نوتر
پسندها
1,336

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• میگن باز معتاد شدی باز خوبهشبا نمیای اون سی پی چی شد میگم نوتر من وجدان درد گرفتم در عین حال کارم زیاده نمیتونم روزی بیشتر 3 ساعت بخونم
    بااو دیگه چیه جای خخ میگی خالی ش کردم عینکتو بزن میبینی:smilies:
    سلام نوتر...خوبین که ایشاله؟
    یه سوالی اون عغکس کتاب بیو شیمی که گذاشتین داخل سایت کلی هایلایت داره..اسمش چیه چه متن واضحی داهر ..خوشم آمد..
    ممنون میشم اسمشو بگب..
    اخه واسه بیو کتاب درستی ندذارم یکی از دوستم که امسال تهران قوبل شده هارپره معرفی کرده..
    کدوم شهر باشه حالا چند صد دلاری بیار میبرم پدیده و طرقبه و چالیدره بقیشم با اتوبوس بای
    اگه قول بدی عینک ته استکانیتاو بزنی و اخرین ویرایش کراوس به زبان اصلی دستت باشه که راحت بشه شناختت باشه / تواذری هستی
    توکجایی بابا چشمتو از اولش با عینک ته استکانی به زور میدید پای پروفایل من ننداز پی سی سی پی دادی توکه همش گیر میدی یادم باشه جایی که تواستاد میش دانشجو نشم معلومه از الان بد نمره ای
    سلامخوبی چ خبر باز که واسه خودت رانی باز کردی کی گفته بیای مشهد برا خودت کارت تبریک فرستادی هههه در ضمن با اولین حقوقت خودتو به یه گوش حلق بینی نشون بده خخخ زیاد شده
    شبتون آفتابی .... خدانگهدارتون باشه ...
    :25r30wi::25r30wi::25r30wi::25r30wi:
    ما رو سالها پیش با اسب سفید بردن مهربون نوتر.......
    هههههههههههههههههههه
    خب خبر نداری مگه ... این اسبه همون پسره س که گرفتم ازش .... قالش گذاشتم .... و در رفتم ...هههههههههه
    راستی قال رو درست نوشتم؟؟؟؟؟؟؟؟
    الفاتحه مع الصلوات ... شادی روح نوتره انجمن جمیعا سوت و کف .....ههههههههههههههههههههههههههههههههه
    آقا می دونم ... آناتومی شکم همه ی تغذیه ای ها همینه ... کلا خدا بده برکت .... :25r30wi:
    ههههههههه ناصر ... یه دونه کاپ کیک خریده برا همه فرستاده خسیس ...........:25r30wi::25r30wi:
    نخوریا کلی تو دست ملت زیر و رو شده ...:25r30wi:

آقا منم جزء بعضیا ... باشه ... خب عینکمو برداشتم ببینم حالا فن بعدی چیه ....سبک شوتوکان بیا فقط ... نامردی نشه
    سلام دادا
    شرمنده شیرنیی شما دیر شد

نوش جون
    من و بد اخلاقی؟؟؟ :25r30wi:حالا تو دنیای واقعی بگی یه چیزی ... کی بد اخلاقی کردم ... اونم در برابر استاده دان یک بد اخلاقی!!!
    آقا این جنبه ی محبت آمیز قضیه رو اونجا دیدم جا خوردم ... ندیده بودم آخه سابقه نداشتین تو این قضایا ... دیگه جو امتیاز بدجور یقه ی منو گرفت ... گفتم بذار از خجالتش دربیام!
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا