A
پسندها
107

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• اول از همه سلام. بعد هم یه خسته نباشید جانانه خدمت شما واسه زحمت هایی که میکشید. بعد هم یه پیشنهاد و اونم اینکه از همه کسایی که در تخمین رتبه شرکت کردن کد رهگیری بخواین تا اکانت های جعلی حذف بشن. چون من شنیدم کسایی که قصد دارن سال بعد امتحان بدن هم در تخمین رتبه شرکت کردن!!!!
    سلام2 سوال داشتم بنظر شما بیوشیمی شهبازی ملک نیا برای ارشد خوبه یا بهتره بیوشیمی برای کنکور تالیف محمدرضا ناظم رو تهیه کنم؟
    واین کتاب آخری با بیوشیمی برای کنکور دکتر پاسالار فرق داره؟ ممنون میشم راهنماییم کنین.
    Admin عزیز از اینکه تاپیک ما دوباره باز شد متشکریم.
    سلام
    ادمین عزیز . تخمین رتبه در مورد پسورد من ارور میده... مدتیه که نمیتونم وارد سیستم بشم.
    باید چیکار کرد؟
    سلام به نظرتون همه کد رهگیری بدن بهتر نیست؟؟کد رهگیری ها خصوصی باز باقی میمونه؟؟
    سلام
    admin حالت چطور هست؟ تالار گفتوگو وابسته به کجاست؟
    تو رو خدا اینقدر تماس نگیرید بخدا داریم روش کار می کنیم قطعی موقت امروز سایت هم برای همین بود
    قول نمیدم ولی اگه مشکل پیش نیاد سه شنبه ظهر روی سایته
    با این مشکلی که نرم افزار داره فقط استرس بیشتری بهمون وارد میشه چون نمیدونیم رتبمون از بین چند نفر این شده.لطفا برطرف کنید.
    سلام تورو خدا این مشکل نرم افزار تخمین رتبه را برطرف کنید(تعداد شرکت کننده در آن)!!!!!!!!!!!
    سلام چرا به سوالات پاسخ نمیدهید؟ لطفا راهنماییمون کنید ببینیم در نرم افزار تخمین رتبه در مجموع چند نفر شرکت کرده اند.خواهش می کنم:smiliess (15)::smiliess (15):
    سلام ادمین جان -رشته کارشناسی ارشد ام آر آی مختص بچه های رادیولوژی هست و فقط رادیولوژی ها میتونن توی این رشته شرکت کنن ولی چرا شما تاپیک نظرات درباره ارشد mri رو توی انجمن رادیوتراپی گذاشتین؟؟؟؟!!
    سلام.
    خودتون میدونید که الان بچه ها خیلی استرس دارن و همه منتظرن . توروخدا یجوری به ما اطلاع بدین که تا الان چند نفر تو نرم افزار تخمین رتبه در هر رشته ای شرکت داشتن. این کار شما واقعا عالیه و جای تشکر داره فقط 1 مشکل کوچولو داره که نمیدونیم این رتبه ها بین چند نفر بدست اومده. اگر امکانش نبود که توی نرم افزار این بخش رو اضافه کنین 1 تاپیک بذارین اونجا برای همه رشته ها رو بیزحمت بگین.ممنون میشیم
    سلام
    تعداد افراد شركت كننده رشته بيوشيمي تو تخمين رتبه چند نفره؟؟
    سلام
    هنوز تعداد داوطلبا توی تخمین رتبه ذکر نشه میشه لطفا پیگیری کنید زودتر تکلیفمو بدونم اگه قبول نمیشم وقتمو هدر ندم بشینم دوباره بخونم
    ادمین جان سلام
    اولا ممنون از نرم افزار تخمین رتبه تون که کولاک کرده و همچنین ممنون از اینکه محیطی برای تبادل نظر شرکتکنندگان پدید آوردید که خیلی کمک کرد مخصوصا به اینکه بفهمیم رقبامون در چه سطح اند وبرای اعتراض به سوالات و...
    قرار بود سیستم طوری تغییر کنه که تعداد افراد شرکت کننده در تخمین رتبه نمایش داده بشه ولی من اینو ندیدم
    میشه راهنمایی کنید؟
    ممنون
    سلام رییس این هماهنگی که گفتین حالت امری داشت عزیز !یا اینکه شما قرار بود تاپیک کلی بدین؟ من دیدم آخرین مهلت امشبه گفتم یه حرکتی بکنیم چون خودم منبع معتبری واسه ارسال اعتراض نداشتم:wacsmiley:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا