BBT 2013-09-05 سلام اشل برگشتی از غیبت کبری مبارکه خیلی خوشحال شدم خب این بچه ها از بس شکمو بودن شیرینی برای شما نگه نداشتن که مممممنونم منم برم با فاطمه مشغول شیم ....چه همه شیرنی داریم
سلام اشل برگشتی از غیبت کبری مبارکه خیلی خوشحال شدم خب این بچه ها از بس شکمو بودن شیرینی برای شما نگه نداشتن که مممممنونم منم برم با فاطمه مشغول شیم ....چه همه شیرنی داریم
م م محسن ن ک 2013-09-05 پیامای توی صندلی داغ سارا رو خوندم..چه جوی گرفته بود تتا..حالا مثلا مخاطبم خود شما باشه می خوای چی کا کنی؟
پیامای توی صندلی داغ سارا رو خوندم..چه جوی گرفته بود تتا..حالا مثلا مخاطبم خود شما باشه می خوای چی کا کنی؟
arezoo90 2013-09-05 سلام قبولیتو تبریک میگم دوست عزیزم:thumbsupsmileyanim: :thanks: :smiliess (8): انشالله موفق باشی:riz304:
سلام قبولیتو تبریک میگم دوست عزیزم:thumbsupsmileyanim: :thanks: :smiliess (8): انشالله موفق باشی:riz304:
mf2009 2013-09-05 سلام سلام آبجی زهرا خوبی ؟ چند وقت نبودی دلمون برات تنگ شده بود :tsimuzpzwoap1t9y3o7
shima.p 2013-09-05 سلام عزیزم خووبی؟ مبارکت باشه ایشالا ب سلامتی موفق باشی خیلی خوشجال شدم همیشه لبت خندون باشه عزیزم........ آمین
سلام عزیزم خووبی؟ مبارکت باشه ایشالا ب سلامتی موفق باشی خیلی خوشجال شدم همیشه لبت خندون باشه عزیزم........ آمین
biosta 2013-09-04 سلام دوست عزیز ، کجایی؟ نبودت تو انجمن کاملا" احساس میشه .امیدوارم که حالت خوب باشه .
MAHSABANOO 2013-09-02 وقتی خدا مشکلات تو رو حل می کنه تو به توانایی های او ایمان داری. وقتی خدا مشکلاتت رو حل نمی کنه او به توانایی های تو ایمان داره.
وقتی خدا مشکلات تو رو حل می کنه تو به توانایی های او ایمان داری. وقتی خدا مشکلاتت رو حل نمی کنه او به توانایی های تو ایمان داره.