BBT
پسندها
555

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• تاپیک اهل کجایی نظر منفیدادی دیگه نبینم از اینکارا بکنی:p7977cujr38iyymsu8: درضمن بیوشیمی بالینی تهران قبول شدی؟ تو رو خدا عکس این بچه رو صاف کن سرگیجه گرفت طفلی
    سلام سلام
    مبارکه:thanks:
    از بیو93 پرسیدم به سلامتی
    بیام همدان یا میاید تهران
    سلام آقای خسیس
    قبولیت مبارکه:bunnyearsmiley:
    دیگه باید بقولت عمل کنی:a2d3:
    ای داد! من فکر کردم خانم هستید پیام اومد ترسیدم گفتم این دیگه از کجا اومد. این اوتارتون لبخند مشکوکی میزد:smiliess (11):
    ناصر تبریک میگم ببحشید دیر شد:smiliess (12):
    ایشالله روز به روز پله های ترقی رو بری بالا:bunnyearsmiley::bunnyearsmiley:
    سلام داداشی خوبم. تبریک میگم .انشالله همیشه موفق باشی .
    سلام ممنون ناصر.
    حالا حوالمون کردی به همدان.باشه!
    شیرینی منم افتاد سال آینده.اومدی کرمانشاه!
    خودم هنوز تو شوکم که چطوری شده قبول نشدم.
    آرههههههههههههه:ad54ad:
    داریم میگردیم ولی پیدا نمیکنیم..........خخخخخخخخخخخ
    سلام تبريك ميگم بي بي تي
    نمي دونستم قبول شدي چرا اعلام نكردي
    كجا قبول شدي؟
    ممنونم. به شما هم تبریک میگم.من تقریبا هنوز فارق التحصیل نشدم.نمره کارآموزیمو نگرفتم هنوز.راستی شما برای کدوم شهر هستین؟با دانشگاه همدان و سطح امکاناتش آشنایی دارین؟میدونین خوابگاه میدن یا نه؟
    :applause::applause::applause:

انشالله ؛چرا که نه ؛وقتی با فعال نبودن ارشد رو یه سره قبول شدی ،پس ببین یه ذره تلاش کنی انشالله دکترا رو گرفتی .
    موفق باشی؛شب خوش.
    من با چیزی که در حال حاضر تو محیط کاری -تازه کار اداری-می بینم ؛متاسفانه ارشد صرفا دهن پر کنه و برای استخدامی و حتی بالا رفتن مزایا ارزشی نداره یعنی در واقع شما میبینی که یه نیروی با سابقه داره حقوق و مزایای معادل ارشد رو میگیره و از نظر جایگاه شغلی هم که داغون -گاهی طرف دیپلمه هست و تجربه کاریش هم در بالا رفتن درکش از کار و مسائل کاری اثری نداشته ولی به صرف اینکه 10 سال از شما بیشتر توی محل کار حاضر بوده فکر میکنه میتونه بهت دستور بده ؛خلاصه از همه این مشکلات هم که بگذریم و با قدرت بتونی بهش غلبه کنی ؛خودت احساس می کنی برات کمه ؛من با لیسانس این حس رو دارم ؛ارشد که بماند اینه که پیشنهاد می کنم تا جوون هستین دکترا رو بگیرین ؛سیستم هم ترجیح میده یک دکتری رو استخدام کنه که بتونه 30 سال براش کار کنه تا یک دکتری که 10 سال بتونه کار کنه ؛اینه که قدر سن کم و جایگاه خوبت رو بدون داداشم و از الان برای دکترا برنامه داشته باش.
    خواهش می کنم.
    بله ؛برای موقعیت کاری و شناخت اساتیدی که بعدا بخوان کمک کنن ؛شهر خودت باشی خیلی بهتره .
    البته اگه به ارشد قانع باشی باختی ؛انشالله حتما حتما phd رو بگیر.
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا