهاتون و یک بطری آب معدنی که برای رفع عطش در اتمام بازی، تهیه کرده اید؟ البته به یاد داشته باشین که بطری آب معدنی پلاستیکی به خاطر قطرش توی لوله نمی ره.

fu4157.jpg

حل شده!!!

آخرین ویرایش:

Leyenda

Well-known member
اخ اخ!!چ حس بدیه!!من تا حالا 2-3 باری وسایلام افتادن توجاهایی که در اوردنشون کار حضرت فیل بوده!!!هر سری هم یکی لطف کرده برام دراورده!!ههههههه:riz303:

maxin

Well-known member
2)
من چه تعدادی گل دارم اگر همه آنها رز هستند بجز دوتا، همه آنها لاله هستند بجز دوتا و همه آنها آفتابگردون هستند بجز دو تا ؟

حل شده!!!

آخرین ویرایش:

ps2020

New member
1)
شما مشغول بازی پینگ پنگ خونه یکی از دوستاتون هستین و ناگهان آخرین توپ پینگ پنگی که داشتین می افته داخل یک سوراخ. این سوراخ در حقیقت یک لوله نازک فلزیه که کف زمین سیمانی کار گذاشته شده و 30 سانت هم عمق داره.
چطوری می تونین اون رو بدون ذره ای آسیب بیرون بیارین در حالی که تنها ابزار شما راکت پینگ پنگ تون، بند کفشهاتون و یک بطری آب معدنی که برای رفع عطش در اتمام بازی، تهیه کرده اید؟ البته به یاد داشته باشین که بطری آب معدنی پلاستیکی به خاطر قطرش توی لوله نمی ره.

fu4157.jpg

جواب بدید؟

آب بطریو خالی میکنیم داخل سوراخ بعدش توپ میاد بالا ؟ :dadad4:

maxin

Well-known member
3)

شخصی در زندان است و شرط باز شدن درب زندان و آزادی زندانی منوط به گذاشتن ۶ لیتر آب بر روی پدال قفل زندان است.

در داخل زندان دو ظرف ۵ لیتری و ۷ لیتری وجود دارد زندانی باید با این دو ظرف آب را طوری جابجا کند که در ظرف ۷ لیتری ۶ لیتر آب باشد تا آنرا بر روی پدال زندان بگذارد تا قفل زندان باز شود.
fu4103-1.jpg

حل شده!!!

آخرین ویرایش:

ps2020

New member
3)

شخصی در زندان است و شرط باز شدن درب زندان و آزادی زندانی منوط به گذاشتن ۶ لیتر آب بر روی پدال قفل زندان است.

در داخل زندان دو ظرف ۵ لیتری و ۷ لیتری وجود دارد زندانی باید با این دو ظرف آب را طوری جابجا کند که در ظرف ۷ لیتری ۶ لیتر آب باشد تا آنرا بر روی پدال زندان بگذارد تا قفل زندان باز شود.

این نامفهومه :)) توضیح بدید...

شفق بانو

New member
3) یه بار 5 تایی رو پر میکنم میرزیم تو ظرف 7تایی بعدش سطل رو وزنه میذارم مجددا 5 تایی رو پر میکنم همین که به 6 لیتر رسید در باز میشه

maxin

Well-known member
3) یه بار 5 تایی رو پر میکنم میرزیم تو ظرف 7تایی بعدش سطل رو وزنه میذارم مجددا 5 تایی رو پر میکنم همین که به 6 لیتر رسید در باز میشه
نه اینطوری نمیشه باید توی ظرف 6 لیتر باشه بعد بذاریش روی پدال ...

maxin

Well-known member
این نامفهومه :)) توضیح بدید...

تصویر گذاشتم....خب باید یجوری اب رو توی ظرف 7 لیتری به مقدار6 لیتر برسونی با جابجایی آب بین ظرفا چن بار باید ظرفا خالی و پر بشن هاااا

- - - Updated - - -

نصف ظرف 5لیتریو + نصف ظرف 7 لیتریو آب میکنیم... آب ظرف 5لیتریو به آب ظرف 7 لیتری اضافه میکنیم

غلطه ...ظرفا مدرج نیستن. ونصفشونو نمیتونیم دقیق دراریم.

maxin

Well-known member
4)
در اين معما 63 (شصت و سه) لامپ و 3 (سه) عدد کليد دوپل داريم (البته شما مي توانيد بجاي 3 کليد دوپل از 6 کليد تک پل هم استفاده کنيد) به چه روشي ما بايد اين لامپ ها را به کليدها وصل کنيم که در نهايت با استفاده از کليدها و بدون تغيير دوباره در آنها به هر تعداد که خواستيم از لامپ ها را روشن کنيم؟

شما فقط يک بار لامپ ها را به کليدها وصل مي کنيد و ديگه نمي توانيد در آنها تغيير ايجاد کنيد ، فقط مي توانيد با استفاده از تغيير حالت کليد ها به تعداد دلخواه لامپ روشن کنيد ...

مثلا مي خواهيم 11 (يازده) لامپ روشن کنيم ، با زدن کليدها 11 (يازده) لامپ روشن مي کنيم. يا 56 (پنجاه و شش) لامپ بخواهيم روشن کنيم ، باز هم با تغيير حالت کليد ها 56 (پنجاه و شش) لامپ روشن مي کنيم ... اگر بخواهيم از 1 (يک) تا 63 (شصت و سه) هر عددي انتخاب کنيم ، شما بايد به همان تعداد لامپ روشن کنيد ...
شما نياز نيست که حتما برق کاري بلد باشيد ، فقط مشخص کنيد که به هر کليد چه تعداد لامپ وصل کنيم ...

بالا